Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Juče sam prvi put jeo palestinsku hranu u restoranu.
Večeras sam prvi put jeo u Skadarliji.

#gosti #dobardomacin
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
juče sam prvi put videla jazavca i to od metar bokte izleteo na put na petrovaradinu pogubila sam se
Korisnikov avatar
By bothways
Pre neki dan bio prvi put u finskoj saun... i sauni uopšte. Osećaj čudnovat.
Korisnikov avatar
By bothways
^ Uzi Džaž u Hananu*, ako me sećanje ne vara. Nije loše, baš je velika porcija.

Bilo nas je četvoro, poručili smo boga oca hrane, a onda i neke deserte, pa su nam na račun kuće dali neke mini-dezerte sa pirinčem i pistaćima valjda... Sve u svemu kul večera.

* jeste libanski restoran, ali to je sa njihovog "palestinskog menija".
Korisnikov avatar
By zozefin st
i bolje , mnogo su agresivni ovi kontrolori...
danas sam imala sukob sa njima......
Korisnikov avatar
By zozefin st
mrcine hoce da uteraju strah u kosti obicnim gradjanima
sto posto rade na procenat
Pa ne znam šta bi drugo moglo biti, prosto mi je nevjerovatno da neki mogu biti toliki kompleksaši, da treniraju strogoću na ljudima od kojih im ne zavisi apsolutno ništa. Da sam ja na njihovom mjestu, pa gledao bih da izbjegnem sukob, što zbog samih putnika, što zbog sebe. Otkud će tamo neki nadležni znati koga si zatekao u busu. Nema kartu, kažeš mu da ćeš mu sad progledati kroz prste, da je nabavi, ponavljaš tako stalno. Neće dobiti orden ako pozove komunalce. A tek onaj igrokaz sa sakrivanjem validatora, to sad skoro svi praktikuju. :roll: No, bilo kako bilo, ja danas dopunih karticu, sad sam miran. Nije mi sad nešto do straha, prosto me mrzi da se objašnjavam i prepucavam s bitangama. Da im tupim kako su privatna firma, kako ne mogu da mi traže lična dokumenta, kako je najveća budalaština što je vožnja komunalni prekršaj, dok grad nikad nije bio prljaviji itd. Gubitak vremena, živaca i energije, to su razlozi zbog kojih sam "ušao u sistem". :deda:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
juce

prosetao se kroz grad samo u gacama (kupacim).

setalo mi se a bilo mi glupo. i odlucio sam da prestane da mi bude glupo. i prestalo je. super je bilo.
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Boli me glava. Nije da sam ja nesto uradio ali opet je prvi put. :(
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
milidecilitar napisao:Boli me glava. Nije da sam ja nesto uradio ali opet je prvi put. :(
So pod jezik i pusti da se fino rastopi. A možeš probati i akupresuru, vrhom palca i kažiprsta desne ruke pritiskaš spoj palca i kažiprsta lijeve ruke. Ne kožicu, "jastučić" iza nje. Prvo lagano, a onda pojačavaš. Ne sad da te boli. Tako držiš pola minute, pa ponoviš još dvaput, a onda sve to na drugoj šaci. Za to vrijeme dišeš u ritmu, udah-izdah, nos-usta...
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Fino ja kažem, svako vidi ono što želi da vidi, neko faluse, neko nalivpero. :)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!