Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Ljupka
Andrea
Una
Dina
Korisnikov avatar
By muvica
Karmelita :beba:

i još:
Milica
Vanja
Olja
Sonja
Ana
...

ma, kojegod - sva imena su lijepa! :beba:
By Sixto
Ratomirka
Petoljetka
Tankosava
Hajnalka
Bogomirka
Korisnikov avatar
By bambola
Rodila se beba 30.3 i dali su joj ime Tara...Medena je,sva minijaturna,a crte lica vec izrazajne,nije od onih bucmastih i debelih beba...
Korisnikov avatar
By EYA
Ivana i Valentina :love:
Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by EYA
Ivana i Valentina :love:

Tako se zovu tvoje cerke..?
Korisnikov avatar
By Abyss
bambola i bombica (jes da su sajber imena, ali nije naglaseno da ovo ne moze da dodje u obzir) :D

od real imena: Violeta, Tea, Andjela
By spf 3000
aleksandra, lucija, bruna, vladja..

sigurna sam da postoji jos gomila zenskih imena koja obozavam ali ovako senilnoj mi samo ova cetiri trenutno padaju na pamet.
a da, inace mi se mnogo svidja kada neko zensko celjade ima muski nadimak kao npr. sasa.
Korisnikov avatar
By gari
Snežana.../tako mi se zove ženkica/. A zatim Dženifer /tako mi se zove ku?kica/. A zatim Gara /tako se nazivam ja/...Ups-ovo zadnje nije žensko ime /bar za sada/.
:curka: :rotflmao: :eya:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Selina (tako se zvala moja imaginarna prijateljica koja je otisla u neznanom pravcu, mislim da sam je poslala za Ameriku kad mi je bilo sedam-osam godina)
Ana (ja se odazivam na to ime, na nesrecu ima ga svaka treca zenska osoba pa se cesto okrecem k'o budala)
Valentina (moje nesudjeno ime)
Tanja
Tara
Korisnikov avatar
By gari
Sojka /Soj?ice-devoj?ice/, Milosava, Draginja, Petrija, Solunka, Mitraljetka, Mašinka /partizanke sa automatima/.
:deda: :placko: :maska:
Korisnikov avatar
By djo
tara je bas zanimljiv izbor

ja jako volim ta kratka imena, znam da je sad kasno, ali dopala mi se tema pa da izredjam
mara
maja
zoja
mila
mirna
zora
i sve tako :)
a jedna moja drugarica je trebala da se zove mitra :) bas lepo ime, po persijskom bozanstvu, valjda sunca....

ja sam svakako mogao da se zovem a jedna od varijanti je bila i PEJA :) ne pera nego peja :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Nina
Mia
Francesca
Mina
Åsa (cita se kao Osa)
Giovanna
Frida
Xenia
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
dosta vise sa predlozima,bebica je vec dobila simpaticno ime tara:yes:
Korisnikov avatar
By anche
ana.

nije sto je moje, nego je stvarno najlepse - i vecina imena ovde navedena su izvedenice iz ana :D
By us3r_101
Ana i Aleksandra. I naravno, Jelena :smug:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Anatis
Ana i Aleksandra. I naravno, Jelena :smug:
:up: :hail:Jelena
:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nadja, Lena, Natalija, Ana a Tara je bash divno ime :)
Korisnikov avatar
By Egon
Masha

Mia

Sara

Hana
Korisnikov avatar
By Dina
Nadjoh u jednom casopisu najcesca imena za rodjene u periodu od 2003-2005 po podacima Zavoda za statistiku u Beogradu. Medju prvih deset za devojcice su: Milica, Andjela, Jovana, Teodora, Marija, Ana, Katarina, Sara, Anja, Jelena. Moje omiljeno ime - Anastasija je na 16. mestu. Inace sva ona imena koja nam se cine neobicna su vecinom tu (medju prvih sto) a onih "obicnih" nema. Tako je Dina na 96. mestu a mog imena iz realnog zivota nema (a mislila sam da je mnogo uobicajenije za nase podneblje). Tu su i imena poput Hana, Simona, Nadja, Tara, Una, Mina, Stasha cak je i Petra na 50. mestu. Kod decaka redosled je ovako: Nikola, LUka, Marko, Stefan, Aleksa, Lazar, Aleksandar, Filip, Nemanja, Milos. Moja omiljena imena za koja sam isto mislila da su redja - isto tu :drama: Npr. Igor na 39. mestu, Sergej na 55.
Korisnikov avatar
By decko
Najlepsa zenska imena....

Sasha (ali ne kao Sashka ili Aleksandra vec samo Sasha) :love:
Elena :angel:
Una :meda:
Ana :lizalica:
By XanaX
Hmm... ispričajte me, ali ja ću i ženska i muška... Osobito mi se sviđaju obiteljska imena: moj pradjed Itzak, i kćer mu Golde, te sinovi Baruh i Fritz... Pa, silna rodbina s te strane, sve neke pratetke: Leah, Esterah, Rahela, Miriam, Agnese...
Pa, Bepina, moja baka po očevoj strani i njene sestre pomalo turobnih imena (Bernarda, Katarina i Francisca...).
Pa, Vojvođani-Švabe, sve tri generacije muških potomaka zovu se Julius (jedan je Đula-baći drugi Đusika itd...).
Moja baka po majčinoj strani, Slava, moja mama, Vera...
A sad, ženska imena... Francuskinja koja se zove «Océane» ili «Héloïse»; pa ruska dvodijelna imena («Nastasja Filipovna», ah!). Njemice: Lotte, Svenja, moja sestrična Emillie...

Pa frendovi: Saša, Borna, Siniša, Krsto... (i dva bratića: Benjamin i Dominik)...

Naljepša su mi ruska, francuska i njemačka imena, tim slijedom.

Oh, kako bih se rado zvao «Akaša» (od Arkadije)... Ili francuski: Bastien, Nicolas, Damien, Tristan...

Možda promijenim ime u Kosta-Kai ili Atilla-Shloyme...

p.s. zaboravih irska imena... uf...
By ~ Le Saint X ~
Melpomena

Terpsihota

Talija

tako bih ja nazvao svoje kceri

sinove:
Stefan

Filip

Marko ili Nikola
By XanaX
nije li Terpsihora, ako je vec uz Melpomenu i ostale?....
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
TIJANA, pa onda TIJANA,pa posle toga TIJANA:love: :love:
Nataša, Lucija SUZANA.....jjooooooooooj ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!