Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pa kad je voditeljka okruzena gayevima sa pinka...
By Bombina
e sad sam gledala pink i dobro islo gledati i svega opusteno i nema razloga za paniku s tim zakonom..ja jednog dana cu udati s zenom .."P
a kad imas zenu i kad druga ljubavnica svalerises
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne, meni je voditeljka odavno antipaticna sa tim groznim pitanjima, a iskreno i pre ove emisije mi je bila antipaticna. i ne mislim da je imala neki poseban tretman prema ovim devojkama jer su lez.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Zaljubljena
Ja mislim da je voditeljka bila, u potpunosti korektna...pa i drugim talmicarima je postavljala podpitanja, mnogo neprijatnija od ovih danas....

Jao Vedrana :love:
Nije tacno, postavila se isto kao i prema drugima, sa provokativnim pitanjima....
Mislim, kao da ona ne zna za gay vezu, i uopste takve ljude... kao da je pala sa marsa, a ne sa pinka.... daj...
Voditelj je izgleda najbolji kada izgleda kao bitch... kao ova Vojtehovska...
:dominion:
Korisnikov avatar
By Dina
Da, voditeljka je ista bila kao i prema drugima, mozda samo bolja, gora nikako. Bar moj je utisak da ona ne voli lazi, prevare i slicne stvari i kad se o tome prica onda zna da bude onako malo nezgodna. A posto je Vedranina i Marinina prica iskrena onda se blago postavljala. Ta potpitanja izmedju su isto uobicajena. Takmicari pretpostavljam da ne moraju da odgovore ali kad su vec dosli pred kamere verovatno su se pripremili da ogole uglavnom ceo svoj zivot pa uglavnom i odgovaraju...
Korisnikov avatar
By IriS
ne znam samo kako niko ne primeti kako je ta ista Tanja na odgovore prijatelja, prijateljice i partnerke odgovarala sa svaka čast.
bila je prilično podržavajuća.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by IriS
ne znam samo kako niko ne primeti kako je ta ista Tanja na odgovore prijatelja, prijateljice i partnerke odgovarala sa svaka čast.
bila je prilično podržavajuća.
Upravo to
U vise navrata Tanja je u intervjuima potpuno pozitivno pricala o LGBT populaciji
Korisnikov avatar
By Li
Znaci uspavala sam se za reprizu... bedak...
Inace Tanju volim kao voditeljku jer ne da da joj drugi sole pamet i vrdaju odgovore na direktno postavljeno pitanje...:klap:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ma nemojte mi vise Tanju dirati, zena je ok i kraj! Vratimo se na Vedranu :D ....jel da da je :sweet:
Korisnikov avatar
By IriS
Ma nemojte mi vise Tanju dirati, zena je ok i kraj! Vratimo se na Vedranu :D ....jel da da je :sweet:
vala, dosadna si više sa njom, ništa manje nego ja sa Anom Bebić :lol:
By Swanheart
Originally posted by IriS
vala, dosadna si više sa njom, ništa manje nego ja sa Anom Bebić :lol:
brate, sestro ovo ono dosta vise sa Tanjom i Anom Bebic
i hebali vas avatari koji zbunjuju
Korisnikov avatar
By Winter
i znači šta je poenta...da se outana lezba pojavila na TV da bi uzela pare....pričala o sexu sa ženom i svojoj ljubomori.......kako zanimljivo :roll: .....
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Originally posted by Zaljubljena Vratimo se na Vedranu :D ....jel da da je :sweet:
Da,prelepa je i ima tako divan osmeh.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Originally posted by Hys.
Ja tu skarednost od emisije nisam nikad htela da gledam (inace uglavnom prezirem taj tip emisije) ali sada cu vrlo rado da pogledam u petak!

Btw, devojke su sigurno to uradile i zbog aktivizma, kao ona aktivistkinja hrvatica butchica koja i pise (zaboravi joj ime sada a mnogo je njami) koja je zbog toga otisla na milioner, da bi rekla da zivi sa devojkom.
:yay:
ime joj je mima simic. kraljica.
http://www.youtube.com/watch?v=qmlqLCVwOSs
Korisnikov avatar
By nattydread
danas sam klisnula sa posla samo da bi ih gledala...na zalost, nisam uspijela snimiti, ali nadam se da ce neka dobra dusa da ostavi snimak na youtubu...
By Bombina
Originally posted by Dina
Da, voditeljka je ista bila kao i prema drugima, mozda samo bolja, gora nikako. Bar moj je utisak da ona ne voli lazi, prevare i slicne stvari i kad se o tome prica onda zna da bude onako malo nezgodna. A posto je Vedranina i Marinina prica iskrena onda se blago postavljala. Ta potpitanja izmedju su isto uobicajena. Takmicari pretpostavljam da ne moraju da odgovore ali kad su vec dosli pred kamere verovatno su se pripremili da ogole uglavnom ceo svoj zivot pa uglavnom i odgovaraju...
ja to prvi put cujem dina ianko sam nisam odusevila nesto su sastavili detektor lazi,voditeljka je okej,vodila racuna i zbog zakona,s kime postavljaju pitanju i da n e bude zabune
strogo mislim da nema nikakve prevare al tu ima detektorima spustili sansu
neki takmicari ko moze da odgovori..
By Bombina
Ja mislim da je voditeljka bila, u potpunosti korektna...pa i drugim talmicarima je postavljala podpitanja, mnogo neprijatnija od ovih danas....

Jao Vedrana :love:
hahahahahahahah nema sanse da nadjem onu,sorry
By Bombina
[/Dina

Nemam ni partnerku ni ljubavnicu pa ne vredi da se prijavljujem :lol:

Ali pisali su na onoj drugoj temi o ovoj emisiji da se prijavio jos neko od nas... muskarac, nisam shvatila da li je sa foruma, ali jedva cekam :klap:
[/quote]

ovo rec da te nisam procula c c
By Bombina
Originally posted by nattydread
danas sam klisnula sa posla samo da bi ih gledala...na zalost, nisam uspijela snimiti, ali nadam se da ce neka dobra dusa da ostavi snimak na youtubu...
jebo te sto nisi ..mogla si da uhvats na vreme:o :evilwait:

sacekaj par dana budu snima u yuotobe
By Bombina
Originally posted by Hys.
Originally posted by scout_finch
'ladno navijate sat da se probudite u pola 12:doh: :smeh:
Nisam ni stavila fon do mene i probudila sam se sama :njanja:

I sad kasni emisija a ja imam brdo posla, njanj
e dozvoli da kazem hzs jesi li dospela da odgledati a u jutjub ce uskoro reklamirati par dana,a sad sam pretrazila nema je
Korisnikov avatar
By Insorcer
Devojke su bile ok sasvim.... koliko sam primetio tokom pravljenja same emisije ima malo prostora za neki aktivizam "s'predumishljejem"....ostalo je samo da/ne i kratko obrazlozhenje...ukoliko voditeljka smatra potrebnim. Drago mi je da su uzele kesh a da pri tome nisu potvrdile vishe od jednog stereotipa o lezbejkama.

Nadam se da tje na jesen zadovoljno troshkariti te parice :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
pa jel iko snimio oliti snimila to čudo?
daj da vidimo tu vedranu, pa mirno da umremo.
By Bombina
psolall sam i rekli su je da sacekati i dok ne snime u jutjube i dok bude sutra ili u ponedeljak i dok ne reklamira u pnku
By Thomas
E, bile su super.

Šetam TV i naletim na trenutak istine na Pinku, taman kad Vedrana reče: "Ja sam Marinina partnerka. Zajedno živimo u Rijeki".

Evo pitanja i odgovora.

1.) Da li se plašite seksa sa muškaarcem. DA
2.) Da li ste ikad lizali gole ženske grudi? DA
3.) Da li vas je ikad bilo sramota što ste u homoseksualnoj vezi? DA
4.) Kada bi vaša partnerka odlučila da rodi dete, da li biste prstali, da ga odgajate zajedno? DA
5.) Da li ste ikada bili ljubomorni na svoju partnerku? DA
6.) Da li smatrate seks sa muškarcem odvratnim?
7.) Da li mislite, da ste obsednuti svojom sadašnjom partnerkom?
8.) Da li ste ikada preturali po ličnim stvarima vaše paartnerke i tražili dokaz, da vas vara? DA
9.) Da li tokom seksa zamišljate, da ste muško? DA
10.) Da li doživljate sebe kao osubu, koja je iznad ostalih? DA
11.) Da li biste želeli da imate normalan život sa mužem, decoom in prosečnim poslom? NE

A još bitniji je bio dialo izmedju voditeljke i marine. Mislim, da je lepo prtedstavila jednu vezu izmedju dve devojke.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Lepa Krepa
pa jel iko snimio oliti snimila to čudo?
daj da vidimo tu vedranu, pa mirno da umremo.

E vala bas :sigh:
By Veky108
Svima Vama koji ste pratili ili niste zelim da se zahvalim na podrsci i lepim komentarima :-)
Javili su mi za ovaj forum pa tom prilikom Vas pozdravljaju Marina I Vedrana ;-)

Srdacno Marina i Vedrana
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Veky108
Svima Vama koji ste pratili ili niste zelim da se zahvalim na podrsci i lepim komentarima :-)
Javili su mi za ovaj forum pa tom prilikom Vas pozdravljaju Marina I Vedrana ;-)

Srdacno Marina i Vedrana
Браво, девојке!
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Veky108

Srdacno Marina i Vedrana
Mi treba vama da se zahvalimo.
Svaka cast!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!