Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By alexandermagic
Majmunce, taj lici na korisnika Marsa, ne na mene; pored njega je zenka, a koliko je meni poznato ti si Bogdan, a ne Bogdanka. Aha, mislio si onako vise metaforicki.

---

Hitsu bebo, zaista nemamo drugog izbora do da na tim mjestima budemo potpuno nagi i prepusteni carima okruzenja. I vlastitim strastima. :ozbiljan:
By Speculum Columbae
Malo ih [duša], dakle ostaje u kojih je snaga pamćenja dovoljno jaka; a ove, kad ugledaju nešo što liči na negdašnju lepotu, žestoko se uzbuđuju i nisu više pri sebi, a ne znaju šta im se dešava, jer dovoljno ne razabiraju. Pravednost i razboritost i sve drugo što je dušama dragoceno nemaju nikakva sjaja u zemaljskm prilikama, nego svojim slabim organima jedva jedvice, i samo malen broj, prilazeći ovim prilikama, prepoznaje rod onoga što je u prilici predstavljeno.

A lepota zablistala nam je tada u punom sjaju, kad smo sa srećnim horom, kao pratioci Zevsovi, a drugi kao pratioci kojega drugog boga, ugledali blažen vidik i pozorje, i posvećivali se u svetinju koja se može nazvati najblaženijom, i koju smo svetkovali i sami, još nepovređeni i nedodirnuti zlima koja su nas u docnije vreme snašla, nego kao misti i epopti pristupali tajni savršenih i prostih i nepromenljivih i blaženih pojava, koje nam se otkrivahu u čistoj svetlosti; čisti i neuprljani onim što sada sobom nosimo i nazivamo telom, u koje smo zatvoreni, kao ostrige u svoju školjku.

Platon, Fedar

[250a] ὀλίγαι δὴ λείπονται αἷς τὸ τῆς μνήμης ἱκανῶς πάρεστιν: αὗται δέ, ὅταν τι τῶν ἐκεῖ ὁμοίωμα ἴδωσιν, ἐκπλήττονται καὶ οὐκέτ᾽ ἐν αὑτῶν γίγνονται, ὃ δ᾽ ἔστι τὸ πάθος ἀγνοοῦσι

[250b] διὰ τὸ μὴ ἱκανῶς διαισθάνεσθαι. δικαιοσύνης μὲν οὖν καὶ σωφροσύνης καὶ ὅσα ἄλλα τίμια ψυχαῖς οὐκ ἔνεστι φέγγος οὐδὲν ἐν τοῖς τῇδε ὁμοιώμασιν, ἀλλὰ δι᾽ ἀμυδρῶν ὀργάνων μόγις αὐτῶν καὶ ὀλίγοι ἐπὶ τὰς εἰκόνας ἰόντες θεῶνται τὸ τοῦ εἰκασθέντος γένος: κάλλος δὲ τότ᾽ ἦν ἰδεῖν λαμπρόν, ὅτε σὺν εὐδαίμονι χορῷ μακαρίαν ὄψιν τε καὶ θέαν, ἑπόμενοι μετὰ μὲν Διὸς ἡμεῖς, ἄλλοι δὲ μετ᾽ ἄλλου θεῶν, εἶδόν τε καὶ ἐτελοῦντο τῶν τελετῶν ἣν θέμις λέγειν

[250c] μακαριωτάτην, ἣν ὠργιάζομεν ὁλόκληροι μὲν αὐτοὶ ὄντες καὶ ἀπαθεῖς κακῶν ὅσα ἡμᾶς ἐν ὑστέρῳ χρόνῳ ὑπέμενεν, ὁλόκληρα δὲ καὶ ἁπλᾶ καὶ ἀτρεμῆ καὶ εὐδαίμονα φάσματα μυούμενοί τε καὶ ἐποπτεύοντες ἐν αὐγῇ καθαρᾷ, καθαροὶ ὄντες καὶ ἀσήμαντοι τούτου ὃ νῦν δὴ σῶμα περιφέροντες ὀνομάζομεν, ὀστρέου τρόπον δεδεσμευμένοι.
Korisnikov avatar
By Hellas
Kad mi draga spremi przenice/pohan ljeba :wundy: :shunkica:
By alexandermagic
Meni je nelogicna. Zasto bi netko bio bez majice, a zadrzao je na sebi duge hlace ? Da su dole bermude ili sorc pa da shvatim. Taj drugi se farba pogresnom bojom i rijetke je kose, pa su vidne rupe po gl00vi. Poza neprirodna. Molin Vas, ostavite napaljenost po strani i otvorite oci, covEce.Bit ce keksa i za Vas, strpite se.

Ali fotka je fino filtrirana, to da, ma bez spora. :ozbiljan:

---

Slika
Korisnikov avatar
By stardust81
Upravo i jeste poenta u landscape-u, highly romantic... Dobro, da modeli nisu extra... lepo isfiltrirana slika sve u svemu... mislim, moglo je i bolje... A što se sexa tiče, ne brini kolega... ima ga i više nego dovoljno :)

P.S. Please, nemoj vise da mi persiraš...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Slika
U slucaju tuge,stresa,depresije gledajte ovu sliku jedno 20 minuta,ne dozbolite da se crne misli nakote u glavi dok gledate ovu sliku u protivnom slika nece imati svrhe
Korisnikov avatar
By stardust81
Kolega, nećemo sad da mašemo diplomama... ali da i ja sam mašinske struke ;) Što se kolegijanosti tiče, da u pitanju je kolegijalnost sa foruma... Mada nisam baš siguran da ste me oberučke prihvatili. Što se persiranja tiče, kako želite... Two can play this game ;)

---
Fotka je odlična!!! Još samo da se vidi uživo!
By Speculum Columbae
Gundulićeva Prozerpina:

VENERE:
Cvitje zene i opada
noć na bio dan tmasta dođe,
svita krasnos časom prođe,
staraju se ljeta mlada;
samo blažen taj se pravi
u ļubavi tko boravi

(1795)

/za one nevičnije dubrovačkom govoru:

Cveće kopni i vene
tamna noć smeni beli dan
lepota svetu za čas prođe
godine mladosti [smeni] starost,
i biće srećan samo onaj
ko provodi vreme voleći/
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja to drugo o nikad nisam primetio. Perfekcionisto :ozbiljan:
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 123
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!