Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li psujete ?

Da, cesto
80
53%
Retko kada ...
58
38%
Ne, nikada!
13
9%
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by baboonbaba
Skoro sam negde video knjigu o psovkama od nekog našeg pisca, jel zna neko ko je napisao ne mogu da se setim?
"Psovke" Borisa Glavača.
Treba napomenuti da se ne radi o registru psovki i da će oni koji očekuju nešto poput "rečnika žargona" za psovke biti razočarani, ali će pravi radoznalci koje zanimaju sociološki, psihološki, antropološki, lingvistički i svi drugi aspekti sa kojih se može analizirati psovka biti prijatno iznenadjeni.

ont: U svakodnevnoj komunikaciji retko koristim psovke, ali tokom vožnje se toliko ispsujem da se svakom suvozaču digne kosa na glavi slušajući kakve psovke izgovaram i koliko urlam.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Delete
"Psovke" Borisa Glavača.
Treba napomenuti da se ne radi o registru psovki i da će oni koji očekuju nešto poput "rečnika žargona" za psovke biti razočarani, ali će pravi radoznalci koje zanimaju sociološki, psihološki, antropološki, lingvistički i svi drugi aspekti sa kojih se može analizirati psovka biti prijatno iznenadjeni.
Bravo! Hvala.

Haha, naravno da nije registar psovki, za tim nema potrebe :pokazuje:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by smaug
Sto se mene tice takvi mogu da fuck off i da takve pogresne stavove shove up their arses.

:cvece:

Mada, trudim se da ne psujem. Zato sto...pa ne znam, eto da vidim dal' mogu :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by scout_finch
ne. :D
Stvarno?

:wow:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Trudim se da prestanem sa tom gadnom navikom. Najviše psujem(o) na poslu.....jbg, :domino: , a i u društvu mi se često omaknu psovke, i to dosta ružne. Eto, nisam idealan ni po tom pitanju. :beba:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Mikili73
Eto, nisam idealan ni po tom pitanju. :beba:
Naprotiv - bas si idealan. Bar po tom pitanju.
Jebs one koji ne psuju..
U stvari ne...
Korisnikov avatar
By Marvin
U poslenje vreme "u pičku pičkinu" i to samo dok igram karte...
Pred roditeljima nikad ni ja.

I poznajem čoveka koji ima 28 i nikad ništa. :yes:
Psovke su mu "u paradajz dečji" ili "belih mu rada"
Korisnikov avatar
By *deni*
O je !
Vrlo često i vrlo rado !
Imam čitav arsenal omiljenih psovki, što na srpskom, što na mađarskom jeziku.
:kletva:
By alexandermagic
Samo u slučaju da sam baš isprovociran, a to je rijetko.

Opcija 2.:cigareta:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by *deni*
O je !
Vrlo često i vrlo rado !
Imam čitav arsenal omiljenih psovki, što na srpskom, što na mađarskom jeziku.
:kletva:

kako se na madjarskom kaze "jebem ti govno silovano"?! opet sam zaboravila...:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
:smeh:
E za tu psovku još čuo nisam, ali ću se raspitati kod koleginica da mi kažu kako se to tačno kaže.
:cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Dr. M
O je !
Vrlo često i vrlo rado !
Samim tim glasovao za opciju 1. :cigareta:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:smeh:
E za tu psovku još čuo nisam, ali ću se raspitati kod koleginica da mi kažu kako se to tačno kaže.
:cheer: :cheer:

pitacemo pthalo u onoj temi prevodi...:lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Da, to je odlichna terapija.

Mislim da ne znam nikog ko ne psuje, znam samo ljude koji se svojski trude da ne opsuju da kad im se to desi onda pocrvene ko bulke. So lame.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Darling
Desi mi se da izgovorim "Jeb'o te" i "E, jebi ga, bas", uvuklo mi se u govor i svaki put se trgnem, trudim se da korigujem to.Socne psovke samo kada se strashno iznerviram.
Trudim se ja, tako i trudim...i jebi ga, niko nije savrsen! :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by smaug
http://www.scientificamerican.com/artic ... o-we-swear
But cursing is more than just aggression, explains Timothy Jay, a psychologist at the Massachusetts College of Liberal Arts who has studied our use of profanities for the past 35 years. "It allows us to vent or express anger, joy, surprise, happiness," he remarks. "It's like the horn on your car, you can do a lot of things with that, it's built into you."

i filter za frustracije.

sad ga isprobah. najozbiljnije, mozda je placebo efekat ili jaka moc autosugestije, ali kad mu opsujem majku, mesto odakle mi je izvadjen umnjak me ne boli nekih 5-6 sekundi. ne radi na 'saragarepa' ili 'ljubicica'. i dovoljno je da opsujes u sebi.

this is kinda fun.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by unic0rn
Da, to je odlichna terapija.

Mislim da ne znam nikog ko ne psuje, znam samo ljude koji se svojski trude da ne opsuju da kad im se to desi onda pocrvene ko bulke. So lame.
jao, ja sam jednu moju babu samo jednom cula da je opsovala (druga opsuje kako otvori usta), tu babu ne mrzi da me uredno opomene svaki put kad mi izleti psovka (trudim se da ne psujem pred tom babom, iz ociglednog razloga).
Korisnikov avatar
By castor
ponekad,
zavisi kako sam raspolozen
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!