Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
yeah i'm scary alright :sigh:

ont: KUPUSA!!! :pucaodsmeha:
By Glasnik
Slika

Užasavaju me svaki put kad ih vidim. :uplasen:
Korisnikov avatar
By acid drop
Plašim se da ne progutam kašiku.
To sam noćas sanjala i baš je neprijatno.
Korisnikov avatar
By bern
hajde "kašičicu" (za espreso!), ali "kašiku"...? strašan neki san.

@Glasnik
takođe. grozne su. brrrr.
Korisnikov avatar
By mikeli
Ljubav izgubio, tako da, bole me uho, bice jopet !
Posao izgubio, doci ce novi !
Zivot promasio, neka, nisam ni 1 a ni zadnji ...
Smogao snage, bio kod psihologa, al mu ne priznah sex opredeljenje (bio sam jaci) !

Plasim se, jedino bolesti ! Jedino me nece .....
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Plašim se prošlog meseca na zidnom kalendaru, više brojanica na jednoj osobi, zamrljanog prozorskog stakla, zelene trave, crvenih rukodržača u autobusima, napuklog trotoara, ljubičastog cveća generalno, a crvenih ruža posebno, flaše kisele vode popijene do pola, belih tastatura, telefona sa tonskim biranjem, ljudi u kaputima, dece koja su između 3 i 30 godina, nakrivo postavljenih čačkalica na stolu, broja 1 i broja 2000, basova (u muz. smislu), plave senke za oči, kvake koja ne stoji strogo vodoravno, dvojnih/duplih utičnica, okruglih šahtova, šarenih mačaka, šuškavih kesa od Smokija, ljudi koji stoje na vratima u autobusu, jedne određene vrste oblaka, žena koje rade u fast fudovima, novčanika sa magnetom....

:fige:
By Kragi
Nekih, da kazem, vecih kompromisa.
Nisam razmazen ni toliko samoziv niti ovo pisem iz perspektive nekoga ko ima idealan i savrsen zivot ali sto sam više soCijalizovan sa okolinom to vise primecujem koliko je ljudi koji trpe svasta kako bi, ne znam, dobili platu, ostali u braku, u vezi, odgajali decu i tome sl.
Dakle kompromisa u smislu da cu jednoga dana morati da trpim sta god ili koga god zato sto 'drugih opcija nemam'.
Pomisao na to da me neko jase, ucenjuje, zajebava ... a da ja to moram da trpim zato sto prosto moram, me plasi :uplasen:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Buba. A najviše skakavaca i LEPTIRICA. Majko mila koliko su mi strašne. Prošlog leta u Loznici bila nekakva 'navala' leptirica (bilo i na vestima), i to onih ogromnih... I moji drže otvorene prozore po ceo dan, pa onda nestanu negde, a mene u svakoj prostoriji čekaju po bar dve-tri. Moj život je prošlog leta bio pakao samo zbog tih leptirica. :hypno:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e da i plasim se hristruzice. mislim da ce jednog dana da pobije celo covecanstvo pod izgovorom da je dosao sudnji dan :uplasen:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne bih baš rekla da se plašim ali, u poslednje vreme, može se reći da na neki način želim da ih mimoiđem: unread messages and emails; calls.
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ i ja tako. uvek. ne znam zasto :/ i onda zavrsim tako sto ne odgovaram nekoj osobi 20 dana jer mi glupo sto nisam odgovorio posle 2 pa onda cekam da me prodje pa onda tako u krug
By Aven
Uglavnom su strahovi vezani za period starosti - bolest, nemoć i žaljenje za propuštenim prilikama.

Ne znam i ne želim saznati kako bih se nosila sa smrću bliskih ljudi.
Korisnikov avatar
By Markiza
Pauci, insekti, gmizavci, itd. Najvecu traumu sam dozivela, ma šok nad šokovima, dok sam stanovala u Nišu za vreme studija u jednoj trošnoj, vlažnoj kući iz čijih sam zidova jednog jutra bukvalno ubrala tri visoko narasle travkice - sa unutrašnje strane naravno. I tako sam jednog jutra onako pospana poluotvorenih očiju, ugledala pored sebe na jastuku nešto crno, onako poveliko, recimo kao omanje jaje. Pošto bez šnale nikuda ne idem, pomislila sam, Gle, gde sam ostavila šnalu! Međutim, kad sam posegnula rukom da je uhvatim, ona je dobila noge i otrčala u nepoznatom pravcu.
u sobi je bilo tri kreveta, jedan sto, televizor, i jos ponešto, pa ja sam mislim jednom rukom podizala te krevete a u drugoj nosila metlu i mlatila ispod. Rasturila sam bukvalno sobu u roku od par minuta da nadjem to sto je otrčalo negde. Pošto nisam uspela, iznela sam jedan krevet u hodnik, koji je onako kao veliko predsoblje i ostala tu da spavam. I bojim se, jako ih se bojim.
I sinoć nam je mačka u sred noći kroz prozor unela nešto. Obično dovlači svašta sa terase ili krade iz susednih stanova, salame, krilca i onda ih baca po sobi po celu noć. Tako sam ustala i sinoć da bacim tu salamu kad ono deza vi, dobi salama noge i ode ispod fotelje.
Alarmiram ja Galateju iz kreveta, ona već spava, ma kakvi, ja neću da ga ubijam šta god da je, ni slepog miša ni buba švabu, vrati se da spavaš, sanjala si, luda si, paranoicna si. Pošto nisam naišla na razumevanje malo sam kunjala sedeći na tabureu u minijaturnom hodniku, malo na wc solji, malo stajala, u svakom slučaju sam se usrala.
Korisnikov avatar
By DarkPrincess94
Markiza, oplakah. :lol:
Ja se, kao i Neutron, plasim skakavaca...zapravo, to je vise od straha, to je fobija. Jednom dok sam spavala, osetila sam kako mi hoda po faci i leprsa krilima. Probudila se, odalamila se po nosu u pokusaju da ga smaknem s lica i skocila iz kreveta ko da me neko osurio vrelom vodom. Sat vremena sam ga jurila po sobi dok nisam uspela da ga izbacim kroz prozor. Nisam smela da spavam dok je on tu, a bilo me zao da ga ubijem. Nikad veceg u zivotu nisam videla (that's what she said). :bigsmile:
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2795418#p2795418]DarkPrincess94 napisao:[/url]Markiza, oplakah. :lol:
Ja se, kao i Neutron, plasim skakavaca...zapravo, to je vise od straha, to je fobija. Jednom dok sam spavala, osetila sam kako mi hoda po faci i leprsa krilima. Probudila se, odalamila se po nosu u pokusaju da ga smaknem s lica i skocila iz kreveta ko da me neko osurio vrelom vodom. Sat vremena sam ga jurila po sobi dok nisam uspela da ga izbacim kroz prozor. Nisam smela da spavam dok je on tu, a bilo me zao da ga ubijem. Nikad veceg u zivotu nisam videla (that's what she said). :bigsmile:

Veruj i ja ali bukvalno oplakah! To nesto je jos uvek u stanu ali se svi prave ludi. :rida:
Korisnikov avatar
By stardust81
Arahnida, zglavkara, velikih životinja... donekle i zmija...
Nekada se plasio mraka... sad me bas boli uvo... prestao sam da verujem u natprirodno.
Korisnikov avatar
By voodoo
ponajvise pasa lutalica, cesto sanjam da me copor juri ... onda, visine, dubine, mase ljudi
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Plašim se fizičkih povreda, patnje koju može da izazove institucionalizovana homofobija, slabosti kontrolnih mehanizama psihotičnih neonacista koji su spremni da upotrebe silu kad im se suzi svest, nekih predubeđenja pojedinaca kojima moraš obrazlagati jednostavne stvari da bi shvatili da se život meri danima i da svaki dan predstavlja šansu za promenu ustajalih definicija i šablona, itd...
Korisnikov avatar
By blenta
Otkad sam se vratio u Srbiju - diplomaca fona i customer reps-a svake vrste (tipa ljudi koji te docekaju kad udjes u banku, poslovnicu, bilo sta)
Korisnikov avatar
By sallys
imam problem sa bićima koja lete - bube na prvom mestu, ali cvikam i od ptica. sad sam na poslednjem spratu i svako malo vrane kao albatrosi samo što se ne zakucaju u prozor.
visine - opet, izabrala sam 10. sprat za život
putovanja vozom preko mostova - otkad sam gledala Trirovu Europu...
skučenih zatvorenih prostora...
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807881#p2807881]sallys napisao:[/url]imam problem sa bićima koja lete - bube na prvom mestu, ali cvikam i od ptica. sad sam na poslednjem spratu i svako malo vrane kao albatrosi samo što se ne zakucaju u prozor.
visine - opet, izabrala sam 10. sprat za život
putovanja vozom preko mostova - otkad sam gledala Trirovu Europu...
skučenih zatvorenih prostora...
Joj sally i mene jebu ptice, svi se smiju kad im to kažem... ne znam šta je to, mislim mogla bi ja glumit da ih se ne bojim i ponašat se kul, al one u meni izazivaju neku nelagodu. :rumtea:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!