Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2744788#p2744788]Deni5 napisao:[/url]Ja sam taj koji treba da izabere kada i gde, rekao je da možemo da odemo negde na piće, u auto ili da prošetamo, rekao sam da prošetamo. Stalno piše da ne smem da budem ni sa kim i da on hoće da bude samo sa nekim ko nije bio nikada ni sa kim, pitam se često šta mi je ovo trebalo. I bio bih sa nekim a i ne bih zbog straha da može da se desi nešto što ne treba, s obzirom da sam, mogao bih reći bolesno osećajan ili emotivan, mislim da bih umro.
Prvo: smiri se...
Drugo: ako ne stvarno toliko plašiš onda nemoj ni da ideš...kažeš da si se predomislio i gotovo...ne moraš čak ni to...
edit: i stvarno ne bi škodiolo da malo razgovaraš sa psihogom oko tog straha...može to pogne malo da se opustiš
By Deni5
Pobegao je, prema tome sam i težio, lakše mi je bilo tako nego da sam otkazao.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nesto ti tu radis sebi na stetu, ne valja ti to
By Deni5
Staviću da dolaze u obzir samo od 20 do 26 godina.
By Deni5
Ako uzmem u obzir svo to neshvatanje, odbacivanje i ponižavanje bilo bi čudo da me nije strah.
By alexandermagic
Stvari koje se najcesce materijaliziraju oko nas u vidu konkretnih dogadjaja su mahom one kojim smo prethodno preopteretili podsvijest, bilo da su lose ili dobre. Osoba koja ne razmislja o gubicima ih uglavnom ni nema, a ako se neki i omakne - em je sitan, em lako premostiv. :ozbiljan:
By Deni5
Znam da je tako i zato se trudim da budem raspoložen ali ne mogu da se opustim kada je to u pitanju, nama je svakako teže nego "normalnim".
By Deni5
Ipak sam bio sa jednim tipom.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
I još uvek si živ. Eto. Doduše stanje tipa sa kojim si bio je još uvek nepoznato, al bar si ti dobro :)
By Deni5
Ipak sam otišao na kafu kada je zvao i dobro sam, šta je sa njim ne znam.
By Deni5
I nikako ne mogu da mu se setim lika :ozbiljan:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!