Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By XerYuS
Originally posted by GuzaKoMeduza
LOL i ja sam uvek bio golman kad sam igrao fudbal :pegla:
takodje (ali sam igrao samo kad sam morao, npr: cas fizickog)
Korisnikov avatar
By mili86
moja omiljena igracka je bila pegla :pegla: i nek mini sporet i dve mini serpice uz njega... jos tada se znalo da cu da budem dobar u kuhinji... :palacinke: i uglavnom sam se druzio sa devojcicama, mada imao sam i drugove i uglavnom smo se igrali mame i tate... i uglavnom sam ja bio mama:ribica:
Korisnikov avatar
By Hton
posto bi princeza bila isuvise ne prihvatljiva uloga u igrama, zadovoljavao sam se likom vestice:D

a i krisom sam se igrao sa sestrinim barbikama-pa ko jos moze da odoli barbi maloj sireni?!:D
Korisnikov avatar
By KiWi
Redovno sam češljao baku koja me je čuvala ... odustala je od mog češljanja kada sam joj greškom odfikario petinu šiški ... voleo sam da šminkam mamu, prvo bih stavljao puder pa jaku zelenu senku za oči u rozi karmin. Izgledala je kao neki ofucani drag queen.

Štrikao sam sa deset godina, jer je baba htela da mi ostavi nešto "u amanet". Kao .. ako se zarati nećemo imati para za džempere pa će morati svako za sebe da štrika. Na žalost, tu veštinu sam brzo naučio i još brže zaboravio.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Egon
Originally posted by Egon

moje detinstvo je proteklo u znaku Egziperijevog "Malog Princa" :)

... i Bolera

obozhavao sam Bolero ... i jos uvek volim.

bash kao i Malog Princa.
Bolero :love:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
i ja sam se igrala barbikom kad sam bila mala. lastiša takođe, mada mi nije baš najbolje išlo.

:trep:

...i tukla se s dečacima (nikad s devojčicama) i uvek sam volontirala da budem princ kad bi se igrale po scenarijima iz bajki...
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Ne znam sta bih rekao... do izvesne dobi su ljudi mislili da, kada se ja javim na telefon - je moja sestra... imao sam delikatne, malo zenskaste crte lica, ali vise kao... nezan sam i fin, ali ne i devojcica...

Umesto da znam igrace po timovima, ja sam pre kapirao i prepoznavao ko su Sindi, Naomi i Linda... bolje nego ijedna curica, jel...

I ponekad mislim da je ono prerano vacarenje sa ortakom u osmom razredu preteca i okretnica svega... hm... :jbg:
By Çâðê_DUP
Igrala sam se sa dečacima (fudbal, košarka, kauboji i indijanci itd) ali isključivo jer sam odrasla u istom dvorištu sa dva dečaka, te je takav bio sticaj okolnosti. S njima sam bila nerazdvojna sve do osnovne škole, kad mi je jedan od njih objasnio muško-ženske odnose :lol:

Što se devojčica tiče, apsolutno me nisu privlačile, niti doticale, ali mi je njihov način druženja bio čudan. Zavlačile bi se u grupicama po dvorištima, ismejavale, ogovarale, čupale se za kosu. Uskoro sam ja i jedan od dečaka prešli ka devojčicama da im pokažemo neke cake, pa je onda on igrao lastiš (str8 lik) i onda smo se dve godine super svi družili, sve do polaska u školu. Uživala sam u svakoj vrsti igre, bilo ona "muška" ili "ženska".

Prilazila bih dečacima u školi, jer sam bila naviknuta na ove moje dečake iz dvorišta. Ali, oni su se čudno ponašali, bežali bi odjednom, kao da nije u redu što hoću da "visim" s njima. Tako da sam bila prinuđena da sedim sa blaziranim devojčicama koje nisu bile tako vesele i okretne u igrama kao dečaci. Bile su mi uvek dosadne, sa tim kikicama i nekakvim "umiljatim" stavom i hihotavim alapačastim cerekanjima. Fuj!

Jednom je nekom dečaku izletela fudbalska lopta. Dokotrljala se do mene. Nisam mogla da se uzdržim i piknula sam je onako "muški". On me je pitao: jesi li ti muško ili žensko? To pitanje me je prestravilo i onda sam rešila da mi ponašanje bude više damsko. :lol:
Nisam volela da se tučem, a interesovanje za "muške igre" me je prošlo do petog razreda osnovne škole u potpunosti.

Onda sam bila nekako nedefinisana.. kao da sam bespolna i aseksualna. Nisam se šminkala do šesnaeste kad su me bukvalno uhvatile moje str8 drugarice i našminkale me. Jako mi se dopalo i počela sam da se šminkam svaki dan. Počela sam da uočavam žensku lepotu :lol: i nekako sam počela da je tražim i u drugim devojkama :psiholog: uskoro sam je i našla, od tad sam u potpunosti fascinirana takozvanom "ženstvenošću". Uživala bih u svemu što žene rade, u svome telu, u telima drugih žena :lol:

I tako.. :pegla:
Korisnikov avatar
By .: Deep Dark Sin :.
Kada sam nedavno prelistao svoju deciju enciklopediju (koju sam obozavao) video sam da je onaj...hm...najzanimljiviji deo slike Mikelandjelovog Davida zaokruzen olovkom :alikako:

Pored toga sam, kao i mnogi drugi, igrao lastis, obozavao barbike, mamin nakit and all kinds of shiny things :jelka:
Korisnikov avatar
By soki
O my, odavno nisam razmiljala o svom detinjstvu.
Kao dete od 4-5, obozavala sam da se igram kauboja i indijanaca. Braca koja su bila starija od mene nonstop su se zalila i onda je jednog dana caletu pukao film i ispred mene je bacio sporet i lonce i naredio mi da kuvam za kauboje i indijance. Mislim da sam od tada postala besno i ljuto dete i strasno bilja ljuta na brata jer nisam kapirala u cemu je razlika.
Samo sam se druzila sa decacima i mrzela sam iz dna duse sve devojcice koje su izgledale kao savrsene male princeze. I tako jednog lepog dana puko mi je film na jednu malu princezu koja je svakog dana imala beretu na glavi druge boje, pa je dobila po njusci. Najsmesnije je to sto sam tako zavrsila sa najbljom prijateljicom i do dana danasnjeg (nesecam se kako). Od tada je moje detinjstvo procvetalo jer je ona preuzela ulogu zenskog deteta u mojoj familiji i kad god je moja keva izrazavala zelju da budemo "bliske" (u prevodu sminkanje i oblacenje kao prava devojcica) ja bi tada pozvala malu princezu u goste da se zabalja sa kevom.
Savrsen plan za sedmogodisnjakinju zar ne? (ah, ja mali djavolak, hehehe)
Danasnja cinjenica: tokom godina zavolela sam svoju zenstvenost i volim da se sredim i nasminkam kad izadjem.
Korisnikov avatar
By Majche
Igrala sam fudbal sa decacima iz kraja, :gol:
Htela sam da budem ginekolog kada porastem..... (Ili kao mala sto sam vikala: "zenski doktor") :smilegrin:
Joooj... a da ne zaboravim tucu sa Mikijem... Slomila sam mu nos zato sto je poljubio u Lenu... STrasno... :lol:
By J...
Bila sam ljuta zbog toga sto su decaci imali tu privilegiju da mogu da rade sve te zanimljive stvari (igraju fudbal, voze bicikl bez ruku, penju se na drvece, igraju se auticima i pistoljima) a da im niko ne zamera ili da ih gleda sa podsmehom kao sto sam ja to dozivljavala. Od tada sam postala veliki buntovnik prema svim pravilima tako da su me mnogi dozivljavali kao cudnu. I danas bih lako "poludela" ako bi me neko stavljao u neke okvire, mada je sve manje sansi za to jer sam stvorila neki svoj svet kojim mogu da upravljam samo ja.
Korisnikov avatar
By Tungi
dobro da..igrao sam i ja lastish sa devojcicama,ali igrali su decaci,nisam bio izuzetak.Sve u svemu moje detinjstvo se potpuno razlikovalo od svakidasnjeg detinjstva...Imali smo bandu koja je nocu "voajerisala" po komsiluku,prepadala narod,pravil smo Halloween,stavljali svecu u bundevu,zatim sam na tavanu nasao neki stari dzemper koji je podsecao na onaj iz Kosmara u ulic brestova sto nosi Freddy Krueger,pa smo se igrali Freddy-a i njegovih zrtava,nismo imali rukavicu pa smo koristil stipaljke:cool:,uh svasta nesto...Sad bih se ponovo vratio u to doba.
By Speculum Columbae
Dok su se ostala deca igrala napolju, ja sam sedeo u kući i učio da kuvam.
Mada, to je više čudno, nego gej.
Korisnikov avatar
By ManToy
Igrao se sa barbikama. Otkud znam bilo je jos tako nekih sitnih stvari. Bio sam mnogo vise gay kada sam bio mali nego sad. Sad sam sav str8looking. :brada:
Korisnikov avatar
By Aca93
Ja sam oblacio mamine haljine i pevao ispred ogledala
A i igrao sam se sa barbikama,najzanimljivije je bilo kad sam svlacio Kena :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
Igrala se s dečacima (fudbal, 10-9, kockice), vozila skejt, žuti ROG BMX (poniku ni dan danas ne smatram za bicikl), skoro celo detinjstvo provela na košu actually igrajući košarku (a ne sedeći na zidiću i šacujući talenat :D ), sakupljala i igrala klikere, 1-2-3 sa autićima, tapkala se s sličicama Mundijala '90, omiljeni predmet mi je bio OTO jer sam volela da seckam drvo i kuckam eksere, trenirala karate, tukla se s dečacima (jednom čak i izbila mlečnu trojku), a poslednji put u VIII razredu kada sam oprsila, a jedan rešio da vidi koliko - ubedila sam ga da ipak ne želi da zna. :D Sreća te me je pubertet potpuno rešio tih huliganskih poriva. :blush:

S druge strane, igrala sam i lastiš, imala Barbiku i Kena i šila im odeću, pravila frizure lutkama, pisala pesmaricu, mažnjavala babi konce za goblene i plela narukvice (i danas volim tako), čak ponekad i vezla, skupljala salvete i mirišljave blokčiće, vozila i rolšue, lepila Saru Kej u album, volela "da kuvam i peglam" s babom (iako sada i čaj umem da zagorim), a umela sam i "slučajno" da fauliram jednog plavookog Šoneta na onom istom košu. :lepeza: :meduza:

Tako da sam od malena i tamo i ovamo. ;)
Korisnikov avatar
By Galadriel
uglavnom avanturistickih, trazenja po mapi, alpinisticko skakanje po gradilistu nove bolnice, po krovovima zgrada i solitera, po vrhu toplane, po hodnicima sklonista i podrumima istrazivanja, po sahtama, pravljenja koliba u jednom posumljenom delu sto smo ga zvali dzungla, rata i sve kojekakvih divljackih igara. igrali smo se i trkanja sa dvanaestog sprata ko ce jache da udara nogama o pod i svi usput zvonimo na vrata, ko bude najsporiji uhvate ga komshije; sa zivotinjama, gajilii smo puzeve i hranili kucice i macice. obesila sam ili streljala sve sestrine lutkice, pravila sam bubnjeve od namestaja, pravila lukove i strele od lesnikovog drveta, penjala se po drvecu, otkopavala rovove, pravila robote vece od mene od lego kockica, popunila sve albume sa slicicama NBA igracha, bila najbolja u basketu, tukla se i ko god me je pitao jesi ti bata ili seka dobio je po njonji

ima jos mrzi me da pisem
By Speculum Columbae
Originally posted by Galadriel

uglavnom avanturistickih, trazenja po mapi, alpinisticko skakanje po gradilistu nove bolnice, po krovovima zgrada i solitera, po vrhu toplane, po hodnicima sklonista i podrumima istrazivanja, po sahtama, pravljenja koliba u jednom
Avanturistički duh sam imao i ja, iako to nije stereotipno gej.
Tačnije, dobra osobina
Zbog mojih avantura, roditelji su čupali kosu s glave.
Umeo sam, baš kao dete da se izgubim danima, istražujući, lutajući i skačući po nepristupačnim mestima.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
igrala se 'momka i devojke' sa najboljom drugaricom (razlikuje se od igre mame i tate po seksu :lol: ), ja bila musko (to nam bilo logicno posto sam ja krupnija). nastavile smo kasnije zajedno da masturbiramo

i buljila sam u gole tete na tv-u i drugaricama u sise u svlacionici

eto to mi dodju jedine gej stvari iz detinjstva.

skoro sam se setila kako moje zensko drustvo nije volelo da glumi samo lepe princeze, vec su to bile jake i snalazljive zene. :kingkong:
Korisnikov avatar
By inga
Do 8-9 godine se družila samo sa dečacima (nisam ni imala devojčice mog uzrasta u kraju);

na ramenu su mi stalno bili luk i strela, za pojasom mač, a u ruci neka lutka kojoj je obavezno falio bar jedan ud ili glava (naravno, delo mojih ruku);

igrala sam se barbikama, ali su se one vrlo često ljubile;

u školi sam stalno tukla dečake i branila devojčice;

uvek sam nešto majstorisala, čačkala i popravljala, a kad ne bih imala šta onda bih nešto rastavljala i sastavlljala po ko zna koji put;

krišom gledala ćaletove slike golih ženski;

i još jedna stvar - Swan, nisi jedina koja je htela da bude kamiondžija :D
Ne znam šta me više privuklo - sam kamion ili nezaobilazni detalj u kabini (posteri golih ženski) :krezavi:
Korisnikov avatar
By Blady
Sanjala sam da imam princa :love:
Korisnikov avatar
By mmiki
Igrao se s barbikama. Action-mena sam voleo da skinem i namestam u raznim raskrecenim pozama i da ga posmatram... :P
Bez mnogo bunjenja sam pristajao da glumim rozog ili zutog rendzera kad bi se igrali...
Voleo sam da crtam (i odlicno sam crtao) devojke u raznoraznim haljinicama...
Nekoliko puta sam obukao nesto kevino iz mladjih dana i nekoliko puta sam se nasminkao kevinom sminkom.
Korisnikov avatar
By mmiki
Dodatak:

U vrticu sam znao da se izgubiom i po dva tri sata sve dok me ne nadju kako jednoj velikoj krpenoj lutki cesljam prelepo napravljenu zutu kosu od pletiva.
Korisnikov avatar
By Milos92
Ah... svasta. :D
Secam se da kad smo jednom imali cas veronauke u crkvi, ja sam otis'o na groblje, pokupio cvece sa svih grobova i stavio kod moje bake. XD
Jednom sam sa sestrom ubio misa kako bi mu pravili sahranu. Misa smo bukvalno udavili, a nakon toga smo ga oplakivali, jadan mis. :D
By sense
Lastis, barbike, iskljucivo drugarice, oblacenje zenske odece i sminkanje, skolice..

I imao sam carobni stapic sa rozom masnicom i bio dobra vila i po celi dan skakutao po kuci. :hyper: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By KiWi
Držao sam lutku He-Man-a u gaćama pod izgovorom da bi mi bio pri ruci ...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!