Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
ni malo me ne čudi što se baš Galateja zaljubila baš u Markizu
Markiza, ti si unusually colorful tumbleweed ovog foruma :)

on topic:

uopšte ne osećam nikakvu vremensku distancu u odnosu na studentske dane
kao da još uvek traje i da se nikada neće završiti, in a non-pleasant way :/
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Smrt majke, veza sa psihopatom, jedna lepa i duga veza koja se bezveze završila, depresija, pokušaj samoubistva, odavanje porocima, pljačka stana, nervni slomovi na svaka 3 meseca i neprekidna nelagoda. Fun! Bilo je naravno i dobrog provoda i lepih trenutaka kad sebi dozvolim prekomerni eskapizam i hedonizam.
By Sixto
- po vrlo toksicnom "prijateljstvu" koje se zavrsilo divnim cudom ne mojom odlukom, u suprotnom ko zna dal bi i danas trajalo... sve u svemu daleko nam lepe kuce, mirne ovce i sve na broju i tako to
- upoznavanju Beograda jer do tad nisam proveo ni sat vremena u prestonici
- truloj vezi za koju sam mislio da je fantasticna i koja mi je uzela narednih 4 godine zivota i sna
- nemastini... ajde mozda je prejaka rec, ali reci cu jako oskudnim novcem kojim sam raspolagao jer je u to vreme samo cale radio i izdrzavao svo cetvoro i zavrsavao kucu
- po nekim meni dragim ljudima koji su deo mog zivota i dan danas
- po losim predavanjima i usranom domu Zarko Marinovic koji bi u svakoj zapadnoj zemlji sveta bio sravnjen sa zemljom i dignut spomenik svim studentskim zrtvama koje su tu provele studentske dane
- po tome sto sam se osecao zivim, sputanim, a zivim... nisam bio umoran kao sto znam nekad se osecati
Korisnikov avatar
By Markiza
[quote="emo_haos_"]ni malo me ne čudi što se baš Galateja zaljubila baš u Markizu
Markiza, ti si unusually colorful tumbleweed ovog foruma :)

Podudarile nam se dijagnoze. :D
Korisnikov avatar
By bern
po gubljenju vremena na nestudenski život u rupi od grada. i nekim ljudima.
Korisnikov avatar
By Andre87
Imam tu nesrecu da na mom faksu jos uvek dominiraju sredovecne konzervativne profesorke..Kad su promene na testosteronu postale vidljive,iskreno..izbegavale su i da me pogledaju u oci..ali bukvalno..i to je bolelo.Sa muskim profesorima(bilo da su gej ili str8 sa malom decom) uglavnom imam korektan odnos,fokusiraju se na rad a ne na moju tranziciju.
Godinu dana pokusavam da savladam traume(bez lekova..nikad nista osim testosterona nisam koristio).
Verovatno cu po tome pamtiti studentske dane..Svetla tacka gimnazijskog zivota su mi bila takmicenja iz biologije i hemije..sada me jedino drzi moj sin i sto i pored svega volim nauku koju studiram.Borim se za njih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!