Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Fizickih osobina? :kopanos: pa sta ja znam, doing my best. Nisam blizu cilja, vrv je to dobro jer bih teze odrzavao postignuto. Mozda.
A sto se mana i vrlina tice, ja se menjam mimo svoje volje, samo primetim kad se preobrazaj odvije, tj finished product i prihvatim sve, i dobro i lose jer sta drugo mogu??? STA SAM JEO
Korisnikov avatar
By gossip
radim na sebi 24/7,nekih sam bio sam svestan a na neke su drugi morali da mi skrenu paznju,naravno menjam nesto samo onda kada ja smatram da treba,a ne zato sto mi je to neko rekao

izbacio sam neke stavove/ponasanje sa kojim sam kocio samog sebe i nastavljam sa radom na sebi
Korisnikov avatar
By bern
Ne jedem vise sendvice sa majonezom navece. Racuna li se ili moram bolji biti...
Korisnikov avatar
By Madonna
evo maločas umalo da eksplodiram na nešto trivijalno, ali sam se smirio pre pucanja, nerealno
Trudim se. Mislim da sam dosta toga korigovala kod sebe zahvaljujući osobama koje su me uputile u moje mane kojih nisam ni bila svesna. Postidim se sad kad se prisetim kakva sam bila u nekim konkretnim situacijama i dođe mi da se šamaram da mi se glava u krug vrti. ALI TRUDIM SE da se to ne ponavlja. I po feedback-u ide mi dobro.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2150632#p2150632]V25 napisao:[/url] mnoge osobine za koje mi je prigovarano nisam želeo ni da konstatujem a kamo li da ih pripišem sebi i pokušam da popravim nešto.
Ja jesam, ali me to isto nije nigdje dovelo jer sam shvatila da želim neke stvari promijeniti radi drugih, a ne radi sebe. Tu je intrizična motivacija nepostojeća pa sam se ostavila ćoravog posla.

Kad se poduzmu sve 'matematičke operacije', na kraju ostane da me smeta jedino sklonost prokrastinaciji. Zajeb kod te mane je prokrastiniranje trenutka rješavanja prokrastinacije. : D Jedan korak naprijed, tri nazad. Polako se mirim s tim da će možda tako biti for life. Manje me frustrira.
Korisnikov avatar
By Mars
Ko zna za šta su moje loše osobine dobre.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
očajno.. evo baš pokušavam da transformišem neke stvari i samo čekam da vidim koliko će ovaj put da me drži
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
^ cim sam video da si postovao pretpostavio sam da je nesto tog tipa
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nisam kuca..
a i nervozan sam nesto

jeo sam sladoled od jagode da se smirim ali mi nesto ne ide to smirivanje
By Kragi
Pa nema tu neke velike filozofije. Kao i kod svih ostalih ljudi zelja za promenom je proporcionalna interesu koji imam tj. tome sta promenom dobijam i koliko. Sto je dobit veca to je i put ka promeni istrajniji i obrnuto.
Takodje, mislim da postoji neka osnova svakog od nas koja se ne moze promeniti pa ako ste svesni sebe oko nekih stvari se necete cimati uzaludno.
Korisnikov avatar
By elizevin
Mislim da dosta radim na sebi, i generalno se sama sebi vise svidjam nego pre npr. par godina.
Ali me takodje iskreno nervira kada mi bilo ko diktira u kojem smeru treba da se menjam i sta treba da tretiram kao slabost. Recimo, ja generalno ne volim veliko drustvo i bolje funkcionisem jedan na jedan i u maloj grupi, tipicni sam introvert koji bezi od guzve i hrani se intimom. Takodje imam prijatelja koji je ekstrovertan, ali introspektivan. Posle nekih losih dogadjaja u zivotu, poceo je da oseca cesto paniku u vecim socijalnim situacijama, odnosno socijalnu anksioznost. Sa time se borio odlaskom kod psihologa, kaze da mu pomaze. Ovde bih samo primetila razliku izmedju nas dvoje - iako nam je problem gotovo isti, on je odlucio da potrazi pomoc, dok meni to nikada nije palo na pamet zato sto nama dvoma baseline jednostavno nije isti, On zeli da se vrati u normalu, dok bi meni isto resenje predstavljalo nesto veoma tesko i stresno, i pitanje je da li bih ikada naucila da zaista uzivam u socijalisanju koje njega hrani. Tako da treba dobro sebe poznavati i znati u kojem je pravcu prirodno razvijati sebe, a u kojem treba razmotriti da li je poenta samo uglavljivanje u drustveno-najprihvatljivije kutijice.

Sorry. Malo sam razocarana jer me je osoba do koje mi je veoma stalo ponovo stavila u situaciju gde se od mene ocekuje da budem social butterfly sto sam time and time again pokazala da nisam -.-
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!