Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
ni jedno ni drugo.

Dosadna veza.

Obaska sto ne bi moglo da me pali nikako jer nisam svoj tip za kresanje, d'izvinis.
Korisnikov avatar
By boo_radley
Pitam se pitam zašto Čelsi nije kupio Falcao-a? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By boo_radley
Kad će više da zahladni pa da mi mačke budu superflafi?
Korisnikov avatar
By IriS
da li su moji feromoni toksični, pa me zato stalno pumpadžije muvaju...

oni su konstantno okruženi isparenjima raznih goriva...pa kontam da su toksični :shrug:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da li je AKO BOGA I SREĆE IMA neka od ovih jagoda istog ukusa kao ona što sam jela kao mala i na šta sam trožila ceo džeparac? nikad neću prežaliti što su prestali da ih nabavljaju u radnji :((((

http://candyuniverse.rs/proizvod/cinema-mix/" target="_blank
http://candyuniverse.rs/proizvod/xxl-mix/" target="_blank

a probala sam to jaje i nema takav ukus ali NADA POSLEDNJA UMIRE

:sigh:
teško mi je.
tačno sad znam čime ću se bakćati za vikend u bg-u

EDIT: JAO KAKO OVA IZ CINEMA LIČI NA NJU............ nikad se molila nisam ali evo sad ako postoji ikakava nebeska sila klečim i molim se da jeste da kupim kilu tog mixa samo da povadim jagode a zaklinjem se da ću ostalo podeliti sirotinji
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614295#p2614295]EnMademoiselle napisao:[/url]da li je AKO BOGA I SREĆE IMA neka od ovih jagoda istog ukusa kao ona što sam jela kao mala i na šta sam trožila ceo džeparac? nikad neću prežaliti što su prestali da ih nabavljaju u radnji :((((

http://candyuniverse.rs/proizvod/cinema-mix/" target="_blank
http://candyuniverse.rs/proizvod/xxl-mix/" target="_blank

a probala sam to jaje i nema takav ukus ali NADA POSLEDNJA UMIRE

:sigh:
teško mi je.
tačno sad znam čime ću se bakćati za vikend u bg-u

EDIT: JAO KAKO OVA IZ CINEMA LIČI NA NJU............ nikad se molila nisam ali evo sad ako postoji ikakava nebeska sila klečim i molim se da jeste da kupim kilu tog mixa samo da povadim jagode a zaklinjem se da ću ostalo podeliti sirotinji
TO JE TO BOG POSTOJI ANĐELI ME ČUVAJU BOMBONA JE ŽIVA PRESREĆNA SAM <3
ZNALA SAM DA VREDI NADATI TI TE SE 6 GODINA :meda:
TI SI JEDINA I PRAVA ZA MENE :love:

još sam našla i 10x veću :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:drama:

#orgazam

ot: ništa se ne pitam sve je prelepo ovih dana
Korisnikov avatar
By IriS
...da li ću se OPET raspasti na koncertu Nine Badrić, ovaj put trezna :misli:
By alexandermagic
^

Djubrad, samo zele da se danas-sutra ogrebu za snosaj. Tvoja nutrina i sustina ih ne zanimaju. :/

Heh.

Sala naravno. :D

---
OnT:

Pa... Nista se ne pitam. Barem ne jos.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
čemu inat
ikada u ikakvoj situaciji čemu inat
čemu.
inat.
..
čemu

i jel i drugim ljudima ovako kad pišu ili govore jednu reč po nekoliko puta za redom ona počinje da gubi značenje i posle nekog desetog puta više nisu sigurni da li se tako piše i da li je to ono što žele da kažu i da li znači ono što su mislili i da li njihov život uopšte postoji da li oni postoje

svakodnevno se više puta pitam jedno opšte pitanje koje obuhvata sva ostala pitanja a to je
u kom momentu i iz kog razloga ljudi odluče da budu glupi ostatak života i kako to uspevaju
zapravo me to možda i najviše interesuje od svega u životu. jebeš prošle živote i živote nakon smrti i tajne univerzuma ma i paralelne univerzume ako ljude ikada budem razumela sa svim ostalim bićima i stvarima i situacijama ću znati da se nosim i to bez i da se trudim i da razmišljam kako
Korisnikov avatar
By Hys.
"jebeš prošle živote i živote nakon smrti i tajne univerzuma ma i paralelne univerzume ako ljude ikada budem razumela sa svim ostalim bićima i stvarima i situacijama ću znati da se nosim i to bez i da se trudim i da razmišljam kako"

Ako ljude budem razumela sa ostalim bicima...? :nerd:

To sto pominjes, uzastopno ponavljanje reci i njeno konsekventno gubljenje smisla je uobicajen fenomen. Mozes i guglat to, zaboravila sam kako se zove.

Pitam se da li ce ove godine biti leta. Sto se mene tice, i da ga bude, nece ga za mene biti jer nije letovalo kad mu je vreme bilo - jun i jul.
Korisnikov avatar
By Macan86
pitam se kad ću već jednom da smuvam nekog?već godinu dana me bije neki maler,nikog da smuvam :zid:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
upravo je stala kiša
pitam se da li mi je veš sa štrika u prvom redu natopljen kišnicom
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
šta se desi kad pauk upadne u paukovu mrežu? npr. povredio je nogice i ne može da se iskobelja. jel ga pojede ovaj drugi ili im je to preko časti? zanima me to sad
Korisnikov avatar
By Kentaura
da li cu ikad postati 'jaca' od sevanja i prestati da se plasim?! Pitam se....opet u strahu. :( (zato najvise volim zimu i sneg)
By alexandermagic
^
^

Ako sam dobro zamjetio kad sam bio klinja, umota ga, pa kad se malo isuši smaže ga mic po mic, jer taj umotani poslE par dana iščezne. :nerd:

---

Ništa.
Korisnikov avatar
By Hellas
pa pitam se pitam ko jos u ovoj zemlji govori "izmocati" za piskiti?
Korisnikov avatar
By Hellas
ko/sta me jos zeli jebati danas :wundy:
hajde hajde udjite, ima jos mesta, my VJ is big.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
SVE SE PITAM UVEK. ČAK I DOK SPAVAM. ZATO SE I BUDIM NA SVAKA DVA SATA crkla dabogda. već jedno deset godina nisam odmorna. i sve se kao tešim ko zna zašto je to dobro ko zna zašto je to dobro a na kraju će se ispostaviti da je sve to bilo dobro samo jer je bilo korak bliže mom samoubistvu :ozbiljan:

pitam se kako da se ništa ne pitam a da opet budem u sposobnom stanju da obavljam ono oko čega treba da se pitam pitacepšnnmmmmmmmmm pita mmmm sa višnjama mmmm
ne.vre.di.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!