Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
I mi smo bili u pravu kad smo mislili da su homofobi nepismeni. :zeka:
Korisnikov avatar
By m..
I mi smo bili u pravu kad smo mislili da su homofobi nepismeni. :zeka:

Jedom sam klinkula, majke mi.

Nego Eeeee, jel si ti iz Zemuna?
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Vespertine

taj izraz zenski petko- mislim da je to dostojno divljenja...zadnji i jedini put sam ga chuo od svoje babe i mislim da niko normalan (ne kazem da mi je baba luda, vec arhaizovana) to ne bi rekao jer je besmislen...

:smeh:

:up:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ajoj, evo Barnijeve teze o fudbalu i lastisu :roflmao: znao sam da mi je odnekud poznato
Voleo bih da konačno saznam kakva je to uprava u koju strejt nepismeni nemači pojma tako često idu? I što očekujem da ću tamo naći Sašu Milivojeva?
cxujem spawali ste sa mojeg upravu
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
"zenski petko" :pokazuje:

isti osecaj za feeling imam i kad cujem rec "mentalac" :pucaodsmeha:
jel mu to sad vec dodje arhaizam ili historizam? :nerd: uvek ih pomeskam :sigh:
Korisnikov avatar
By gossip
u vrticu sam bio jako nemiran i stalno sam se tukao sa drugom decom sto je na kraju dovelo do toga da me ispisu :sigh:

lastis je dosao nesto kasnije :lol: ali svi smo tada igrali...i vecina muske populacije je na kraju ispalo str8.....nema pravila...

secam se da sam u tom periodu igrao i fudbal i da sam bio odlican golman...ah those were the days :sigh: :love:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
moram te razocarati..
posto sam bila, da tako kazem "muska petka", ja sam obicno bila kapiten i za golmana bih uvek postavljala "zenskog petka" zbog nesposobnosti grube igre :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
ahahahahah neeeeeeeeeeee :lol:

well that explains a lot :lol: :D
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554841#p2554841]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]^
moram te razocarati..
posto sam bila, da tako kazem "muska petka", ja sam obicno bila kapiten i za golmana bih uvek postavljala "zenskog petka" zbog nesposobnosti grube igre :lol:
Bravo za musku petku :roflmao:

Nisu mi nikako jasni svi ti hejteri (a i autohomofobi) koji toliko mrze gay ljude. Koji kurac traze ovde i upadaju sa ovakvim konstatacijama. Ja ne mogu da smislim klero-fashiste pa ne idem na njihove sajtove i forume a i kad odem, obicno to uradim zato da vidim jer je neko napisao neku opasnu neopevanu glupost, a ne da komentarishem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!