Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by mish_beliVazno je da si ti okejK sa sobom
ali, ali...![]()
![]()
![]()
ali, ali...![]()
Originally posted by KiWiMozda zbog brade????!!!
Mnogi misle da sam stariji nego što zapravo jesam ...
Originally posted by Jake ChambersAli...ti si josh 'nov' na forumu d abi ljudi imali predrasude/zablude/pogresno misljenje o tebi
I o meni misle da sam stariji.
A neki čak i da sam "autohomofoban". lol.
Originally posted by bananicaTokom razgovora s Vespertine:
prozivam korisnika E.M.O. da ovdje iznese svoju zabludu o meni koju je danas spoznao tokom chata sa korisnikom Vespertinena web portalu Fejsbuk!
Odmah!![]()
Originally said by E. M. O.
Znaci Bananamen nije fem
Ja sve mislio da je neka vristeca tetka
xD
Originally posted by pthalozato sto sam lociran u Novom Sadu.....ovde studiram, prakticno zivim (jer retko idem kuci)...ali IZ Novog Sada nisam..niti sam rodjen u Novom Sadu
zašto ti piše "Lokacija: Novi Sad" ako tvoja lokacija nije Novi Sad?
Originally posted by Zwezdicama pogledaj malo bolje! kratka mi je kosa nego se stopila s kaucemOriginally posted by Birthday_girlJa sam mislila da ima dugacku kosu.. Stavlja laznu sliku na msn.. ccc..
"delujes mi kao robokap."![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!