Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
pedagog u mojoj skoli. danas izrazito. dala je moj broj telefona roditeljima bez pitanja.
Korisnikov avatar
By zozefin st
kolega the pica-majstor - homofobicni degenerik.....
Korisnikov avatar
By Blady
U poslednje vreme, ovde udje ovde izadje
Korisnikov avatar
By Madonna
trenutno a i u poslednjih nekoliko nedelja ne postoji osoba (iz okruženja) koja me ne nervira
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ona koja je i dalje takva jebena kretenka da je meni dovoljna i sama pomisao na njen kretenizam da se iznerviram za narednih nedelju dana

i on koji je JA NE MOGU DA VERUJEM toliko dugo takav jebeni degen jebote. da je 10 meseci u vezi i da me 10 meseci muva još me između pita da mu budem kuma BOŽEMESAČUVAJ

jadne te vaše devojke ja stvarno nemam reči

jel to sad stvarno u modi a ja zaostala u 19. veku ili sam ja jebeni magnet za jebene umobolnike bedne

kako ste tako glupi ko dvesta kurca i to ponaosob o gospode bože bože

nerviram i samu sebe što se nerviram oko idiota i psujem ko kočijaševa žena

to bi bilo to. :sweet:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Nervira me ovaj prikljucak za zvucnike.
Super se cuje sve, al' malo pomeris kabal - ode u tuki sve. :(
By Kragi
U principu samo alkoholisani ljudi koji se nadju u mom drustvu pa pocnu da pricaju nebitne stvari, nepovezano, sa prekidima, 3 sata i tako to.
I skoro sam jednom rekao kako smara, ne samo mene nego i sve ostale (al' niko nece da mu kaze pa cu eto ja :sigh: ) i on se lik naljutio. :roll: i pitao - Ko li je tebe vaspitavao? na sta je moja keva, koja je bila prisutna, rekla - Ja! :carica:
Korisnikov avatar
By Taki
Ajd da pođem prvo od javnih ličnosti... Nervira me Željko Mitrović. Čovek ne prestaje da još više zatupljuje ovaj već zatupljeni balkanski narod svojim emisijama pa to ti je! Kakve Farme, koje Sranije i ostala čudesa, ALOOO!? :pop: Pa kad počne kosu da dira dok daje intervju JAOOOO! :testerica:
Onda Žika Šarenica. :zid: Dobijem osip kad mu čujem glas. :colorado: DALJE... Justin Bieber. Ooooo... :kosach: Šta umislio taj mali da je... Aca Lukas i Miroslav Ilić. Msm ja volim njihove pesme, ali masnu kosu, "šmrk - šmrk", pivski stomak i konstantno lizanje usana ne mogu da podnesem. "Smej se :P smej :P uvek se smeeej" :P
Sašu Popovića, njegovog potrčka Žiku, Maju Nikolić, Kebu, Snežanu Dakić, Vesnu Dedić i Joksimovićeve bolje da ne komentarišem... :besimse:

Nervira me kad me neko gleda u oči a laže. Da bar zna da slaže...
Nervira me osoba koja jedno kaže, drugo misli a treće radi.
Nervira me osoba koja nije odgovorna u smislu kad mi kaže da će tako i tako uraditi, a ne uradi...
Nervira me kad neko nema osnovnu higijenu.
Nervira me bebin plač, joooj to me izluđuje, ako nekad postanem majka ne znam kako ću to da izdržim. Ja obožavam decu, ali ovo!? :gotika:
Nervira me kez profesora kad mi vraća index i dok govori "Koleginice, vidimo se u narednom roku", tad bih ga sravnila sa zemljom! :elektro: Nije mi do nepoloženog ispita naravno, nego zato što je svinja od čoveka.
Nervira me kad dođe ili prođe ponoć a ja ogladnim, kao sad.
Nerviraju me šabani, prosti momci sa pivskim stomakom, ljubi ih majka.
Nervira me kad mi kažu "Tanjice". :D Tad ujedam... :D
Nervira me kad mi dođe drug a moj komšiluk postane video nadzor. Pitam se šta bi bilo kad bih poljubila devojku ispred njih?
Nervira me kad se raspravljam sa osobama koje još uvek žive u kamenom dobu.
Nervira me kad me neko i dalje golica kad mu kažem da prestane a i tada ne znam da se smejem nego vrištim.

Kad se dese ovakve situacije trudim se da iskuliram što je pre moguće i da ne kidam živce. Na planeti živi preko milijardu ljudi a ja dozvoljavam da mi tamo neka budala pokvari dan...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Kada citam ovde postove,onda ukapiram da mene niko ne nervira,zivot je jedan i uvek se trudim da vise uzivam u neki dobrim stvarima
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
zamislite trenutno sam smirena :iskolacen:

aaaaaaaaaaaaand it's gone.

tuđa glupost i nerazumevanje kao i uvek.
Korisnikov avatar
By hippo...
Ne postoji komšija koji me nije iznervirao bar jednom.
I na osnovu mog dosadašnjeg zapažanja to je njihova osnovna karakteristika.
Korisnikov avatar
By hippo...
Pa sad će ponovo. Videla sam reklamu na b92. :zid:

Mogla bih da dodam. Izludjuju me nove generacije (mladje od 97). Mnogo su bre glupi.. :flaming:
By urke145
Ja sam alergican na ljude koji nisu morali da mrdnu dupetom ni za sta u zivotu. Stan na poklon od mame, auto od tate, nasledstvo od tetke itd. I nemam nista protiv toga ali onda takav krene da ti soli pamet!

Ides u Grcku na more? Pih uzas brate, Maldivi su zakon. Nemas pare za Maldive? Daj ne zajebavaj me.

Ti treba da se osamostalis, zasto ne kupis stan? Nemas kes? Pa mozes na kredit to je barem lako.

A sto kupujes taj auto? Ja sam uzmeo taj i taj. Molim??? Resio si da kupis auto, a nemas barem 10.000 evra???? Pa samo smece mozes da kupis za tako male pare.

Znaci potpuno odsustvo realnosti i potpuno otudjenje od onoga sto je svakodnevni zivot i svakodnevni problemi.

I onda vrh vrhova krene da ti prica kako on ustvari skromno zivi i kako jedva krpi kraj sa krajem, ali eto slucajno sledece nedelje ide u Japan, a cim se vrati ide u London jer dugo nije bio u Londonu i uzeleo se. I eto ima neardnika strasno, a on je radio od sesneste godine u igraonici.

Da povratis od proseravanja!
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570376#p2570376]urke145 napisao:[/url]Ja sam alergican na ljude koji nisu morali da mrdnu dupetom ni za sta u zivotu. Stan na poklon od mame, auto od tate, nasledstvo od tetke itd. I nemam nista protiv toga ali onda takav krene da ti soli pamet!

Ides u Grcku na more? Pih uzas brate, Maldivi su zakon. Nemas pare za Maldive? Daj ne zajebavaj me.

Ti treba da se osamostalis, zasto ne kupis stan? Nemas kes? Pa mozes na kredit to je barem lako.

A sto kupujes taj auto? Ja sam uzmeo taj i taj. Molim??? Resio si da kupis auto, a nemas barem 10.000 evra???? Pa samo smece mozes da kupis za tako male pare.

Znaci potpuno odsustvo realnosti i potpuno otudjenje od onoga sto je svakodnevni zivot i svakodnevni problemi.

I onda vrh vrhova krene da ti prica kako on ustvari skromno zivi i kako jedva krpi kraj sa krajem, ali eto slucajno sledece nedelje ide u Japan, a cim se vrati ide u London jer dugo nije bio u Londonu i uzeleo se. I eto ima neardnika strasno, a on je radio od sesneste godine u igraonici.

Da povratis od proseravanja!

:lol:

Živa istina!
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 29
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!