Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
jesam pisala ja svoje strahove? ne znam :giggle:

e ovako:
1. pauci - uzas jedan ju fuj bljak...ne mogu da ih podnesem, gade mi se i ne panicim previse, samo ne mogu da ih podnesem i nije mi dobro i neko mora da skloni ili ubije pauka koji je resio mene da prestasi...

2. klovnovi - nema veze sa stivenom kingom, plasisala sam se davno pre nego sto sam i cula za film i odgledala, i kasnije pokusavala i da knjigu citam, ali nisam mogla.. :sigh:

3. mrak u zatvorenom prostoru - ne znam da objasnim jednostavno kad je totalni mrak u prostoriji ja sva posandrcam i iako znam gde je izlaz, ne mogu da se snadjem... uzas...

4. kipova - pogotovo me uzasavaju oni andjelcici i marije/device sta su vec po grobovima; likovi na fasadam starih kuca... brrrrrrrr...jezivo.....

5. visina - sad manje, ali ranije je bilo uzasno.

6. iz ovog gornjeg je nastao i ovaj: putovanje :avion: - nikad nisam nikako letela, i nemam nemaru. ma kakvi... a-a ...

i za sad je to. ima jos par komada, ali to je trenutno samo :giggle:
By J...
Trenutno se ne plasim nicega. :cool:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
Originally posted by Vetur úlfur

U nekoj temi si se davno zalila da grmi i da se plasis i da bi volela da te neko zagrli dok ne prodje :mazi:

Mada cudi me kako sam se setio, prilicno sam zaboravan :misli:

moguce. malko sam senilna pa se ne secam... :giggle:

da, jeste bilo jednom grmelo, a ja se prestravila ... :mazi:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
plašim se poljubaca u ušesa. ono kad pukne, pa ti zuje ušesa.
By faxsimil
Strah me je od:

1. Boga
2. grmljavine
3. zmija
4. isfrustriranih pedera!
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1410273#p1410273]walt333 napisao:[/url]pacova i miseva. pogotovo da ih ne nadjem u hlebu onako sprzene, sto se nekim ljudima desavalo
Sta ces, hrana nam je divna.
Plasim se bolesti i smrti.
Ne plasim se niti jedne zivotinje. Kao mali sam dosta vremena provodio u vikendici koja se nalazi do sume. Igrao sam se sa gusterima, kornjacama, pcele me ujedale, jurili strsljni, cuvao sam pse, macke i zeceve, cak sam video sarku 2 puta i poskoka jednom, a smukovi su uobicajena pojava tamo. Od malih nogu sam nekako shvatio da ce i one biti tu, pa sam se pomirio sa tim. I moja sestra voli sve zivotinje, pogotovu zmije. Edukacija je ipak kljuc svega.
By alexandermagic
Zašto bi se plašio zmija, i ti i bilo tko, kad sigurno neće napasti osim ukoliko se ne osEte ugroženim; a to je negdje i normalna ljudska reakcija, ne?

I strah od bolesti je bespredmetan, a tu su i pravovremene lječničke pretrage.

Opet me nerviraš. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mars
Strahovi su...pa tako: iracionalni.

Drugo: ko zna i ko može da tvrdi da to iz nas ne progovara neki daleki predak koji je imao itekako realnog i racionalnog razloga za određeni strah...i to nam preneo genetskim nasleđem.

Ja sam primetio da su neki strahovi indirektna posledica nekih drugih. Na primer, moj otac tvrdi da ga ni u toku najturbulentnijeg leta na 10,000m nije strah (iako tada pobledi kao uštirkana bela košulja uniforme Swiss Aira-a, al nema veze) JER bi smrt bila trenutna. Takođe nas je pred jednu jako ozbiljnu i dugu operaciju razonođivao pričama kako mu nije jasno što smo svi uznemireni JER u slučaju da operacija ne uspe - on ništa ne bi osetio.

Tako da biće da je njega strah od bola.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mene je strah pošto osetim izuzetnu želju da skočim. Sa zgrade, ili pred voz.
Zato osetim ponekad neki grč i ustuknem korak unazad u podzemnoj. A ne volim visine.
Korisnikov avatar
By mega therion
sto se zivotinja tice... plasim se zmija. plasila bih se i krokodila, ali ih srecom nema kod nas :D i, hm, plasim se injekcija... to bi bilo to...
Korisnikov avatar
By acid drop
Imam fobiju od insekata.
(Ne svih. Uglavnom od onih koji lete. I koji su odvratni. Ili veliki. Ili brzo hodaju. Ili sve odjednom.)

Sve u svemu, zbog bubašvaba bih se preselila na Mesec. :sesir:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!