Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Bio u omiljenoj kafani di je loza 0.25 € centi i zezo se sa 20tak nepoznatih momaka :bih:

uglavnom alfi sam rekao da bi da sam žena želio imat njegovo dijete

sebe gledam kao pola pola m/ž i baš mi je žao što ne mogu imat djecu a prije mi je bio bed to govorit tipovima koji mi se svide, i eto probio sam led

homofobija mi je puno vremena oduzela što nisam imo muda govorit šta mislim a ako mene neko zna zna da ne volim ne reći šta mislim

a joj da, neki dan sam prvi put i reko drugom muškarcu volim te

al i taj je str8, moj gaydar je slabiji od ženske strane i njene potrage za prolongiranjem vrste :mirth:
pre sat vremena se desilo. slušali smo neku muziku i odjednom tišina. ja ležim, uživam u tišini, on ustane i pusti moju omiljenu pesmu. nisam mu ništa rekla, no kontam da je bio svestan toga koliko me je ubio. čudno sam se osećala. zatvorila sam oči i mazila se po stomaku. ponekad samo ustima pratila tekst. onaj osećaj...na granici napaljenosti i plača. i završi se pesma...jedva dođem sebi i objasnim cimeru taj osećaj. i onda zaplakala. da, prvi put me je rasplakala pesma u životu. on je došao i zagrlio me. lep dan. lep. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589099#p2589099]Taki napisao:[/url]Pričala preko fona od 10 uveče do 7 ujutru. :lol:
Najlepši maratonski razgovor u mom životu. :volinevoli:
Jao, kad se sEtim te faze kod mene. Doduše ti moji razgovori su bili sa ženskom osobom i ponavljali su se svako drugo veče, mada smo se regularno viđali i izlazili svaki bogovetni dan. :radosnice:

---

Danas. Pretpostavljam da je to banalnost za većinu, meni to osobno bi neka vrst neprijatnosti. :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
nocas,ljubio se sa nekim ko je u dugoj vezi

:rasturacicabrakova:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
prvi put u životu bila kod fizioterapeuta. totalno sam se bila pogubila, ja ni ne znam šta treba da se radi kod fizioterapeuta :neznam: jel se samo pokazuju vežbe ili se zaista vežba :neznam:
By frizbi88
Prvi put stupio u kontakt sa nekim sa oglasa!

Uskoro,nadam se,prvo iskustvo \o/
Korisnikov avatar
By bas bleu
da-li-moze-da-se-dobije-aids-ako-mi-svrsi-na-oglas? tema u najavi.
By frizbi88
Jedini "problem" koji imam je to sto ne znam da li je tip ozbiljan,tj,da nije fora.To je sve.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620906#p2620906]gossipboy8989 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2620901#p2620901]alexandermagic napisao:[/url]Ne mozes ti nista rasturiti, a da vec nije klimavo ili otvoreno. Ne sanjaj.

---

Odustao od jedne aktivnosti iz jednog meni krajnje neobicnog razloga.
ma nije mi to ni bio cilj,salim se ja :) :lol:

ali da u pravu si,vrv im jeste klimava veza
a mozda mu bilo zabavno da se ljubi sa nekim u tom trenutku.

ot

videla na tjubu spot sa pickom.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
prošla nedelja je bila u znaku "po prvi put u životu". uvek ću se rado sećati. i bilo je vreme nešto lepo da se desi, makar na kratko :)
Korisnikov avatar
By bothways
Ljubio se večeras na ž. stanici Vukov spomenik. :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prvi put videla dva sestrića ako se tako zovu deca od sestre od strica danas

jao bože gospode kako su preslatki i kako prelepe oči imaju :sweet: :sweet: :sweet: :sweet: :sweet:
kako su svi slovenci plavušani tako lepi bre alo hoću nekog slovenca da ga gledam
Korisnikov avatar
By RetributioN
Prvi (i poslednji) put sam palio vatru uz pomoć dezodoransa. Bilo je bombastično. :burner: Sad cekam nove obrve, trepavice i brkove da mi izrastu i da mi ruke zarastu. Samo prstići živi. <3 :doh:
Baš sam instant preplanuo. :uljenavatru: ---> :vatroslava: Ne sipajte dezodorans u vatru dečice, ma koliko bili nestrpljivi ili radoznali. :lol:
Korisnikov avatar
By bern
napio sam sa od bijelog vina.

SHATAE?!?!?!?
Korisnikov avatar
By Hys.
od koliko belog vina? to je od krucijalne vaznosti :D

edit

sad mi jasno zasto toliko gresis u kucanju sada :lol:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!