Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DaliborkaPonekad i pokoji Srbin potpadne pod Crnogorca, sve je to stvar preferencija i licnih afiniteta.
Ja mislim da Crnogorci potpadaju pod Srbe, ne ?
A neopredeljenih nema. Biti neopredeljen, to je tako pase, ili sto bi Dirrty rekao - to je tako last seazon..
![]()
Originally posted by A.F.K.A.OB
Eto, Srbi se kriju na gay-serbia.com, izgleda da je popularnije biti korijander.
Originally posted by Hys.ja mislim da svako ima pravo da se ne izjasni po pitanju nacionalnosti (i na popisu i pri popunjavanju obrazaca za lk, pasos, index) ... trazi se drzavljanstvo i to je obavezno popuniti a nacionalnost -jokOriginally posted by unic0rnjel sme to? Sumnjam da recimo u LK mozes da stavis pingvin
Kad god nesto popunjavam, tipa onih ShV obrazaca itd, izjasnjavam se kao pingvin, tako bi bilo i na popisu.![]()
Originally posted by WilhelminaI ja sam prosto fasciniran ljudima koji samo gledaju da ishejtuju ljude koji se predstavljaju kao Srbi.Originally posted by A.F.K.A.OB
Eto, Srbi se kriju na gay-serbia.com, izgleda da je popularnije biti korijander.
Ovo me podseti da sam prosto fascinirana ljudima koji se deklarisu kao Srbi, ali pri tom se ne zaustave samo na tome, nego svakako moraju da pomenu kako je tesko biti Srbin, kao da obavljaju neki vazan ali uzasno tezak posao. Njak.
Originally posted by A.F.K.A.OBA obaveza je svih Srba da se izjasne i u anketi i na temi?
Razlog zbog kojeg sam napisao citiranu recenicu je taj sto je cak 5 ljudi glasalo za opciju "Srbin" (dakle ubedljivo najvise u tom momentu), a moj post je bio 10i na temi i 1i u kojem se korisnik izjasnjava kao Srbin.
Originally posted by WilhelminaNaravno da nije obaveza, nemoj da mi guras reci u post.Originally posted by A.F.K.A.OBA obaveza je svih Srba da se izjasne i u anketi i na temi?
Razlog zbog kojeg sam napisao citiranu recenicu je taj sto je cak 5 ljudi glasalo za opciju "Srbin" (dakle ubedljivo najvise u tom momentu), a moj post je bio 10i na temi i 1i u kojem se korisnik izjasnjava kao Srbin.
Evo, ja se nisam izjasnila na temi ali jesam u anketi. I jel to sad znaci da je na gay-serbia.com bolje biti Srbin ili korijander nego Vojvodjanka?
Originally posted by A.F.K.A.OB
I da je veoma malo ljudi koji su se u tom momentu izjasnili kao Srbi to javno i rekao, za razliku od ostalih ponudjenih nacionalnosti.
Originally posted by Valpola moje rodbine rođeno je u Njemačkoj i izjašnjavaju se kao Hrvati. Kao uostalom i ljudi drugih nacionalnosti i vjera diljem svijeta.
Drugarica koja je rodjena u Mostaru i dana jedinog nije zhivela u Hrvatskoj, TVRDI da je hrvatica! Samo zato shto je katolichke "vere"...misliiiiiiiiiim![]()
Originally posted by ValTek da chujesh neke od njih koji tvrde i da je Mostar samo hrvatski i u Hrvatskoj.... od nekih iz ostala dva naroda po BiH opet slichne bedastoce.
Drugarica koja je rodjena u Mostaru i dana jedinog nije zhivela u Hrvatskoj, TVRDI da je hrvatica! Samo zato shto je katolichke "vere"...misliiiiiiiiiim![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!