Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CreMaster
danas ustao u 3. guilty as charged.
kafa s drugarIcom.
bazen.
posle plivanja se tusiram, pored mene neki super tip, a ja se mislim wow. a on... obraca mi se! pita me!!! "jel nekad greju vodu ovde?"
smishljam najsharmantnije neobavezno duhoviti odgovor a zatim pocinjem da mucam. kod kuce musaka preostala od ruchka. bljaks.
ucenje.
tv.
zeev.
zdravo dnevniche!
do sutra!
Korisnikov avatar
By gari
Biće danas lep dan i pored nagađanja meteorologa hoće li kiša i kad će kiša. I pored svih tih satelita koji budno osmatraju kretanje tih oblaka oni mogu da prognoziraju kad će kiša onda kad počne da pada a ponekada i malo kasnije...Što reče jedna u Dnevniku II javnog servisa-kao što vidite napolju je sunčan i vedar dan a ono smrklo se i pada kiša.

:mete: :smirk: :pionir:
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
Dragi dnevniche :D

Vechras mi je neshto bilo dosadnije nego inache i jelo mi se neshto slatko, pa sam si uzeo banane i chokoladu i sl. da si napravim neshto shto nisam jeo dve tri godine... Pohovane banane :D
Banane su lepo ispale, ali sam se zajeb'o sa topljenjem chokolade i mogao sam napraviti sranje. Umesto kao sav normalan svet koji je topi u sherpi, ja sam je topio u mikrotalasnoj rerni... Podesio jachinu na neshto iznad defrost i otishao da pospremim nered koji sam napravio sa bananama, kad odjednom - dimchina ispunila kuhinju! :smeh: Kako sam se uspanichio nisam odmah uspeo da skontam odakle taj dim, dok nisam pogledao u mikrotalasnu i video da chokolada gori :smeh: :smeh: :smeh: Brzo je otvorio, vatrica se ugasila a od chokolade ostali su krajevi, ostalo je izgorelo i bilo je crno i chvrsto :D
Pokupio sam ono malo chokolade i prelio preko banana, i mogu da kazhem da mi je odlichno ispalo. Pravicu ovo cheshce, bez mikrotalasne. :D

Querido diario,

Esta noche me he sentido algo mas de aburrrimiento que usualmente y tenia ganas de comer algo dulce, pues tome las bananas/los plátanos y el chocolate para hacerme algo que no había comido/comí desde hace dos, tres anos .. Bananas/plátanos (pohovane=empanad@s/rebozadas?)

dakle, los platanos empanados salieron muy ricas (Lepo su ispale=Salieron muy ricas), pero (zajebao sam se=metí la pata?)meti la pata con derretimientoi ( Topljenje=derretimiento?) de chocolate y(napraviti sranje=y por poco se fuetodo a la mierda?) y

por poco se fue todo la mierda .... :D

en vez de derretirlo en la cacerola como lo hace todo el mundo, yo lo derretí) en el microondas.
Ajuste la temperatura en un poco más de.. y me fui a arreglar el caos/desorden que había hecho con las bananas/los plátanos, cuando de un golpe/de repente - humo grande llenó la cocina! me puse nerviosísimo, no me di cuenta de donde sale/va/viene este humo, hasta que me fijé en el microondas y vi que el chocolate estaba ardiendo. Rapidamente la abri, el fueguillo se apago y del chocolate quedaron solamente restos, lo demás se quemó y fue negro y duro. Cogi lo poco del chocolate y trasegué/ lo rebosé sobre bananas/plátanos y puedo decir que resultó excelente. Voy a hacer esto con mayor frecuencia/más frecuentemente, sino microondas.

sori, rei, jedini nacin da ucim, izgleda

:gitara:

reci i izrazi:

meter la pata=zajebati se

meti la pata-zajebao sam se
metiste
metio
meteramos
meterais
metieron
por poco se fue todo la mierda=napraviti sranje
empanado/rebozado=pohovan
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
E pa moj dnevnice nemam puno toga sta da ti napisem sem da sam ja trenutno NAJSRECNIJA OSOBA NA SVETU:avion: :avion: :avion: i leeeeeeeeeeetim,:D
Korisnikov avatar
By gari
Ustao sam, popio dve cigarete i popušio kafu. Umio sam se i obukao gatje /koje notju obavezno skidam da mogu da dišem/ i odmah navalio na med. Kučkica me je budila jer je ogladnela...Žena nije /mislim gladna/. Sada kucam ovo pa da doručkujem /u 16:00 h/???

:alexis: :mazi: :pilence:
Korisnikov avatar
By Andre87
Dragi Marko..mislim da cu na glumu. Uhvatila me manija za maskiranjem..Dao sam naocare,ugradjuju mi stakla bez dioptrije...mnogi gledaju da ih se otarase a ja ih eto iz hira od sutra nosim...i zaista odlicno maskiraju zenske oci. Btw navratio sam na Susans pre neki dan..bio sam iznenadjen srdacnom dobrodoslicom..s obzirom da sam bio oko 8 meseci odsutan Stefani je odmah stavila link za ovaj nash trans forum u Web direktorijum(TG community in Serbia).
http://www.susans.org/Web_Directories/
Pozdrav druze,palim na njanjanje.
Andrej
Korisnikov avatar
By gari
Vrućina je. Kažu da će današnji dan biti najtopliji u ovoj godini. Gledam na TV kako se neki ljudi spržavaju na Adi i neka iz Hitne pomoći kaže da imaju pet punktova za spasavanje ludaka koji sa visokim pritiskom i srčanim oboljenjima trče da umru baš na Adi? Ne razumem takve ljude, zar im je važnije da se prže pokraj neke bare nego da lepo sede kod kuće sa uključenom klimom uz sladoled, ženu, kompjuter i vernog psa. Pa zar ima nešto lepše od toga. Ne hvala, ja na Adu ne idem /ma i da mi je bliže/. A išao sam nekada...

:komp: :kissing: :bj:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Srecna sam :) budim se kraj nje :) upoznajem ulice kojima svaki dan hoda :) jedem ovo njihovo "plastichno" povrce ;) i sve mi se dopda :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Inner-Smile
Srecna sam :) budim se kraj nje :) upoznajem ulice kojima svaki dan hoda :) jedem ovo njihovo "plastichno" povrce ;) i sve mi se dopda :)
:) :) :)
Do ovog trenutka sam prebacivala silnu neku muziku i cirkala sa drugom...cak sam se cula sa buducom pa se raznezila...
a sad se kezim na ovaj citirani post.
Ljubim vas obe!
Korisnikov avatar
By gari
Evo kiše i ovde /sa grmljavinom/. Malo sam dremnuo, na TV kao i obično ništa, pa šta ostaje nego da tipkam...Ništa se ne dešava /kažu da su najsrećniji ljudi kojima se ništa ne dešava/. Možda je tako i bolje...

:kafa: :mazi: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Probudio me je da bi imali sex. Nice... Sad mi je ceo dan bio lep iako je bilo svakakvih sranja...
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Dan mi je poceo totalno grozno!
Apsolutno fabulozno grozno!

probudio me je san u kome sam sanjao nekog jadnog decaka kome je umrla majka, i u snu pocem da placem i plach me probudi i shvatim da stvarno placem.
Onda sam ustao i video 6 propushtenih poziva od Oca koga sam pak upoznao pre dve nedelje. Smorio me je.
Dosao mi decko pa smo igrali mau-mau i risiko, pili kafu i pricali o svemu i svacemu.
Zatim mi je crko dvd! Tu sam odlepio. (kisha je neuteshno padala)
Onda sam trebao da idem na posao, ali nisam jer zaboga zvao me je gazda i rekao da danas ne radimo. Mislim, znam da je to kao dobra vest, ali isto tako znam da cu sutra morati dvaput vishe da radim!
Onda je On otishao a ja sam se konektovao na net, na kome sad visim i dalje, a znam da nemam nista od toga... mada, ko uopste ima nesto od toga...

Valjda cu na kraju ovog dana uspeti da se saberem i barem pojedem nesto posto do sada nisam mogao...
Korisnikov avatar
By gari
Imam problema sa spavanjem. Dan sam pretvorio u noć a noć u dan. Naime, danju spavam a po celu noć, kao neki vampir lutam po kući, čas sam za kompjuterom, čas slušam muziku, pa gledam TV, pa pišem...Bioritam mi je sjeban načisto. Ne znam šta ću više od muke, ne mogu da obavljam dnevne poslove jer spavam do 15:00 h.

:kuca: :trampolina: :hyper:
By ^OveRtoneS HunteR
Originally posted by gari
Imam problema sa spavanjem. Dan sam pretvorio u noć a noć u dan. Naime, danju spavam a po celu noć, kao neki vampir lutam po kući, čas sam za kompjuterom, čas slušam muziku, pa gledam TV, pa pišem...Bioritam mi je sjeban načisto. Ne znam šta ću više od muke, ne mogu da obavljam dnevne poslove jer spavam do 15:00 h.

:kuca: :trampolina: :hyper:
nemoj nikako poceti da pijes krv ,navuci ces se, i neces vise smeti da spavas do 1500...

Blejim nesto ,razmisljam a i moracu do sportskog, prazna mi casa
btw , pisem knjigu "Nocna rutina: Pokazi mi vrat" (kul omot)kad zavrsim zainteresovanima saljem besplatan primerak!!!
(ostavite vra.. -kahm- podatke)
Korisnikov avatar
By gari
Ha, evo još jednog...vampira. Očekujem primerak knjige i nadam se da će biti puno crvenih krvnih zrnaca?

:kuca: :setnja: :mobilni:
Korisnikov avatar
By gari
Priljegoh u dva ustadoh u pet. Pišalo! Pa, kad sam već ustao tj. digao /mi/ se, hajde da popijem kafu zvanu "razarač" /dupla, jaka, slatka, sos mlekce/. Sad je dovršavam. Moraću i ja da počnem da pišem "Bulevar zornjača".

:deda: :merlinka: :hug:
Korisnikov avatar
By mili86
Priljegoh u dva ustadoh u pet. Pišalo! Pa, kad sam već ustao tj. digao /mi/ se, hajde da popijem kafu zvanu "razarač" /dupla, jaka, slatka, sos mlekce/. Sad je dovršavam. Moraću i ja da počnem da pišem "Bulevar zornjača".

:deda: :merlinka: :hug:

pa sto ne kresnes zenu kad ti se vec digao... nego zujis po kuci kao vampir... kazu da sex izjutra produzava zivotni vek i stiti od boplesti kardio -vaskularnog sistema...
Korisnikov avatar
By mili86
elem.. nije me bilo... evo vec 11. dan u crnoj gori... posle kise koja me je pratila u Pljevljima ovde u Kotoru konacno sija Sunce... nema lepseg osecaja od onogkad znas da celog dana mozes da se izlezavas i da te je bas briga sta se desava oko tebe... a sto sam u budvi upoznao frajera.... EXTRA... prosto sam sebi rtekao.. vala mili, svaka ti cast... CokoladnaBananica je pravi domacin... vec drugi put za redom imamo jaja na meniju... (omlet) ali sa razlicitim prilozima... i to je nesto... :) salim se... vecers isemo na jahtu gde se odrzavaju orgije, pa vi sad procenite kako mi je ovde... :fist: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By gari
Mili86, šta je bilo na jahti? Da li je bilo orgija i u kom smislu /rimske, grčke, srednjovekovne, holivudske.../. Opiši mi to malo pobliže, molim te, interesantan sam znati pošto nikada nisam bio učesnik...

:cekam: :iskolacen: :hiphip:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Muchi me jebena hiperaktivnost. Ne mogu ni da kontrolisem sopstvene prste dok kuckam. Razmisljam da pocnem da vodim online dnevnik pod novim nickom, te da ga reklamiram na svim forumima koje posecujem ne bi li ljudima posejala malo zrnce mizantropije svoje.
Ustala sam oko osam i dvadeset, zvonio sat. Probudila se u REM fazi, ne secam se sta sam sanjala, ali znam da jesam. Brzo doruckovala i bila sa drugaricom na kafi. Zaboravila da se potpisem za polaganje prakticnog, moram da se vratim na glupi fax i to obavim. Mrzelo me da odem po gace. Trebaju mi obicne, bele, pamucne, ne tange, nego one, guzare. Moracu i po to.
Malo sam skakala uz Rammstein da se smirim, ali sad mi se samo jos vise skace. Jebem ti. Moracu da promenim ishranu ako mislim da se malo smirim.
Pocinjem da panicim jer nisam nista ucila za ovaj rok. A ipak izlazim na ispite.
Sad odoh na fax.
Korisnikov avatar
By mili86
Mili86, šta je bilo na jahti? Da li je bilo orgija i u kom smislu /rimske, grčke, srednjovekovne, holivudske.../. Opiši mi to malo pobliže, molim te, interesantan sam znati pošto nikada nisam bio učesnik...

:cekam: :iskolacen: :hiphip:

pa gari... te orgije izgledaju ovako... utegnemo bananica i ja dupice u jeans, nabacimo sjaj za usne (xaxaxaxaxax) i krenemo put luke kotor, pa ko nas navata... a onda prvo proverimo debljinu novcanika da bi bili sigurni da li je korisno proveravati debljinu nekog drugog koznog detalja....
salim se... najbolje su one orgije koje sam organizujem :) :chestram: :budilnik: :tornado:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ju ju ju...

mili me ovdje kompromituje... ma jok, orgije idu ovako: mili i ja podjemo na kaficu, smeknemo malo tipove, pa fino nazad kuci, spremimo se za diskoteku, pratioci nas pokupe, pa mi(da, utegnuti u dzins) mrdnemo malo svoje fine guze u diskoteci, a onda setamo pored brodova, u nadi da ce nas neko pozvati"on board" :D

eto.. nocas cemo tako, pa...
Korisnikov avatar
By gari
Jeste ufatili nekog mornara? Baš nikada nisam bio samornaricom u kontaktu a kažu /poznavaoci/ da su oni najbolji, jerbo su po nekoliko meseci zajedno sve MUŠKRACI sami na brodu. Oh Bože, mogu samo da zamislim šta se sve dešava na tom brodu koji plovi, plovi, plovi...

:opacupa: :seljache: :luda:
Korisnikov avatar
By mili86
na tom brodu se nazalost nije desilo nista.... ali ko mari za brod... spavao sam kao koala 19 sati pa posto su me nedeljna zvona prbudila sa bananicom smo popili kafu u drustvu nekih likova a sada se pakujem i palim u sutomore da se vidim sa tetkom i nekim gay drustvancem... zao mi je sto odlazim odavde... extra sam se proveo... pozdrav svima pa se pisemo kad navatam nekog ko ima komp... :dude: :maljkovic: :oskar: :doktor: :odbij: :D
Korisnikov avatar
By gari
Mili86 mi izaziva ovde zazubice sa opisom svojih doživljaja, kao na pr. doručak od dva jaja i kobaje /sexy doručak/, pa orgije na beloj ladji sa kapetanom i brodskim malim, pa extra frajer iz Budwwe...Mili86, da se smiriš. A što se tiče Čok.Ban. nikad ne reci nikad...

:smiling: :gubitnik: :hiphip:
By Swanheart
Dragi dnevnice moj mladji brat nije normalan...sedimo mi pre 20-ak minuta i kao ozbiljno pricamo o skoli..."**** sad je vreme da se uozbiljis pocela je skolska godina...bla,bla,bla..."(klasican tekst...)...prica koje je nove nastavnike dobio i kaze da su im zamenili nastavnika tehnickog i da je stigla nova nastavnica...sto i nije tako lose...i pricamo mi tako...i mali monstrum(kome nisam outovana jer ima 12 godina)kaze..."M*** ako budem imao losu ocenu iz tehnickog mogla bi ti svratiti do skole i startovati moju nastavnicu"( a nastavnica je u fazonu :giggle: ) :shok: i tako nastavlja " lepo tebi lepo meni i svi zadovoljni" :drama:
i tako...sad razmisljam da li da ga oderem na basketu iil da mu se outujem...:hmm:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Swanheart
..... i tako nastavlja " lepo tebi lepo meni i svi zadovoljni" :drama:
i tako...sad razmisljam da li da ga oderem na basketu iil da mu se outujem... :hmm:
Unuce moje najdraze, ja imam utisak da bati nemas potrebe da se autujes posto je dete ocigledno samo provalilo:D
znaci provalio te klinac od 12 godina:lol: :smeh: ;)
eee....a kaka' je ta nastavnica, aaa:alexis:
Korisnikov avatar
By Andre87
*Dragi Marko...prava carolija za osmeh je kad ti dan zapocne sa pisamcem od prijatelja.:)Makar bilo I nekoliko slova..srce ti puno..*
What a lovely day!!!
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!