Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
nacionalnost: kosmopolitska
jezik: srpskohrvatski
veroispovest: agnosticki ateista

Inace, ja sam popisivac. :colorado:
Korisnikov avatar
By 2kune
colorado napisao: Inace, ja sam popisivac. :colorado:
sram te bilo! :shamar: kurvaš se za male pare... :alexis:
filipkum napisao:Ja jedva cekam popis jer znam koji ce ljudi kod nas da rade popis i nadam se da ce kod mene da dodje jedan momak koga odavno nisam video jer je studirao u Bgu, a u koga sam bio zaljubljen u osnovnoj. On nije gej ali je uvek bilo lepo gledati ga. Sto se tice direktnog odgovora na pitanje: nacionalnost: Srbin, veroispovest: pravoslavac, nemam zasto da govorim drugacije, to sam.
Ništa, dočekaj ga u penjoaru i sevaj pohotno očima dok te popisuje..
:flasher: :pervert:
Korisnikov avatar
By Stripi
Rekla bi moja tetka Krystla:
"Mila moja, drugi put kad ti se svidi neki muškarac a ti nisi sigurna da li je gay ili str8 ili ne znaš kako da mu priđeš a ti se samo skini gola. Jednom će upalit, budi sigurna."
Korisnikov avatar
By Mars
Ne, naš narod je...

Tačno ne mogu da zamislim šta bi bilo da stvarno nema ponuđenih odgovora. To bi bilo kao oni klipovi - mali ciga pa nabroji 10 životinja...nabroji 10 gradova, 10 zemalja itd. Da ne pominjem ona test-pitanja gde na istu stvar (rearanžiranu i odmaknuta jedno od drugog) odgovore kontradiktorno.

Nego me podseti na biser jednog učenika nekad, anketa:
Zanimanje oca: radnik.
Zanimanje majke: neradnica.

:smeh:
Manboy napisao:Elem, rekla joj je ta devojka da se jedan komsija ispod izjasnio kao Zemljanin i insistirao je da to udje u zapisnik. Koji car :D
errrm... ona to ne bi trebalo da radi. :shocked: tipujte tog vašeg komšiju Zemljanina da je tuži, pa fino podelite šuške. 30% za finder's fee. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Tvoji daju podatke za tebe. Dovoljno je samo da neko stariji o 15 godina bude prisutan.
Korisnikov avatar
By Herald
A mozes i preko telefona. Tvoji te nazovu kad popisivaci dodju i izdiktiras preko telefona.
Korisnikov avatar
By Marvin
A što pfffćeš? :lol:

btw
Meni se juče jedna žena izjasnila kao Srpkinja, a onda je i objasnila- otac joj je Hrvat a majka Mađarica... pa pošto nije ni jedno ni drugo onda je - Srpkinja. (a udata je za Slovaka, i sin joj je Slovak... ali eto, ona nekako iščačka srpstvo iz svega toga :zid: )
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa čudno.

Druga žena mog dede bila je Slovenka, a bila je veći Srbin od svih nas zajedno.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali ova ne srbuje, samo misli da ako ne znaš šta si to znači da si Srbin. Kad sam joj objasnio da ne mora da se izjasni ostala je neizjašnjena.
Isto kao i za veru. Svi su u fazonu, ako se ne bave time baš mnogo - to znači da su pravoslavni. :zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Kolko vremena traje popisivanje jedne osobe?
Korisnikov avatar
By 2kune
Mars napisao:Kolko vremena traje popisivanje jedne osobe?
ne stigneš se poseksat s popisivačem... :alexis:
Ja sam odlučio da ipak učestvujem u popisu, prvenstveno zbog toga da mi ti lešinari ne bi obletali više puta oko vrata. A da li ću primiti popisivače u svoj životni prostor, zavisi od toga kakve ću njuške videti kad otvorim vrata. Ako bude došao da me popisuje kakav zgodan dasa, primiću ga, a ako uočim neku groznu babu, popis ćemo obaviti na kućnom pragu.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
izjasniću se ovako:
Na popisu 2011 za nacionalnost izjasnjavam se kao LGBTQ

držim da je to moralna obaveza za sve kojima je inače bio plan da se ne izjasne o nacionalnosti (a i šire). ok su kreativni uzleti poput eskima i indijanaca, ali bilo bi neuporedivo smislenije da srbija dobije zvanično uteftereno da joj je toliki-i-toliki procenat stanovništva lgbtq nacionalnosti. :D naročito u godini kada je drugi put zabranjen prajd.
i naročito u jagodini. :evilgrin:

so, join the cause. izjasnite se kao lgbtq, što više ljudi to uradi, procenti će biti slađi. :zastava:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Ja nameravam da se izjasnim tako ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
meni bila tu neka simpaticna klinka iz kraja, skroz ok dete.

..

lm, nije mi se izmisljalo mnogo, nacionalnost - srbin, veroispovest - budista.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam prisustvovao naravno... završio sam kao Srbin pravoslavac, a želeo sam da se izjasnim kao protestant bez nacionalnosti.
Korisnikov avatar
By TauCeti
Pošto ne živim trenutno kod svojih, a tu mi je prijavljeno boravište, hteo sam da im kažem da me izjasne kao agnostika, ali su popisivači stigli do njih pre mene, pa sam ostao pravoslavac. :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!