Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by colonia_boy
Mama je oduvek volela to ime

NENAD
Everybody love Raymond! :love: :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moja dva spektakla ljudska od roditelja se dan danasnji svadjaju ko mi je dao ime....ona kaze da je on, on kaze da je ona...... smesni ljudi
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Mr.Ja
You would like that, wouldn't you ;)
Da, bwe... :P
By Swanheart
Originally posted by Paki
Originally posted by Mr.Ja
Ufff ja sam bas na interesantan nacin dobio ime...
Moja mama je imala nevidjenih problema dok je bila trudna samnom... Mnogo se mucila, mnogo komplikacija, bas je sve islo po zlu... Na kraju su odlucili da cu se, ako se rodim ziv i zdrav, zvati Bogdan. Bogom Dan jelte... I tako sam i dobio ime!
Sreca moja, s' obzirom da je alternativa bila Stojan...
Pa ni Stojko nije loše ime... :roflmao:

:bj: :giggle:
:lol:

:eviltrep:
Korisnikov avatar
By Val
Tata citao knjigu i eto meni imena. Mogao je i neku drugu knjigu da cita, pa shta onda...? :shok: :lood:
Korisnikov avatar
By one of the people
Čuli ste za onog Minju što je imao strašnih problema sa imenom kad je došao u Kanadu.

Zvali su ga Mindža.
Korisnikov avatar
By anche
pa po babi, a majka mi ga je nadenula... eto iz takvih matrijarhalnih porodica se stvaraju lezbeke :roflmao:

inace ana je starohebrejsko ime, najucestalije medj zenskom populacijom ove planete. znaci, milost :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Po najtrofejnijem fudbaleru. Ali...Partizana! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Rei
Po nekom kurcu iz familije. Promenicu ga jednog dana...
Korisnikov avatar
By Allkey
Овај, мени је мама дала име. :blush: Ваљда по неком деди, немам појма... А да сам био женско, звао бих се Сања. Не волим то име. Тако да ми је с једне стране веома драго што сам дечак. :blush:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by unic0rn
Vecali su skoro 20 dana koje bi to ime moglo da bude, poseban zahtev je bio da ne moze da se smisli nadimak za to ime. (mosh'te mislit' opterecenja i frustracije iz detinjstva)

Na kraju pre nego bi zakonski rok isteko i opcina mi nametnula ime poput Akvilopontije ili sta ti ja znam (mozemo im se smejati jer nisu data iz ljubavi :P ), cale je prelomio i :carica:

Prodjoh super, a i kako ne bi kad je njih 10tak iz blize i dalje familije o tome drzalo sastanke jbt... :zid: :ubise:

sobzirom da smo imenjaci
eto josh jedne koincidencije u toku donoshenja odluke povodom imena

i naravno ... cjale prelomio ....

posle ga keva prelomila :D
Korisnikov avatar
By Egon
poseban zahtev je bio da ne moze da se smisli nadimak za to ime.
kako izvini, molicju .... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Kitee
Moja mama inace nije srpkinja, i u njenoj porodici je bila tradicija (vec 4 generacije unazad) da zenska deca imaju isto srednje ime. Kako se udala za srbina, a tati se jako svidjalo to srednje ime jer je obozavao Catherine Hepburn, mama je iz ljubavi prekinula tradiciju te je njeno srednje postalo moje prvo ime. :)
Korisnikov avatar
By Khons
nemam pojma. to se valjda svidjalo mojima. oduvek su znali da ce imati decaka i devojcicu koji ce se zvati tako i tako.
Korisnikov avatar
By Dominion
bila neka porodica koju su moji gotivili i imali sina sa ovim imenom a i jako su voleli bojana krizaja - figures :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kako nemas ime? Pa zoves se Adenimkica... :ccn:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Egon
mislili su na podrugljivi nadimak :) )
Korisnikov avatar
By V25
Po Viktoru Igou...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Egon
mislili su na podrugljivi nadimak :) )
Oooooooooo da moze :P
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Beogradjanin18
Po Viktoru Igou...
E, a vidi ovo:

Slika

:smeh:
Korisnikov avatar
By Kitee
@ Mars: Joooj, videla sam tu tablu... To je negde kada se od sajma krene ka Senjaku, zar ne??? Bila sam uzasnuta kakve analfabete pisu nazive ulica...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja je nisam video, sa Srbovanja je, ali moj MagicMap kaze da si u pravu, tamo je - negde kod pijace (baba i deda su mi sa druge strane, u Senjackoj, kod pumpe). Koma od table, u mapi pise lepo...
Korisnikov avatar
By Delete
Uh, duga je to prica kako sam ja dobila ime, uglovanom znam da je po tetki!
By SUNNY B
pa moji se danima dogovarali i mama sve vreme htela da se zovem totalno idiotski - kruna (sa dugim "u") (sreca te je ocu ostalo iole malo razuma), a onda je zapela da se zovem selena (sa kratkim "e") sto se meni nekako dopalo ali se otac poveden profesionalnom deformacijom prenerazio (po zanimanju je farmaceut) pa ni po koju cenu nije hteo da mu se dete zove kao hemijski element nego je lobirao za tetkino - ksenija a majcina prva asocijacija na ocevu sestru je debljina te ni to nije dolazilo u obzir i na kraju su se nekako nasli na sredini - ni previse retko ni bas preterano cesto ali u principu normalno- tijana. i tako sam dobila najbolji nadimak na svetu - ticja. i ipak sam, na majcinu opstu zalost- debela. :hvala:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Originally posted by Adenim
nemam ime.
a ni mozak
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!