Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
u zadnje vreme sam počeo da proveravam romeo pred spavanje...loš znak,znam
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ušla sam da vidim da li se nešto promenilo nakon dve godine. nope, i dalje isto ALI SAM POJAČALA INTENZITET!!!! :yay: dakle sad ti rituali traju bar 3-4 sata + se budim na svakih sat vremena pa onda moram da ih ponavljam ali je onda dovoljno jedno pola sata da zaspim opet

e da i više ne mogu ni da pomislim da ću zaspati bez čepića za uši i nečega preko glave (očiju) ((tamna majica, jastuk/ smeta mi ona traka)) inače me i najmanji zvuk i promena svetlosti probude. tako da uz sve to još uvek proverim da li su mi ova dva pri ruci a ako sam zagubila negde čepiće u toku noći onda odustanem to veče od spavanje što pre to bolje jer svakako nema ništa od toga sem da se iznerviram još više I TO U LEŽEĆEM POLOŽAJU PA DA POLUPAM I KREVET I SEBE I SVE
By alexandermagic
I kakva ti je stolica izjutra ? :ozbiljan:

---

Madmazel, kod mene ti cepici nisu djelovali, cujem i sa njima, a ne dao bog kad se okrenem u stranu i uhom dodirnem jastuk, odma' otvorim oci k'o sovuljaga, jer me zuljaju. :ozbiljan:
vi kao moja gospođa majka, koja je razvila ozbiljan poremećaj sna jer je od malih nogu živela u strogom gradskom centru, bez ikakve zvučne izolacije; šta da vam kažem, šok soba možda.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2766750#p2766750]alexandermagic napisao:[/url]Madmazel, kod mene ti cepici nisu djelovali, cujem i sa njima, a ne dao bog kad se okrenem u stranu i uhom dodirnem jastuk, odma' otvorim oci k'o sovuljaga, jer me zuljaju. :ozbiljan:
meni su samo ovi odgovarali što se jakog prigušenja zvuka tiče

Slika

s tim što ih ja sad skratim skroz do tog kupastog dela da mogu do mozga da ih gurnem :grin:
inače je i meni smetalo to kad spavam na stranu
mada sam sad već razvila mehanizam da nesvesno vadim čepić iz uha sa strane na koju se okrenem da spavam ako osetim da me žulja i da vraćam kad se okrenem opet tako da sam mirna
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Slika

zavisi kako gledaš na njih :sekasablic:

okej vratih se u normalu
možda bi ti neki bontech odgovarali
Korisnikov avatar
By elizevin
ovih dana mi je ritual pred spavanje da zakuntam sa facom u jastuku sa sve naocarama, vezanim repom, mindjusama koje sam zaboravila da skinem, ukljucenim kindlom i njegovom led lampom -.-
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ritual pred spavanje:

Pustim vodu u kuhinji da teče.
Za to vreme obavim potrebne nužde, operem zube itd.
Napunim dvolitarku čistom hladnom vodom, i zavrnem vodu u kuhinji.
Dvolitarka stoji kraj kreveta, jer često ožednim u sred noći.

Pustim X epizodu podkasta "Welcome to Night Vale", posle nje epizodu X+1 ali bez vremenske prognoze (muzička deonica), i već na pola zaspim. A sutra uveče ide X+1 cela, pa X+2 bez muzike, itd.

Već mesec i po dana tako, baš baš baš mi se dopada podkast, stigoh do 45. epizode. :)
Korisnikov avatar
By Markiza
Obicno proveravam ventile za vodu, ispod sudopere, lavaboa, itd, i onaj glavni propusni. Drzi li to ista ili ne, ili pukne crevo u tri ujutru i poplavi nas ili ventil ili slavina, uglavnom svake nedelje nesto se raspadne i to bas, pazi, posle ponoci.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nemam više unormalilo se stanje ne znam kako tačno ali ne smem ni da razmatram jer će se vratiti

i ako zaglavim malo ustajem ranije

sad mi je ritual to da pre nego što legnem dignem roletne minimalno moguće ali dovoljno da prodire svetlost jutrom da se privikavam postepeno na to što sam budna danju a da uspsut ne izgledam ko drakula kad ustaje iz sanduka
Korisnikov avatar
By Torry
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2786512#p2786512]Markiza napisao:[/url]Obicno proveravam ventile za vodu, ispod sudopere, lavaboa, itd, i onaj glavni propusni. Drzi li to ista ili ne, ili pukne crevo u tri ujutru i poplavi nas ili ventil ili slavina, uglavnom svake nedelje nesto se raspadne i to bas, pazi, posle ponoci.

:lol:

ovaj....nije smesno :pervert:

nemam pojma, uhvatim sebe da odgledam bar jednu epizodu pred spavanje, trenutno je to Castle, dakle nista posebno
Korisnikov avatar
By 2kune
Čitanje novonabavljenog zbornik 'interdisciplinarnog znanstvenog simpozija' o neognostičkim herezama i sotoniznima u organizaciji nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu 2015. godine. :opatica:
Korisnikov avatar
By Markiza
Dobro se isposvađamo, izvičemo, zatvaramo, otvaramo prozore, jednoj vruće, drugoj hladno, šesnaest hiljada puta odemo do wc, jedna, druga, jedna druga - svake božije noći je tako od ponoći do 2 ili 3. E, onda zaspimo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!