Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
uvek....
mada u zadnje vreme ne stoji toliko....
ali imamo vremena da razmenimo par reci
lol
:shake:
Korisnikov avatar
By gari
Samo par re?i? E, ne isplati mi se da se kuvam samo zato na stanici. Ali, ako dobijem i jedan kissich, možda te sa?ekam...

:lezkiss: :snob: :sunce:
Korisnikov avatar
By mili86
:cuddle: pa mozda dobijes i kissic
Korisnikov avatar
By mili86
dragi dnevnice... sinoc sam opet banovan na kanalu #gayserbia...weeeeeeeeee...ali bar sam im rekao sta mislim... jebu se za acess, ne svi ali za neke se provereno zna!!!
Korisnikov avatar
By gari
Jao, Mili86, dokle ?e me brukaš? A šta je to acess, nisam informisan. Tamo ionako više ne idem, šalju hrpe virusa pa mi Kasperski samo skvi?i. A i dosadno je, kad su na PVT prvo pitaju odakle si, pa koliko imaš godina, pa jesi li aktivan...Ja imam recept, odmah takvima napišem da sam pasivan, star i ružan /ima tu i istine/ i onda mi se više nikad ne javi.

:srbin: :sigh: :opacupa:
Korisnikov avatar
By mili86
ako si pasivan, star i ruzan, nemojda me cekas na stanici
lol
Korisnikov avatar
By mili86
ustavri nije mi bitno da li si a/p ... ja sam i ovako asexualan
Korisnikov avatar
By gari
Hajde, hajde-predomisli se još jednom. Baš si mi ti asexualan? A šta sam onda ja?

:lood: :wtf: :D
Korisnikov avatar
By mili86
lol
upravo se o meni sire price da imam neke fleke po licu i da sam HIV + joj...bas me zanima od koga su krenule...ccc,,,, imam neki cudan osecaj da znam odgovorrrrrrrrr :fist:
Korisnikov avatar
By gari
Od mene vala nisu. Kad te vidim u bus-u re?i ?u ti dal imaš fleke. Ja koliko vidim na tvojim fotkama nemaš nikakve fleke? Ja imam jednu fleku na majici-dal sam HIV pozitivan? Idem po "Ariel".

:saint: :povez: :crta:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by gari
Jao, Mili86, dokle ?e me brukaš? A šta je to acess, nisam informisan. Tamo ionako više ne idem, šalju hrpe virusa pa mi Kasperski samo skvi?i. A i dosadno je, kad su na PVT prvo pitaju odakle si, pa koliko imaš godina, pa jesi li aktivan...Ja imam recept, odmah takvima napišem da sam pasivan, star i ružan /ima tu i istine/ i onda mi se više nikad ne javi.

:srbin: :sigh: :opacupa:
:lol: :lol:

O gospode...

Inache, promenio sam mishljenje o gay chatu, od kad sam pocheo da idem na Krstaricu, koja je :wcsolja:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja sam danas pozdravi forum na neko vrijeme, postavio jednu svoju fotku, i sad hitam na posao...

sinoc imao oooogroman baksis, veceras posle posla gutam ex i palim u diskoteku!

wiiiiii!!!!!!!
Korisnikov avatar
By m..
Sinoc me je muvao strejt tip u prisustvu sopstvene devojke koja je to sve slusala sa osmehom na licu. Kuda to ide ovaj svet?
Korisnikov avatar
By gari
Pa svijet ide tamo gde i sve lijepe djevojke...U zelenu šumicu.

:rambo: :shok2: :protest:
Korisnikov avatar
By mili86
:kissass:
o. Boze moj... sinoc sam saznao da sam HIV +, i to sam saznao ni manje ni vise nego od bolesnih umova sa nekog tamo gay chata
i ne samo da sam hiv + vec se i raspadam i i mam neke fleke po licu
cccccc
mozda je moja mamica u pravu kad kaze da su pederi nastrani.... ovi jesu
boze... odakle mi sida ???
hahahahhahaa
ziveli kondomi:up:
Korisnikov avatar
By gari
Pa, jel ti rekoh ja da ne ideš više na taj chat jer je prepun VIRUSA. E pa, kad ne?eš da me slušaš, sada moraš i da patiš. Ja od kako tamo ne idem mnogo sam zdraviji. Ignoriši pedere.

:zastava: :grouphug: :hvala:
Korisnikov avatar
By mili86
joj...danas sam saznao da pola rodbine zna da sam gay
weeee
zar nije divno
:smokin: :cuddle: :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By gari
Pa šta kažu,a ? Ti ?eš još da im postaneš atrakcija na svadbama, ven?anjima, krštenjima...Kao-jao eno ga onaj mali što ne voli ženske. Jadni Mili, kad bi znao šta te još ?eka sa rodbinom.

:kafa: :neto: :comingout:
Korisnikov avatar
By mili86
:happysmoke: ma mene za rodbinu, iskreno, boli ona stvar... ne volim nikog posebno, cak ni rodjene babe, koje kao deca najvise vole... ko me ne prihvati onakvpg kakav sam, ne prihvatam ni ja njega... mada..jedince sam u porodici, pa im to ide malo teze..lol.. mada niko me jos nie nista pitao, ali kapiram da su nekako saznali,,, po principu zove strinka ujnu da je pita da li je tacno sto je baba rekla stricu da je od ujaka cula da sam ja peder...i tako to :kafa:
Korisnikov avatar
By gari
Bravo Mili, samo izdrži, jer pravi napadi nisu po?eli. Ne?e oni vršiti pritisak samo na tebe nego više na tvoje roditelje koje ?e onda okrenuti protiv tebe. Od mene se moja rodbina odrekla kada je saznala. Sada samo formalne kontakte održavam sa njima tj. kada im nešto zatrebam.

:eureka: :venchanje: :pas:
Korisnikov avatar
By mili86
:sekirica:
pa znaju svi...ali jebe ih to sto sam jedice pa su malo popustljiviji, pogotovu keva...
mislim da cale ne zna da sam gay jer nije u toku rodbinskih traceva....
:poklon:
Korisnikov avatar
By gari
Ma, pobrinu?e se rodbina da i otac sazna. Ništa ti ne brini, oni sad ima godinama da prevr?u i obr?u pri?u. To kad te rodbina potka?i ne samo da ?e da ti "nabace" sidu nego ima vrište?i da beže kad kreneš kod njih u posetu. Moja rodbina kad je saznala, odmah me je svrstala u grupu "sida" pa su posle mene bila iskuvavanja šoljica za kafu, brisanje kvaka alkoholom, kuvanje peškira kojima sam obrisao ruke...Ne da sam ih tada namrzao, ne mogu da opišem! Mislim da bi im bilo lakše da sam ubio nekoga? Ubica, to je ve? prihvatljivije nego bedni peder.

:komp: :temperatura: :serlok:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
pa jedno vreme jesam pisala...dok moja pametna keva nije slucajnem okolnosti preturala po torbi za trening i nashla ga. Moja sreca shto nije uzela da ga chita, nego mi je samo izvadila opremu i odnela na pranje, a dnevnik sa sve olovkom ostavila na krevet... pmpl
to je bio shok...kad sam izashla iz kupatila, sva shlogirana posle treninga i videla da mi dnevnik opushteno -bleji- na krevetu...
qq mene "kad se tad nisam shlogirala" "tata spalio Djenku" :uljenavatru:
uglavnom, sve je dobro proshlo, al vishe ne pishem dnevnik...sve chuvam u sebi...najsigurnije je! :dance:
Jedino shto sada pishem je kao neka "knjiga" i to e to...
Korisnikov avatar
By gari
Da, pisanje intimnih dnevnika je ovde najopasnija stvar. Retko ko od rodbine /roditelji, sestre, bra?a.../ ?e odoleti iskušenju da malo ne "virnu" šta to ona krije tamo u toj sveš?ici. U drugim državama i kulturama privatnost je svetinja a ovde se podrazumeva da deca /a deca su sve dok su kod roditelja na stanu i hrani pa makar imali i 4o godina/ nemaju svoju privatnost. Žalosno.

:friends: :peca: :friends:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by bella_the_weird
Vratila se sa mora. Uzhasno sam se smorila i prochitala sve shto sam ponela, pa sam morala da kupim josh dve knjige. Ja sam nashla samo jednu knjizharu u Herceg Novom (ako se ne rachuna neki SHPAJZ gde neki chudak prodaje knjige)... I nisam nashla Pracheta... I tako...
Sutra idem na selo, a tamo sam toliko nenormalno odvojena od civilizacije da mogu samo da se ubijem...
I nisam videla ni snimak exita. Moram nekako to da vidim.
I gledala sam svetsko prvenstvo. Shugavo svetsko prvenstvo *mrmlja zlo*
jaooo jos jedan fan pracetaaa:cheer:
ja sam skinula sve knjizice na komp, iako ne volEm da citam sa monitora, ali zato imam izdanja koja nisu ovde izasla:hvala:
Ako hoces, mogu da ti prosledim:yay:
ps. ja isto prosle godine na moru procitala sve, pa sam morala da kupim neke americke ljubice:kokice:
Korisnikov avatar
By gari
Jutro je, jutro je...Bolje da se nisam ni probudila...Loše vesti sustižu jedna drugu, ali ja to sve prihvatam stoi?ki /ili stoje?ki/ jer znam da nevolja nikada ne dolazi sama. Dakle, moram da se pripremim za nove udare "sudbine" a to može da zna?i da me uskoro ne?e ovde više biti /jer zbog propadanja mojih naftnih polja u Donjem držmikura?kom potoku ne?u imati dovoljno para za Net/. Ququ...

:kuca: :eu: :peace:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!