Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
I šta kažeš? Ja sam primetio da u velikom broju slučajeva funksioniše (a po pitanju konfliktnih situacija - 100%)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kada sam postao sexualni objekat, dakle sa 15 godina.
By Hans
Kada sam duboko u sebi osetio dovoljno čvrst razlog za to. :) Negde sa 18...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Galateja

Da li vi imate dete u sebi? Da li se katkad ponašate infantilno? Kad ste shvatili da ste odrasli? Da li, uopšte, razmišljate o ovoj tematici? Da li ste vi za partnera i prijatelje 'dete' ili ste 'otac i majka'?
Figurativno, verovatno. Umem da razgovaram sa decom i da se, uslovno receno, 'spustim' na njihov nivo i da se divno druzimo. Volim da se igram i da budem detinjasta. Ali vodim racuna kada je to prikladno a kada ne.
Hm, kada sam shvatila da sam odrasla... ne mogu da pronadjem prelomni momenat. Verovatno kada su poceli da me ostavljaju da se snalazim sama kako znam i umem, jer odrasli imaju drugih briga i poslova.
Ponekad razmisljam o tematici, ali mene uglavnom pomesaju za znatno mladju nego sto zapravo jesam, sto je nekad simpaticno, ali ume da bude i bzvz, posebno onima koji me pomesaju za klinku.
Za trenutnog partnera sam vise dete, sto ume i da smeta na momente. Ne volim autoritativnost, price sa poentom, bajke i basne, to me izludjuje. Sto se prijatelja tice, zavisi od osobe do osobe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad mi je nikla prva bruca, shvatio sam da nisam više dete.
:sweet:
By Orion
Kao mali sam bio baš krupniji od ostale dece plus sam imao i problem sa viškom kilograma pa kad odem sa mamom u radnju gde su dečije stvari i oni ti kažu da pogledaš na spratu a gore samo za odrasle. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by KorvinOdAmbera

Shvatiš da nisi dete onda kada konačno živiš činjenicu da niko neće biti tu da te spasava nego sam sve moraš da radiš.
:alikako: :rida:

Šalim se. Mislim da delimo mišljenje.

Sem persiranja, "čiko", "gospodine"... itd., ovo je ono zbog čega se osećam kao da sam odrastao - sve moraš sam da radiš. Mrzi te, ali što se mora nije teško :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Orion

Kao mali sam bio baš krupniji od ostale dece plus sam imao i problem sa viškom kilograma pa kad odem sa mamom u radnju gde su dečije stvari i oni ti kažu da pogledaš na spratu a gore samo za odrasle. :nesiguran:
Pogledajte na odeljenju za King Konga.

:smeh:

Šalim se... Jesu ti momenti šokantni...

Mi smo imali dečije odeljenje biblioteke...u maloj zgradi...Pokrivalo je knjige do VII razreda.

Pred VIII, leto...nešto mi je trebalo, i onda su me (nepovratno) iz sveta slikovnica, tapaciranih stoličica i i stočića - prebacili u susednu, veliku zgradu, na odeljenje odraslih...
Korisnikov avatar
By Tungi
Oblacim se isto,kao sto sam se oblacio u osnovnoj,mozda za 2 broja vece stvari. :lol:

Jos sam ja dete.
By Bombina
jedna devojka mi je prilazila na ulici,pitala me je za ulicu kad me je pogledala da sam ja izgledala mladolika,i ona je progutala gnedlu da ne zovne gospodja,zena:ogledalce:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne znam kad sam shvatila, ali znam da nisam prihvatila
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by 4NY K3Y

ne znam kad sam shvatila, ali znam da nisam prihvatila
Ja neke stvari prihvatam kao bivstvujuce, bez da ih u potpunosti razumem.
Pa sam tako u desetoj prihvatila i ulogu glave porodice, sto je valjda trebalo da znaci da je detinjstvu kraj... no, "najveci covek uvek ostaje dete".
Korisnikov avatar
By mikeli
kad sam popio pola gajbe piva i pao ko pokosen .... :pivce: mmm
19-sta
posle i kad sam propusio :cigareta:
23-ca

moras :odrasti: . i :cupakosu: . i :misli: -ti. i sve to je :( .
al jbg.,,, ide zivot
Korisnikov avatar
By HARP
Dosta sam rano sazreo ali sam uvek ostao dete :giggle:
Korisnikov avatar
By Galateja
A kako dete u sebi inkorporirate u partnerski i prijateljski odnos?
Korisnikov avatar
By Azdaja
cim sam pocela da se nerviram, brinem i radim "na dobroĆi" :awesome:

do 20te sam se zajebavala najstrasnije...znaci od 20te :zaostala:

:lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Šalim se... Jesu ti momenti šokantni...

Mi smo imali dečije odeljenje biblioteke...u maloj zgradi...Pokrivalo je knjige do VII razreda.

Pred VIII, leto...nešto mi je trebalo, i onda su me (nepovratno) iz sveta slikovnica, tapaciranih stoličica i i stočića - prebacili u susednu, veliku zgradu, na odeljenje odraslih...
:uplasen: e sad si me podsetio sedmog razreda kad sam ustanovio da mogu da čitam i čitam udžbenik iz istorije i da ništa ne zapamtim.
To je bio veliki šok kad sam se uplašio da postajem glupavi odrasli
(pošto sam godinama gledao dečje detektivske filmove u kojima su odrasli ili glupi ili zli, a nikako pametni i dobri istovremeno, a znao sam da ne spadam u grupu "zli" pošto sam bio u odeljenju punom huligana pa sam bio ekstremna vanila)
Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by KorvinOdAmbera

Shvatiš da nisi dete onda kada konačno živiš činjenicu da niko neće biti tu da te spasava nego sam sve moraš da radiš.
I ja to tako nekako shvatam, zato mi se i ne zuri. :shrug:
Nisam jos to prihvatila, jer se i ne osecam nesto posebno odraslo. :neznam:
Nadam se da ce, ako vec mora, to biti sto kasnije. :kragi:
By RuznaGlupaZla
Šta ima da shvatam tu specijalno, a posebno trenutak da upratim?
Život ide dan po dan.
By alexandermagic
Originally posted by Galateja

Da li vi imate dete u sebi?
Hahahahaha, teško zamislivo, no tko zna. :D
Da li se katkad ponašate infantilno?
Iznimno rijetko, ako se to uopće može tako i nazvati i samo sa svojim psom. Kad to nitko ne može da vidi, čak ni partner s kojim živim.
Kad ste shvatili da ste odrasli?
Kad sam preuzeo odgovornost za svoj život i sve pozitivne i negativne posljedice proizišle iz mojih odluka i načina djelovanja, koji su specifični.
Da li ste vi za partnera i prijatelje 'dete' ili ste 'otac i majka'?
Ni jedno ni drugo. Biti "dijete" po meni podrazumjeva osobu koja treba zaštitu i tuđu brigu i pažnju. Ja nisam takav.
Kad postanem otac, to "očinstvo" će biti osjetno samo mom djetetu.
Korisnikov avatar
By Andrija87
Kada sam pun entuzijazma kao razmazeno derle krenuo put Amerike...A onda potpuno sam izasao sa Njujorskog aerodroma,sa 3 kufera,vec je padao mrak, i kada je debeli crnja pokusavao da mi nagura kofere u njegov divlji taxi...tada sam se osvestio "no mama,no papa anymore Andre.."
Korisnikov avatar
By Lionac
Kad sam usao u vezu i shvatio da sam ja postao roditelj
Korisnikov avatar
By CamelArcher
Postepeno sam shvatio.Prvo kad su drugi poceli moje postupke da tretiraju kao postupke odraslog.
Pa sam kasnije poceo da se oseam kao odrastao.Nisam se vise osecao kao klinac.
Najvece merilo je to sto sada kada se napijem vise ne gubim kontrolu nad sobom,bar ne dok se bas ne napijem :-)
Korisnikov avatar
By tebra
Nekad mi je tesko da se suocim sa cinjenicom da mali "manjane" polako postaje covek. Veliki preobrazaj sam doziveo kada su se moji roditelji razveli. Buraz i ja smo nastavili da zivimo sa caletom, tako da sam, hteo-ne hteo, morao da se osamostalim, jer nije bilo keve da spremi, opere, pocisti...

Takodje, doziveo sam da mi se neki klinci obrate sa "gospodine", doduse jednom, ali jako sam se najezio kada sam to cuo. Kakav sam ja crni gospodin. Inace, hvala Bogu, ne izgledam matoro. U teretani misle da sam 90. ili 91. godiste, a ne 88.

Svidja mi se sto mogu da se ponasam krajnje zrelo u odredjenim situacijama, ali sa druge strane umem i da podetinjim. I naravno, i dalje gledam crtace... :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Kada sam tati rekao: "Udari me, to jedino i znas!"

To je raskorak. Postao sam prerano odrastao, a onda kada je doslo vreme da budem odrastao, ostao sam dete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!