Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Ferdie
E, pa, ljudi, stvarno ste me oraspoložili, obzirom da sam u poslednje vreme u prilično šugavom raspoloženju... Svraćam na ovaj forum s vremena na vreme, pa rekoh i da se javim... :putnik:Nisam vaše seksualne orijentacije (jao što sam to lepo rekla), ali sam oduvek bila bez predrasuda, a i čovek ovde može lepo da se isporazgovara...![]()
Originally posted by Vetur úlfurHvala.
Kejt, dobrodosla![]()
cebro, dobrodosao![]()
Ferdie, drago mi je da ti prija ovaj forum i hvala na podrsci![]()
shkljoc, dobrodosla![]()
![]()
Svu musku gej populaciju sam duzan da obavestim da na ovaj forum jos nisu usli dok ne prodju vatreno krstenje, za to se obratite meni. Krstenja obavljam uglavnom nocu, iza zbunova![]()
Originally posted by Eugene de RastignacNe, ti si slatkis
Ovaj, ja sam ovde od 2008, ali pošto me niko ne primećuje, da li se ja računam u novajliju?
Originally posted by Black Ladyhahaha carice
Originally posted by Eugene de RastignacJa sam te ugledala cim sam te videla
![]()
Originally posted by Kejt!Nije to nista scary... dodje jedan homofob na forum, odmah se pojave neki cudni ljudi.. tako je bilo i posle povorke ponosa koja nije odrzana, pa su svi morali na lomacu.. eto tako, cisto sa se objasnimo
scary!
Originally posted by Vetur úlfursad sam i ja zbunjen, a gde su ti zbunovi?
Kejt, dobrodosla![]()
cebro, dobrodosao![]()
Ferdie, drago mi je da ti prija ovaj forum i hvala na podrsci![]()
shkljoc, dobrodosla![]()
![]()
Svu musku gej populaciju sam duzan da obavestim da na ovaj forum jos nisu usli dok ne prodju vatreno krstenje, za to se obratite meni. Krstenja obavljam uglavnom nocu, iza zbunova![]()
Originally posted by Black LadyKrades mi musterije
Welcome novajlije, pozelela bih vam dobro doslicu, prvo se prolazi kroz moje krstenje![]()
Originally posted by Vetur úlfuru iskusenju sam, a i dopada mi se tvoja faca
^ Oces i ti da se krstis, a? Nisi novajlija, odabij![]()
Mada, mozes slobodno da se prekrstis ako zelis![]()
Originally posted by Vetur úlfurshhhhhhhhhh, da te ne cuje drugi put
Originally posted by Black LadyKrades mi musterije
Welcome novajlije, pozelela bih vam dobro doslicu, prvo se prolazi kroz moje krstenje![]()
![]()
Moracu od sad da perem kosu shaumom!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!