Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
"Pretpostavimo da lekar, cijoj reci mozete samo verovati, nekome od vas rekao da vam ne ostahe vise od sedam dana zivota. (...) [N]acin na koji cete provesti sedam dana jeste tacna mera moralnosti vase prirode.
Znam da bi neko od vas, verujem veliki broj, u takvom slucaju proveo te dane sasvim kako treba. Ni zbrajajuci greske, ni zaleci za zadovoljstvima proslosti, ni otimajuci se za nistavna dobra sadasnjosti, ni u uzaludnom jadikovanju nad neizvesnom buducnoscu, vec u neposrednom i ozbiljnom obavljanju svega sto mozete izvrsiti na vreme, u dovodjenju vasih stvari u red i u pronalazenju utehe - ukoliko vam je moguce nekom porukom ili znakom o sebi - radi uspokojavanja onih koje ste voleli i do cijeg vam je secanja stalo, ne radi vaseg dobra, nego radi njihovog. Koliko cete podbaciti radi ljudske slabosti, stideci se proslosti, u ocajanju sto u ostatku zivota moze tako malo da se ucini, ili u nepodnosljivom bolu zbog prekinute ljubavi, zavisice potpuno od toga koliko je vasa priroda bila obeshrabrivana ili snazena nacinom vaseg zivota. Ali ja mislim da je medju vama malo takvih koji nece provesti te poslednje dane bolje od onih koji su im prethodili."
Dzon Raskin. "Vrednosti".
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by jukie
A sada blago usmeravanje topica (nije ovo offtopic):

interesuje me na koji način biste iznenada krenuli na put na Bahame ili Havaje, ili gde već. Od čega bi se pare za put misteriozno stvorile?

Na koji način mislite da biste, previjajući se od užasnih bolova koje izaziva bolest zbog koje imate još tri meseca života, uopšte mogli da uživate na bahamskoj plaži, dok vas grčevi zarivaju sve dublje u pesak, a u blizini grupica lešinara vodi demokratsku raspravu ko će prvi da kljucne?

Uzela kredit od banke... A za zirante uzela one nazovi prijatelje koji su me nekoliko puta izdali u zivotu, a ja im "oprostila", jer ih je bolje imati za prijatelje, nego za neprijatelje...

Rekla bih devojci da sam bolesna i roditeljima i rodbini i onda bi se oni lepo iscimali oko mene i potrudili se da mi ti poslednji meseci proteknu sto lepse.

Inace, otputovala bih u jednu stranu zemlju koju imam zelju da obidjem (prvi mesec) najverovatnije sa majkom. Onda bih se vratila i mesec dana provela smo sa devojkom, iznajmile bismo stan (to planiramo i ovako cim se sredimo s parama) i stalno bile zajedno, a svako vece bismo isle u drugi restoran na veceru (obozavam restorane) i dolazili bi mi prijatelji koje zelim da vidim.

Treci mesec... Pa, zavisi od stanja u kome se nalazim... Verovatno bihse ubila u onom trenutku kad osetim da prestajem da budem sposobna da vodim racuna o sebi...mIzasla bih sa devojkom na veceru, onda bismo dosle kuci, legla bih pored nje, nakljukala se nekim tabletama (da ona ne zna) ui jednostavno se vise ne bih probudila...
By mikka
teško pitanje
ne bih dragim ljudima priznao da mi je ostalo toliko od života, ako već moraju prolaziti kroz agoniju, neka bude kraća za tri meseca
u ophođenju prema njima se ne bih ni puno promenio, ne zato što bi posumnjali, već zato što ljudima koji mi zaista znače- stalno i otvoreno pokazujem svoja osećanja, i oni ih znaju
tako da, ustvari, život mi se ne bi značajno promenio, što znači da ga skoro već živim kao da mi je ostalo toliko vremena :turban:
Korisnikov avatar
By .L O S T
e onda bih se navukao na sve na sta moze da se navuce covek pod idejom bas me briga, ionako ne moram da se skidam:smokin:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
A ja bih uzela sve kredite i zajmove koji se ikako mogu dobiti od drzave, ionako ne moram da vratim. I otisla u najludji minus na kartici, naravno :) )))

Nek dodju, pa nek mi traze pare posle :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
a sta ako izmisle lek u medjuvremenu?:cool2:
Korisnikov avatar
By Dina
Luda Kravica se izleci ali zavrsi u zatvoru ;)
By J...
Verovatno bih pozajmila koliko god bih mogla novca, odakle god mogu i potrosila na putovanja. :auto:

Prestala bih da brinem u vezi posla, trosila ustedjevinu.

Mozda bih koristila situaciju da nekim ljudima skrenem paznju na sebe. :misli:

A na sve koji su bili losi prema meni bih bacila bombu. :avalon:

Skakala bih padobranom. :avion:

Mozda bih skocila i bez padobrana. :lol:
By Ulix
Verovatno nikome ne bih rekao da mi ostaje jos tri meseca da zivim.
Ne bih zeleo da umrem okruzen sazaljivim pogledima.

Ostavio bih sve, i sa deckom otisao u Firencu ili Rim.
Tamo bismo se setkali, uzivali u umetnosti i slusali muziku.
Polako, polako, polako.

Pozdravili bismo se lepo, mozda malo plakali, i onda bi bio kraj.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Originally posted by Dina
Luda Kravica se izleci ali zavrsi u zatvoru ;)
Nemam nista protiv.
Mislim da sam jedina osoba koju poznajes koja bi dobrovoljno otisla u zatvor na jedno mesec dana, ali da n dobijem dosije. Uzasno me interesuje nacin na koji sve tamo funkcionise...
Korisnikov avatar
By Dina
E pa mislim da dosije mora u tom slucaju ;)

Ja ne bih volela nikako u zatvor :uplasen: Mada kako rece jedna nasa poznata pevacica: i zatvor je za ljude. Ali moj san je bio da budem zatvorska psiholoskinja... Ne znam ni da li kod nas ima takvog zanimanja ali mi se to uvek dopadalo u filmovima. Na taj nacin bih stalno bila u zatvoru, jer zatvorenici izadju a zaposleni ostaju. Ali dobro, iz tog ugla je nesto drugo... Ali mi se tokom zivota ta psihologija nikako nije dala :( pa to ostade samo san...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nema posebnog zanimanja, zavrsis psihologiju i konkurises na radno mesto u nekom zatvoru kad se ukaze prilika.

Pa, znam, zato i nisam nikad uradila nesto protivzakonito, necu dosije...
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
i dobrovoljno otisla u zatvor na jedno mesec dana, ali da n dobijem dosije.
u mom selu se to kaze: 'oce da se jebe, a da joj ne ulazi' :)

ont: pa kad bi vec doslo do toga da mi je smrt datumski definisana potrosila bih to vreme koje mi je ostalo da sredim sta mogu vezano za najblize mi: smestim majku u neki privatni staracki dom, prebacim vlasnistvo stana na bivsu, postaram se da firma ne propadne kad mene vise ne bude bilo...

e da, zavisi koja je bolest u pitanju ali bih se svakako prikljucila nekoj organizaciji koja se bavi podrskom obolelih od te bolesti i potrudila se da pomognem, koliko mogu, svojim iskustvom i vestinama.

a sve to da bih u trenutku smrti mogla spokojna da crknem. znaci sve to iz najsebicnijeg moguceg razloga :D
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
u mom selu se to kaze: 'oce da se jebe, a da joj ne ulazi' :)

:roflmao:
To meni moja bakuta stalno govori :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Svidjaju mi se moji postovi na ovoj temi, ne znam sta mi bi pa da se izrazim toliko koherentno (za mene) :smeh:

Btw, these topic gives me the KrIpS :kesa:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Ne znam,ne razmisljam o tome...:sw:
By Speculum Columbae
Sve što radim i sada. Zadovoljan sam sa svojim trenutnim kvalitetom života.
Možda ga još poljubio.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Ulix

Verovatno nikome ne bih rekao da mi ostaje jos tri meseca da zivim.
Ne bih zeleo da umrem okruzen sazaljivim pogledima.

Ostavio bih sve, i sa deckom otisao u Firencu ili Rim.
Tamo bismo se setkali, uzivali u umetnosti i slusali muziku.
Polako, polako, polako.

Pozdravili bismo se lepo, mozda malo plakali, i onda bi bio kraj.
Znaš kako kaže Colin Firth u mom (mislim i tvom) omiljenom filmu?
"I ona je došla". To mi je nekako zadovoljavajući kraj.

A 3 meseca pre toga? Nastavio bih da živim normalno, inače bih imao osećaj da mi je ceo život bio šugav.
By J...
Ne bih radila nista vise a ni manje nego sto inace radim sada.
Korisnikov avatar
By inga
Osigurala se, napisala testament, skakala bandži, skakala s padobranom i još nekoliko gluposti koje sam do sada propustila da uradim.

I naravno, nikome ne bih rekla da mi je odzvonilo (ne podnosim sažaljenje).
Korisnikov avatar
By Mage
Mislim da nikome ne bih rekao... Pomisao da ljudi do kojih mi je stalo pate jer odlazim mi je strašna. Pokušao bih da sklopim sve nerešene krajeve svog života, kažem svima šta mislim, kontaktiram neke ljude sa kojima se dugo nisam čuo i tako... Ne bi mi bilo lako... daleko bilo.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
'bez razloga' bih prodala sve šta imam, ukrala auto i otišla u italiju ili hrvatsku.
Korisnikov avatar
By voodoo
...otisao bih u Bosnu bez razmisljanja da tamo skoncam, i da obidjem prijatelje stare, jedan zanimljiv lokal, i da uzivam u prirodi koje ne manjka tamo,eh :rida:
Korisnikov avatar
By elizevin
Istog casa bih prestala sa svim stvarima koje nose dugorocno zadovoljstvo (tipa rad na tezi) i preselila se u Lisabon sa dragim i provela to vreme u kratkorocnim zadovoljstvima :D
Verovatno bismo jedan deo vremena putovali na egzoticna mesta. Sve pare koje mi ostanu bih dala udruzenjima za brigu o napustenim mackam :D
By Kragi
Ja uopste ne znam odakle ljudima volja da uz saznanje da im je ostalo tri meseca zivota ostatak prozive kao nikada do tad. Ja kad bih znao da cu da zavrsim za tri meseca toliko bih se sjebao da bih smrt sacekao u fazonu "nije mi ni do cega".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!