Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
^ U sustini isto. S'tim da ja nisam nikada ispod 3 dnevno. Ne opterecujem se bas dok god sam mrsav i imam flat stomak ^^
Korisnikov avatar
By nsc
Jednom - krenem kako otvorim oci i zavrsim pre no sto se uvucem u krevet.
Ako se misli na ono za stolom - 2-3 x + 3-4 x s nogu + grickalice i voce.
Jedem male kolicine (sto moja sestra negira) i nisam debeo (mada sam genetski sklon gojenju).
Pre 30god sam se jednom malo opustio, za mesec dana se ugojio skoro 30 kg i trebalo mi je vise od 3 meseca da mogu opet da navucem stare pantalone (sve vreme sam isao u trenerci ili kombinezonu otkopcanom sa obe strane)
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ovisi o godišnjem dobu. Ljeti apetit popusti, ne znam. Zimi pak barem dva tri dobra obroka. Doduše kada su blagdani nema pravila. Tada se jede dok se ne onesvijestiš.
Korisnikov avatar
By Que93
Zavisi kako kad.
Uglavnom vise puta dnevno, može mi se!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
od nula do deset, zavisi jesu li mi oni dani

a siguran sam da i muskarci (ili samo ja) imaju neki cuklus koji ih sjebava, ne kao zene tho, but still, nesto tu ima, i tad ili jedem jednom u tri dana ili dvaes puta dnevno
Korisnikov avatar
By gossip
pre posla doruckujem,na poslu uzinam i uvece veceram
By barni
oko 5 puta...3 puta + 2 uzine
tako ceo zivot skoro

off uz kafu

evo sada sam dosao sa posla i jeo bas
bitno mi kada dodjem kuci da imam spremljen rucak, spremim ga dan pre
nekada mi se desi da radim po ceo dan ali imam neku pauzu i tada sednem na autobus da odem kuci da rucam, u pocetku me mrzelo ali sada sam vec navikao.

nisam neko ko je lud za hranom i puno razmislja o tome ali mi jeste bitno da ne jedem makar sta.
samo u krajnjoj nuzdi cu jesti hranu iz kesice ili brzu hranu po gradu
nekako mi ne prija sve to, tesko mi padne

ljude uglavnom mrzi da spremaju hranu ili im kao to skupo zigleda kada sve treba kupiti, jeftinije im jesti po pekarama i slicno.
evo moj rucak od juce mozda je kostao 300 dinara.
250g bukovaca(1kg 280din), 250 grama paprike silja(1kg 100 dinara), to isprzio sa lukom i zacinio
15 minuta sam kuvao jednu skarpinu oko 250g(1kg 700 dinara), odvojio kosti i meso proprzio na malo maslinovog ulja sa ruzmarinom(efekat kao na zaru)
jedan paradajz za salatu i to je to
Korisnikov avatar
By Mars
U mom slučaju bi tu trebalo imati onoliko različitih kriterijuma koliko i za određivanje najviših zgrada na svetu-hoćemo od podnožja do vrha, sa anetnom ili bez, stambeni objekti ili tornjevi itd.

Šta je zaista jedan obrok?

:zen:
Korisnikov avatar
By Blady
u pmsu milijardu
van pmsa milijardu
Korisnikov avatar
By Macan86
danas jedva da sam uspeo jednom,a i to sam zažalio :zombi:
a obično žderem po 3-4 puta dnevno...mada imam neki malo nezdravi odnos prema hrani i često mi se desi da preskočim po koji obrok(obično se zamlatim i ne stignem da ručam) i onda se nažderem posle ko stoka da to nadoknadim...
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695927#p2695927]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]jednom, aj nou, aj nou, zato sam i krmaca

to je uobicajeni miskonsepshn :) ja sam redovno jela jedan obilan obrok na dijetetskom rezimu ishrane. Npr karaddjordjeva snicla sa sve kackavaljem, kajmakom, prsutom, prelivom, brdo salate. I mnooogooo kila skidala/skidam.

OT

Uglavnom jednom dnevno obilan rucak, ponekad vecera kad ne mogu da spavam dugo, voce/sirevi/kostunjavo izmedju, u malim porcijama.
Korisnikov avatar
By Mars
Treći dan zaredom jedem na tačno 12 sati, da kažeš normalne obroke. Između ništa, što je sve neuobičajeno za mene.

A prošle nedelje sam isto tako par dana jeo kao John Hurt kad se alien uselio u njega.
By Aven
Kad su topliji dani i bavim se sportom 3x. Doručak, ručak i desert. Gotovo nikad ne večeram.

Zimi se najviše utovim međuobrocima od čokoladica, grickalica i sl. :shrug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
lako uz sinalko pa ra jea :giggle:

jos kao dete sam mrzela dorucak i to da jedem pre skole, sa kevom smo se svakog jutra natezale oko toga. U srednjoj sam nekako uspevala da je skinem s grbace kada izmutim sebi nes pa mi ona da uvali keks MORAM da pojedem -.-

onda dugo godina na to nisam ni obracala paznju kako i sta jedem posto zivim sama vec skoro 10 godina, ali od prosle, kako sam pocela da radim.. i dan danas kada naruce hranu i jedu u kancelariji meni bude muka od mirisa, iako je 14-15h (da kazem, normalno vreme za rucak). Kontak da je to bas zbog toga sto ne doruckujem i zamisli da tebi (koja doruckujes normalno) u 8h zamirise podvarak :lol:

Evo juce sam radila brutalno od 10h do 21.30h i tek jela kad sam izasla s posla. Sto rece Magic, laka sam za odrzavanje :lol:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Od kada sam krenuo na fakultet, 2 puta dnevno. Samo jednom nedeljno imam faks od 8 ujutru, tako da uglavnom kasnije ustajem i preskacem dorucak (znam, znam, dorucak je najvazniji obrok u toku dana). Trudim se da se hranim sto zdravije i raznovrsnije, mada nije uvek lako jer sam student i zivim sam tako da :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!