Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZaljubljenaNije tacno, postavila se isto kao i prema drugima, sa provokativnim pitanjima....
Ja mislim da je voditeljka bila, u potpunosti korektna...pa i drugim talmicarima je postavljala podpitanja, mnogo neprijatnija od ovih danas....
Jao Vedrana![]()
Originally posted by IriSUpravo to
ne znam samo kako niko ne primeti kako je ta ista Tanja na odgovore prijatelja, prijateljice i partnerke odgovarala sa svaka čast.
bila je prilično podržavajuća.
Originally posted by IriSbrate, sestro ovo ono dosta vise sa Tanjom i Anom BebicOriginally posted by Zaljubljenavala, dosadna si više sa njom, ništa manje nego ja sa Anom Bebić
Ma nemojte mi vise Tanju dirati, zena je ok i kraj! Vratimo se na Vedranu....jel da da je
![]()
![]()
Originally posted by Zaljubljena Vratimo se na VedranuDa,prelepa je i ima tako divan osmeh.....jel da da je
![]()
Originally posted by Hys.ime joj je mima simic. kraljica.
Ja tu skarednost od emisije nisam nikad htela da gledam (inace uglavnom prezirem taj tip emisije) ali sada cu vrlo rado da pogledam u petak!
Btw, devojke su sigurno to uradile i zbog aktivizma, kao ona aktivistkinja hrvatica butchica koja i pise (zaboravi joj ime sada a mnogo je njami) koja je zbog toga otisla na milioner, da bi rekla da zivi sa devojkom.
![]()
Originally posted by Dinaja to prvi put cujem dina ianko sam nisam odusevila nesto su sastavili detektor lazi,voditeljka je okej,vodila racuna i zbog zakona,s kime postavljaju pitanju i da n e bude zabune
Da, voditeljka je ista bila kao i prema drugima, mozda samo bolja, gora nikako. Bar moj je utisak da ona ne voli lazi, prevare i slicne stvari i kad se o tome prica onda zna da bude onako malo nezgodna. A posto je Vedranina i Marinina prica iskrena onda se blago postavljala. Ta potpitanja izmedju su isto uobicajena. Takmicari pretpostavljam da ne moraju da odgovore ali kad su vec dosli pred kamere verovatno su se pripremili da ogole uglavnom ceo svoj zivot pa uglavnom i odgovaraju...
Originally posted by nattydreadjebo te sto nisi ..mogla si da uhvats na vreme:o
danas sam klisnula sa posla samo da bi ih gledala...na zalost, nisam uspijela snimiti, ali nadam se da ce neka dobra dusa da ostavi snimak na youtubu...
Originally posted by Hys.e dozvoli da kazem hzs jesi li dospela da odgledati a u jutjub ce uskoro reklamirati par dana,a sad sam pretrazila nema jeOriginally posted by scout_finchNisam ni stavila fon do mene i probudila sam se sama
'ladno navijate sat da se probudite u pola 12:doh:![]()
![]()
I sad kasni emisija a ja imam brdo posla, njanj
Originally posted by Lepa Krepa
pa jel iko snimio oliti snimila to čudo?
daj da vidimo tu vedranu, pa mirno da umremo.
Originally posted by Veky108Браво, девојке!
Svima Vama koji ste pratili ili niste zelim da se zahvalim na podrsci i lepim komentarima :-)
Javili su mi za ovaj forum pa tom prilikom Vas pozdravljaju Marina I Vedrana ;-)
Srdacno Marina i Vedrana
Originally posted by Veky108Mi treba vama da se zahvalimo.
Svima Vama koji ste pratili ili niste zelim da se zahvalim na podrsci i lepim komentarima :-)
Javili su mi za ovaj forum pa tom prilikom Vas pozdravljaju Marina I Vedrana ;-)
Srdacno Marina i Vedrana
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!