Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814670#p2814670]gossip napisao:[/url]Mali savet za sve vlasnike kucnih ljubimaca: Kao sto svi znamo u toku je sezona komaraca koji nasim najdrazim ujedom mogu da prenesu parazitsku bolest pod imenom srcani crv,koja je potencijalno fatalna. Tako da,dragi moji vlasnici ljubimaca kada kupujete zastitu imajte u vidu da ona pokriva i zastitu od komaraca. Vazna napomena! Ako kupujete zastitu u obliku tablete,obavezno pre toga testirajte svog ljubimca na parazita odnosno srcanog crva jer ako ljubimac boluje od bolesti i uzme zastitu u obliku tablete,to jos moze samo pogorsati njegovo stanje i verovatnocu prezivljavanja. Tako da kada mazete Autan mislite i na svoje krznene prijatelje.Gossip, koji su simptomi za bolest srčanog crva?
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817699#p2817699]heksagon123 napisao:[/url]^ tnx. To objašnjava puno stvari. Imam dvije mačke: jedna stara - 8-10 godina koja mi je ostala od pokojnog djeda i jedna mala godinu dana stara crna mačka zelenooka ljubav moja koju sam si sama ostavila i izabrala. Njih dvije su mama i kćerka. Držim ih inače u kući pored svoje- ta kuća nije još uređena ali imaju prozore,vrata i toplinsku izolaciju te jednu cijelu prostoriju punu pijeska. Da skratim, ova stara mi se nenormalno pari. Okotila se prije dva tjedna u toj svojoj kući i ima mladunce. Inače ja ih puštam van iz kuće dva puta dnevno i ne bi vjerovali ali ta stara mi se opet pari iako ima bebe. Moji ukućani je službeno zovu "Drolja" a ponekad "Olja" zbog togatumor je bezbolan i uticao bi na motoriku tako da mislim da nije,to sto normalno obavlja sve je dobar znak,ako te brine vodi je na snimak glave,mada moguce da su je izujedali macori pa zato tako reaguje... Ja isto ne mogu vjerovati. Ona se pari uvijek- nema sezona kod nje. Crnoj sam radila akumpresuru samo zato što sam vidjela da mi je kad je pustim van sva odsutna i ne odaziva se dok je zovem nazad, a dok se mazi onako baš agresivno i samo se najednom stavi u položaj " niski start" ili položaj za parenje. Ja stvarno ne želim da se pari pa sam joj stisnula tu točku pored repa i bilo joj je lakše- odmah se počela lizati ali stvarno to ne mislim raditi često jer je čudno iako je to samo točka pored repa.Uglavnom, ta crna mi je sada postala poslušnija kao i prije. Kao da ju je prošlo- držim fige, ali stara je prava Olja u duši
...jednom mi je moja crna perzijanerica ostala vani preko noći jer joj je moja mama zaboravila vrata otvoriti i ja sam bila uvjerena da se parila, ali čekala je cijelu noć vjerno i ljutito pred vratima dok joj ja oko 6:00 nisam otvorila... Da li bi pomoglo da nabavim zastore na prozore? Da li bi ih to imalo zavaralo da dan ne traje dugo...ali opet glupo mi je jer ova stara čuje to mijaukanje tih mužjaka vani i ako ima još jajnih stanica- ne vjerujem da će je to spriječiti nekako, a glupo mi je da su ko u tamnici- to nema smisla.
I imam još pitanje, stara mačka ne dopušta da je se dira po glavi i pitam se što je to sad. Ne vjerujem da ju je netko od susjeda udario u pola sata dok je vani ono a i nisu taj tip. Ne znam što joj je, a ovdje baš ljudi i nisu voljni da investiraju u liječenje mačaka niti išta
Nadam se da nema tumor na mozgu ili nešto gdje pati u sebi, normalno jede i sve i pari se sve u 16. Jel moguće da ju je neko od tih mačora ozlijedio? Traje to već dosta dugo. Već par mjeseci kad je dotaknem po glavi ona počne bolno mijaukati, boli je i kad je crna mačka slučajno dotakne svojim repom po glavi ...i dodir pera po glavi je boli.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817998#p2817998]Markiza napisao:[/url]Za 20 minuta mi je uginuo pas, pojela je nesto ispred zgrade, otrov, izvela sam je da piski, u takvim mukama da ja opisati ne mogu, nosile smo je u rukama jednom veterinaru, drugom, niko ne radi. pomogle nam dve mlade devojke zvala jedna oca, odvezli se kod treceg veterinara i tu je i uginula, sprzena iznutra i spolja od otrova, kapi krvi u sebi nije imala. zlo ljudsko granica nema, kad ćemo više izumremo kao vrstaUzas!! Mukica mala
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818035#p2818035]Zvonki napisao:[/url]Jeste užasno...ne poželim često da nekome bukvalno rukama iščupam grkljan ali jesam toj osobi koja ovako nešto može da uradi, i verovatno će i dalje da radi, i niko joj/mu ništa ne može.[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817998#p2817998]Markiza napisao:[/url]Za 20 minuta mi je uginuo pas, pojela je nesto ispred zgrade, otrov, izvela sam je da piski, u takvim mukama da ja opisati ne mogu, nosile smo je u rukama jednom veterinaru, drugom, niko ne radi. pomogle nam dve mlade devojke zvala jedna oca, odvezli se kod treceg veterinara i tu je i uginula, sprzena iznutra i spolja od otrova, kapi krvi u sebi nije imala. zlo ljudsko granica nema, kad ćemo više izumremo kao vrstaUzas!! Mukica mala
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!