Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Speculum Columbae
"Život proživljen u punoj svetlosti dana obezbeđuje duši konačni mir i neprekinuto spokojstvo. Plutarh [u svome spisu o tome da li je etično živeti povučen život] dolazi dotle nadovezujući na pojam svetlosti čitav niz drugih ideja - ideju otvorenosti, angažovanosti, sticanja slave i dobrog imena, samog rođenja, znanja i prosvetljenja. Rođenje, po njemu, nije prelazak iz nebića u biće, nego prikazivanje, izlazak na videlo, imenovanje nečega što je oduvek postoji. Ta majušna čestica jeste duša koja, po platonskom učenju, večito kruži i ulazi iz jednog postojanja u drugo. Svaki ulazak u novo telo za nju je trenutak osvetljenja i zato ona uvek prirodno traži svetlost i u njoj uživa. Taj višetruki ulazak u svetlost, ako je još praćen životom u svetlosti, to jest življenjem na opšte dobro, korisnim i istaknutim, u krajnjoj liniji vodi do blaženog smirenja u "elitnoj zajednici" blaženih - dok onaj drugi način života, život u mraku i anonimnosti vodi direktno u provaliju zaborava i potpunog nestanka."
By Speculum Columbae
ne znam da li se tvoj post nadovezuje na moj, ako da, "punoća" je gnostički koncept; ovo moje je druga sofistika, tj taj srednji platonizam, koji se baštini nekoliko vekova pre pojave gnosticizma i druga stvar, neoplatoničari koji su se razvijali uporedo sa pojavom gnostika i koji se nadovezuju pojmovno na platonizam i drugu sofistiku, su izrazito mrzeli na gnostike i njihovu filozofiju, smatrali su ih očevima laži, kao što ti je verovatno poznato, ako si ikada otvorio plotina, ili neke od njegovih nastavljača :D štaviše, neoplatonizam se razvija u jednom pravcu kao reakcionaran na gnosticizam.
i treće, pojmovno, ontološki pleroma ne odgovara platoničarskim idejama, budući da punoća iziskuje, po prirodi stvari i prazninu, a platoničari, prema tradiciji heraklita, empedokla i parmenida, čije stavove baštine, ne priznaju postojanje praznine ("nebiće kao deo bića, ne njegova suprotnost"), koja je deo gnostičkog, egipatskog i mazdaističkog dualizma.
By Kragi
Slika

Odlican dizajn, rucni rad, koza.
Za one koji uglavnom koriste kartice i nose malo kesa sa sobom. Minimalizam, slim dizajn.
Savrsen.
By Kragi
Olea, kozna galanterija. Nadji ih na fb i poruci, uradice ti takav i poslati na kucnu adresu. @Hitsu

Oko 25 €
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!