Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Šta vam je danas? Gino, mogla si da pineš malo nečije krvi pa bi ti bilo bolje /kad si već nemrtva/ a Mili86 što će se besi-ne znam? Meni sve potaman, prespavao sam ceo dan a evo sad se polopile skazaljke na satu /neko misli na mene/. Da ga...ko je da je.

:cheer: :dude: :hiphip:
Korisnikov avatar
By mili86
ako se ikad sretnemo, ti profdji, prodji ko da se ne znamo... jedino tako mozes mi pomoci da te prebolim nekako....
kad samo stranci budemo u noci, znacu da sve je nestalo...

mnogo sam gotivio jednog decka...
smrc
Korisnikov avatar
By gari
Ma daj, doći će drugi, pa treći, pa četvrti...pa onda više nećeš ni da patiš kad neko ode. Srećan mu put, znači da nije ni bio za tebe. Zaboravi ga.

:grin: :gatara: :gotika:
Korisnikov avatar
By bella_the_weird
Mrtva sam. Skoro uopshte ne spavam. Juche sam popila prvu kafu od proshlog leta. Depresivna sam.
Takodje sam ponovo pochela da gledam Oz. Ja sam tako volela tu seriju ranije. Poor Beecher i to.
Gledala sam nezdravo mnogo puta Pirate sa Kariba i neki dodatak (sa izbachenim scenama! ^^ ). Takodje sam gledala Chokoladu jedno pet puta. U poslednja dva dana. I nisam mogla da nadjem ni don juan ni once upon a time in mexico u zhapcu. Sve me nervira. U nekoj sam bolesnoj Johnny Depp fazi. U stvari u PotC fazi. Chak imam i perlice u kosi. I svi me stalno pitaju zashto. *sighs*
Korisnikov avatar
By Andre87
Marko help..feel lost :sveca: secas se one igre sa zivotnim poenima o kojoj smo pricali pre neki dan? E pa ja se ne snalazim bas najbolje..juce sam spiskao 900 poena na internet...rekla je da sa svakim uspehom dobijas dodatne poene a sa neuspehom gubis...otreznilo me je kad je rekla"ja sam ti poklonila te patike"..zaista ostale su mi trajale nepunih godinu dana dok ove traju vec 4 godine..i po oshtrom kamenju i po asfaltu..nikad me nisu izneverile..ali prerano sam napustio lavirint..opet sam na pocetku...rekla je da nemamo zajednicki jezik i nema o cemu sa mnom da razgovara dok ne procitam onu knjigu..najkasnije do sledeceg rodjendana...a kad sam je pitao sad za avgust odgovorila je "pa ko kaze da si u trci?Raskrsti to do jeseni..pa cemo da vidimo".Ko ce ako ne ti da mi opaja coskove uma.. :friends: pomogne mi da raskrstim..vec se gushim u "polilemama". Idem. Vec sam utrosio danasnjih 50 poena.

Andrej
Korisnikov avatar
By gari
Spavanje, kafa, cigareta, "War Craft III" /gde me kompjuter stalno rastura mada sam ga hendikepirao/, stalna dosada koja prelazi u bleeejanjeeeee...

:tuc: :povez: :dance:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Da napisem jos ovaj roman i odoh da spavam..
uhhh danasnji dan je kataklizma
Ustala u 15h i kusur,na stolu me ceka dorucak,pogledam kroz prozor bice kise bas zbog tog dorucka koji me na stolu ceka.
Doruckovala,odnosno rucala..sela da popijem kafu,i dohvatim se kompa..odem na chat,tamo "upoznam" neku super ribu,odnosno tetu:D i ono skontam da teta hoce da me iskoristi,pa se smorim jer sam bas mislila da je napokon neko recimo normalan.
Onda nazovem svoju ex devojchicu ,koja jos ni ne zna da ce mi biti ex..onda me ona tek smori..i skapiram da je nedelja smor(da bog da mu se gume na bicikli izbusile ko god je izmislio nedelju)
I ovako smorena idem da qntam..
Kiss za sve vas od smorenog duha :sleep: :sleep: :sleep:
Korisnikov avatar
By gari
Ustao /kao/ u 15:00 h. Naravno, Internet vreme mi je isteklo, pa sada idem preko post-peida /što će me koštati kao kajgana Sv.Petra/. Ništa novo, stalni msorovi su tu /računajući prvo mene/. I tako...Pada kiša...Boli me glava...I vrat...Ženkica mi spremila koh. Hvala joj...To je prava ljubav /a ljubav stiže preko stomaka/.

:beba: :cobanica: :zen:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Ustala u 11h ,malo se brchkala,spremila se i otisla do grada...poslala razglednice,za BG..sela u kafic da popijem espreso,razmisljala o tome kako bi bilo lepo da sam sada kuci svojoj u Beogradu..onda pala u depresiju,i naravno nemac kad napravi trzni centar on pravi trzni centar za 100.000 ljudi..i tako ja jadna sama medju toliko nepoznatih lica,kupila brdo stvari..i mogu vam reci ostala sam sa 5 centi u novcaniku-ZIVEO TRZNI CENTAR:potapsava:
Korisnikov avatar
By gari
Ooooo duše, pa ti si u nekom nemačkoj konzervi? Pa što ne kažeš nego te ja smestih u konzervu pasulja /klot/. Ovde nema problema sa tržnim centrima, narod ionako kupuje samo po jednu veknu hleba i litar tri puta razvodnjenog mleka. Za pet centi...Taman.

:cheer: :party: :lol:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
U Nemackoj sam samo do 5sep..a onda opet se vracam u nasu lepu socijalnu zemlju..:D
Korisnikov avatar
By gari
Da, baš socijalnu. Besplatno dobiješ samo vetar /ukoliko ne zatvore prozor na autobusu GSP zbog propuha/. Onda ne dobiješ ni vetar, samo smrad znoja...Idealno loša zemlja.

:dm: :kokice: :icequeen:
Korisnikov avatar
By mili86
ne trebas mi nista reci, svoju proslost svoje ime, ako ce ti biti lakse, zagrli me, zagrli me... uzecu te u narucje da te cuvam usred zime, prija ce ti moje telo, zagrli me zagrli me... zagrli me oko vrata oluja se dize, ne moze ti vetar nista ako pridjes blize, ako pridjes blize..ukrao bih srecu za nas, kupio bih-nemam cime, jedino si moje blago, zagrli me, zagrli me.. ne trebaju tebi dragi, ove pesme ove rime, najvise je sto se moze ZAGRLI ME ZAGRLI ME!!!
Korisnikov avatar
By gari
Mili86, nemoj da doživljavaš sve tako tragično. Sve će to proći, tako da će ti jednoga dana biti čudno da si tako emotivno reagovao na to. Jednostavno zamisli da te nije ni zaslužio kad je bio takav.

:usamljen: :kissing: :superheroj:
Korisnikov avatar
By someone
xm. . .shta da ti kazem,o dnewniche dragi :lol: owako. . .dugo me nije bilo na owom forumu ali ete mene jo5 :D u stwari ne znam ni shta trazim owde kada je on za homoseksualce a ja to vishe nisam :nono: unishtishe me zene potpuno i zato sam obecala sebi da se wishe netju zaljubljiwati u koliko se ponowo ne ugojim pa mi zatreba brzo i efikasno mrshawljenje :smeh: reshila sam da cu da budem asex,i onako kad se pogleda u nazad pa ja sam wec asex,koliko sam sama imam osetjaj da sam zaborawila i da se ljubim :shocked: e da,sad se setih,pa mi owde imamo aseksualnu sektu skakawaca :hyper: bratjo i sestre asexualci i ja skakawca za trku imam :happysmoke: :lol: oprostite mi shto owako glupam luposti,malo me boli glawa. . .uzgred,zna li neko kako se peglaju podochnjaci? :misli:
Korisnikov avatar
By gari
Draga "someone", pa ovde ne da nema asexualaca, nego su 99% asexualci. Jer da nisu šta bi tražili ovde bili bi sa svojim "dragim/om/ negde u šetnji, kafiću, žurci...Ovako, sve ovo što ovde vidiš su teški quropatnici i nema im pomoći. Sve to isfrustrirano do krajnjih granica, tako da ponekada pomislim da sam ja ovde u stvari NAJNORMALNIJI? /zank pitanja/. Zato nemo se sikiraš, će smršaš ti opet samo jošse ne zna ka ćeš...

:oklagija: :ogledalce: :chilling:
Korisnikov avatar
By mili86
kako to gari lepo iz iskustva govori...
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by mili86
kako to gari lepo iz iskustva govori...
Ma pusti Mili86, drugo sam ja. Ja sam oženjen pa se nikada ne osećam tako sam. Od upoznavanja sa pripadnicima svog pola /muškog jelte/ sam odustao poučen nezgodnim iskustvima i frustracijama tog čudnog sveta zvanog GAY.

:beba: :njanjanja: :snob:
Korisnikov avatar
By mili86
pa kog si kurca onda ovde???
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by mili86
pa kog si kurca onda ovde???
Pa valjda se još nadam, hebem li ga. A malo se i zabavim ovde i pobegnem od dosade palanačke.

:kada: :ribica: :icequeen:
Korisnikov avatar
By gari
Mili86 je preboleo jedan "krash". Sada je kao nov, sluša muziku i sprema se u nove pothvate. Lepo. Mladi treba da se zabavljaju.

:mete: :trampolina: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By gari
Šta znači ovo: voziš nekog Gorana na bicikli i sve podvriskujete-hip, hip, hip? Pazi na zadnji točak...

:hand: :alien: :nerd:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
aaaaaaaa e pa dnevnice moj samo da ti napisem ovo jer nisam sitgla...pre 2 dana upoznam jednu devojku na chatu,i ono krenem da chatam i da se glupiram i to glupiranje je ispalo na kraju 8-sati razgovora sa njom,i evo drugi dan kako ne mogu da se odvojim od nje..grrrrr ona je najlepsa,najsladja,ona ce mi biti zena:misli:
Dragi moj dnevnice samo imam jedan problem,ona ima devojku aaaaa nema veze imala sam i ja do par sati dok me baxuz nije pedalirala ali nema veze..mogu sad samo da se molim da ona napravi neko sranje tesko pa da je riba ostavi:D
JBT MENJAM NICK:D Duh_unistitelj_veza_i_brakova
:angel: :angel: :angel:
Korisnikov avatar
By gari
Čestitamooooo...Već su sigurno jedna drugoj i dosadile. A ja sam danas konačno uspeo da svoju kučkicu koja se zove Dženi postavim kao svoj avatar. Jel da da je baš slatka kuca. Malo se stidi dok se slika, ali oslobodiće se već ona ovde. Sva je srećna što je i ona dospela na neki ekran pa makar to bio i monitor.

:snob: :rotflmao: :love:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Dragi moj mili slatki dnevnice GARI DZUKAC ME DIRA:(

P.S.Slatka kuca:D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!