Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Odlike mog ideala zenske lepote:

- svetle oci (plave, sivkaste, zelene)
- dosta svetao ten
- blago anemican izgled
- tamna kosa koja stvara odlican kontrast u kombinaciji sa gore navedenim
ili
- plava kosa
- ostrija vilica
- femme spoljasnost, stil itd u kombinaciji sa masculine energijom (tzv. gay- vibe)

Primer: Kristen Stewart

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ROYAL
Sad sam se setio necega, gledao sam pre nekog vremena intervju sa Oljom Ivanjicki, i novinarka je pita zasto su na njenim slikama stalno zenski likovi, zasto ne slika muskarce. Kaze Olja imala je sliku na kojoj je naslikala muskarca koji je, po njenom misljenju, ideal muske lepote, nije znala ko je, videla ga u novinama, saznala kasnije da je to fudbaler Fredi Ljumberg. U nastavku kaze da planira da naslika jos jednu sliku sa drugim muskarcem, a to je Sting iz mladjih dana. Ovo mi je bas bilo zanimljivo.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ROYAL
nije znala ko je, videla ga u novinama, saznala kasnije da je to fudbaler Fredi Ljumberg.
Ja znam da su na jednoj njenoj slici noge Diega Armanda Maradone.
By Kragi
Gina Gershon

Slika

Natalie Imbruglia

Slika

O muskarcima cu u nekom drugom postu kad sakupim sve slike :lol:
Korisnikov avatar
By Sing
Ajde jel si skupio te slike vec :fige: ?
Korisnikov avatar
By Mars
Gledam nešto Angie i Jenny (čekajući red na kasi, lol, ko je trudan a ko nije, šta je koja rekla u VOGU a šta u ELU...)

I mogu da kažem da sam shvatio da mi Angie ima neku tešku, opterećujuću lepotu. A Jenny baš lepršavu, koja mi više prija.

Jedno jako, jako važno zapažanje, za ostatak mog života. I vaših, naravno.
By Kragi
Originally posted by Sing
Ajde jel si skupio te slike vec :fige: ?

hahahhahahhahah
nisam josh polako :D
By Orion
Jon McLaughlin [/b]

Slika

Anđeo. :love:
By Çâðê_DUP
kad vec ne mogu njenu :lol:
a moram da se odluchim za neku glumicu, a dalje od shannyn ne mogu da odem te nju i uzimam kao ideal..

Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by mikka

Koji je vaš ideal lepote, muške ili ženske? Može biti i potpuno ličan, savremen ili svevremen, ili prosto vrsta lepote koja vas
osvaja.
Mislim da bi za ideal lepote moralo da ide seckanje i lepljenje sličica raznih ljudi. Od jednog oči, od drugog obrazi, od trećeg usta, od četvrtog brada itd. Čelo, obrve, pogled, itd. Onda telesni delovi redom, ali to može da se koriguje vežbama do željene forme i da oscilira gore-dole (videti primer http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/ar ... liday.html)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Slika

Jedna je i jedina Monika Beluči, toliko lepa da bih se namah oženio njome i žeiveo u neseksualnoj zajednici -- koherentnoj, nadam se, kako bi to Vendi rekla -- samo da mogu da je gledam i uživam u tome svako bogovetni dan...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
od ove ništa lepše nisam videla (da nije anonimno :) ), pa čemo nju uzeti kao ideal.

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
well, ideal mi nije nitko tko je savrseno lijep. to je tako dosadno a ideali ne bi trebali biti dosadni nego uzbudljivi i inspirativni.
Korisnikov avatar
By Mars
Slika Slika

Jel da da liče? Samo ovog desno zamisli u crnoj košulji...

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Kažem ti moraš da ga zamisliš u crnoj košulji ;)

Inače, ja Troll Dolls obožavam, prvo što su mi beskrajno simpatični i drugo jer pernata biljna štetočina samo na njega reaguje i plaši se, inače nam pojede svo zelenilo po kući...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!