Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *FRAJLA*
Joj...secam se...
Kao shto kaze Manjane-vrate me u detinjstvo...
Gotivila sam crvenog rendzera...a Tomi me je nervirao...
Kimberli mi je takodje bila omiljeni lik...Pre neki dan videh film sa njom na Pinku,chini mi se...Ista je-nishta se promenila nije...
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Danas sam prvi put gledao. Zasto (naglasavam ZASTO) su sinhronizovali? Ne razumem. I to imaju neke odvratne glasove kakvi ne prilice ni crtanim filmovima namenjenim deci uzrasta do 3 godine.
Btw, zuti rendzer ima penis. :D Danas su se borili sa nekom ogromnom osom koja ih je oborila na zemlju i videlo se da ima nesto medj' nogama.
A prevodiocu svaka cast ("Ovaj otrov je veoma otrovan!") :drama:
Sad kad sam ih ishejtovao mogu na miru da veceram. :D
Korisnikov avatar
By acid drop
sinhronizacija je nešto najgroznije što može da se desi kada sa mukom skineš neki fajl na kojem je serija/film koji jedva čekaš da pogledaš.
By Manboy
Imao sam nameru da redovno pratim (znam kako zvuci) ali posle ove debilne sinhronizacije ne pada mi na pamet! :nope:
Korisnikov avatar
By Olórin
Originally posted by Mage
Originally posted by LepiMilojko
Originally posted by Sir William Black

Meni je Amy Jo Johnson preslatka. Jos kao dete sam voleo njen film "Susie Q", pustali su ga na Pinku.

Btw, koji plavi rendzer je gej?
Prvi. Mukica kaze da su ga samo tako šikanirali homofobi u produkciji.
Meni je on bio tako hoooot :fuck:

On, Džejson i Tomi... u koktelu ljubavi :mljac:

Slika
Talk nerdy to me :sweet: :sweet: :sweet:

A sinhronizacije je zlo koje se sve više širi. Duša me zaboli kada ne mogu da se nađu stare anime a da nisu dubovane na engleski.
A to su i naši penzioneri krivi što se popalili na sinhronizovane serije
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kako sad da gledam kad su sinhronizovali... Covece plasim se, glasovi su sablasni :uplasen: Sad nemam vise cemu da se radujem :isus:
Korisnikov avatar
By Olórin
Glavu gore, Tommy je barem tu. Sada što će biti zeleni a posle beli.

Slika

A danas

Slika
:die: :die: :die: :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tommy mi je bio privlačan samo zato što je postao novi vođa, ali sad je tako :wow: sa kratkom kosom i grubljim crtama lica :njami:

Što se tiče Jasona, on mi je bio privlačan bez obzira na titulu vođe, a baš se opustio :slinavko:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
peti put citam Roger Federer...posjma nemam zasto..

same rendzere aj da ne komentarisem.....zao mi je sto je sve to tako pocelo da izgleda...ali iskreno.
Korisnikov avatar
By disaster blue
tommy mi je sada ruzan... mislim telo mu je kao pokretni strip :sigh:
uglavnom.. ne svidjaju mi se glasovi..ali dobro potrudicu se da ih pratim i dalje...
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ja nisam skapirao da je sinhronizovano, toliko o mom pamćenju!

Samo sam primetio da je Rita malo neusklađena, ali sam pomislio da je to fora? :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Volim Tomyja i kao zelenog, em je to Toma, em je u zelenom:sweet:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Vidite Tomikinu levu sisu, neko mu je gubavo istetovirao devojcicu, verovatno cerku...jao hit, stra`ota :lol:
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Ta tetovaza ce biti jos lepsa kada Tomi ostari, pa mu se koza skroz zbrchka. :bljak:
Korisnikov avatar
By Effective
Originally posted by Dirrty

Uvek sam navijao za moćne rejndžere, mada sam voleo i zločeste likove lepeza1

Voleo sam najviše roze moćnog rejndžera, a palio sam se na crvenog, a kasnije belog kada je on postao vođa :mljac:

To su prvi i klasični likovi... kad su otišli u svemir, ili šta već, počeo sam polako da gubim interesovanje.

Gledao sam juče deo epizode, muziku i dalje obožavam, ali efekte i ne baš :lol:
Kod mene je bilo obrnuto . Volela sam najvise crvenog i belog mocnog rendzera , a svidjala mi se roze :)

Gledala sam pre neki dan i ne svidja mi se sto je sinhronizovano na srpski jezik . Ako se dobro secam , kada sam bila mala to je bilo na engleskom jeziku , ili gresim ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja kad sam gledao pre neki dan nije bilo sinhronizovano na srpski :nerd: mada zvuči logično da na Pinku sinhronizuju dečiji program, s obzirom da to rade i sa turskim serijama :wtf:
By Stefi91@
Sad ih ima na Pink 2 svaki radni dan u 8 ujutru
emituje se 13.sezona Power Rangers SPD (repriza) koja ima 38 epizoda, sinhronizovano je
i sezona je iz 2005-te
odmah nakon nje sledi repriza Power Rangers Mystic Force koja ima 32 epizode, i ona je sinhronizovana, orginalno snimljena 2006-te
prikazivana jeseni 2008-me na RTS2 kao i na lokalizovanom Jetixu

Saznao sam da ce biti nakon repriza i 3 nove sinhronizovane sezone po hronoloskom redu
sezone 15,16,17 ciji svaki serijal broji takodje po 32 epizode, snimane su od 2007-2009
Operation Overdrive (koji je emitovan na lokalizovanom Jetixu)
Jungle Fury (takodje lokalizovan na Jetixu s titlom)
RPM (koji je relativno dobar) (ova sezona je startovala s prvih 8 epizoda na Dixni XD pa ukinuta, poneka od tih 8 epizoda je imala titl

15 februara ove godine pocinje s prikazivanjem 21, sezona Super Mega Force, bice u njoj legendarnog rata :) tj vecina ako ne i svi starih rendzera u borbi protiv zla :)

Ja sam inace poskidao i pogledao po vise puta svih 768 epizoda Rendzera (20 sezona)
koliko do sada ima, a prava mi je sreca sto sam sacuvao prvih 6 serijala s Pinka iz orginalnog emitovanja (s VHS-a na DVD) titlovano na srpski
imam sacuvano i ovo sinhronizovano (snimano) kao i Rendzere Misticne Sile s RTS2-ojke :)
zanimalo me to pa sam sacuvao kad su emitovali kdo nas
Gajim veliku strast ka njima, zagrizeni sam fan, oni su mi hobi, i svaki dan pomislim na nesto iz njih ili pogledam
Radujem se svake sedmice kad izadje nova epizoda, ili kad su nove epizode na Tv-u :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!