Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
kad se probudim treba mi jos 15/20 minuta u krevetu da dodjem sebi... u suprotnom, ne cujem, ne pricam, ne vidim (samo jos kroz zid nisam pokusala da prodjem) :lol:
Korisnikov avatar
By dr_kuper
bez mnogo pitanja i price,i moze sve. treba mi pola sata da se aktiviram.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Željan kurca :morningwood:

Dakle, nisam ništa drugačiji nego tokom ostatka dana :krezavi:
Korisnikov avatar
By acid drop
uglavnom mi se piški.

i ne volim mnogo da pričam.
By barni
ok sam ujutru
ne volim samo da me neko budi i prekida mi snove, to mi zna uticati na ceo dan osecam se kao da se nisam jos sastavio pa mi u tome prodje ceo dan
Korisnikov avatar
By Madonna
evo baš sad gledam, ništa posebno, kao i obično, nemam neke posebne uslove kao ostali, kafe, pola sata ćutanja, jedenja govana i slično.
Korisnikov avatar
By bern
pa kako kad. od hirošime do OMG KAKO DANAS MIRIŠE JEDAN CVIJETIĆ NA LIVADI 10 KM OD MENE.
Korisnikov avatar
By Still
ne pijem kafu, ne mogu da jedem nista nekih 1h od kako se probudim i mnooogooo mi se spava, a po potrebi sam nervozna... ako kasnim.
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Ako me budi alarm, obicno navijem nekih 10 min ranije da dodjem sebi, jer ne mogu odmah da ustanem. Usporena sam prvih pola sata, ali kad zurim u stanju sam i za 20 min da se spremim i izletim ko´ furija. Mogu da doruckujem cim otvorim oci...
Korisnikov avatar
By cornflakes
umijem se ledenom vodom i u fulu sam posle ceo dan :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Ako me niko ne probudi, savrseno normalna, nemam taj period bauljanja. Cak mi ni kafa nesto ne treba, pijem je iz navike i zato sto volim ukus.
Korisnikov avatar
By Cincila
Preko nedelje kad ustajem zbog posla uvek ali UVEK mi se spava do 10h. Nisam mrzovoljna ali bih najradije da cutim ako mogu (mada mi se to retko kad ostvari)... Vikendom sam uvek cili-vili :)
Korisnikov avatar
By Neutron
U poslednje vreme sam bezrazložno nadrkan... Kao i ostatak dana.
Korisnikov avatar
By 李香兰
ne znam da li sam vec pisao ali da, mamuran i mrzovoljan. i volim da ostanem u krevetu bar nekih desetak minuta posle budjenja
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599763#p2599763]barni napisao:[/url]ok sam ujutru
ne volim samo da me neko budi i prekida mi snove, to mi zna uticati na ceo dan osecam se kao da se nisam jos sastavio pa mi u tome prodje ceo dan
:hug:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2599765#p2599765]MDNA napisao:[/url]evo baš sad gledam, ništa posebno, kao i obično, nemam neke posebne uslove kao ostali, kafe, pola sata ćutanja, jedenja govana i slično
:lol:

---

Odgovorio sam, tu negdje, na nekoj stranici.

EDIT: Evo vidEh, na prethodnoj.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pogubljeno ali srecno,bude mi drago sto je to novi dan i sot cu videti izlazak sunca :) isto ko barni ne volim da me neko budi to mi dize zivac i teram tada sve u p.m :D
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
već par dana se budim sa osećajem krivice(?) ili tako nešto neka trema što sam legla da spavam a nisam učila neki predmet iz srednje i onda se probudim i 5 min mi treba da skontam da sam završila srednju i da nemam više to da učim
ili druga opcija probudim se i tripujem da nisam nekom odgovorila na poruku na mobu ili fejsu i opet mi 5 min treba da skontam da je to dopisivanje bilo u nekom polusnu i da nemam kome šta da odgovorim

i to aj da se jednom probudim nego se budim na svaka dva sata tako. prsla sam.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!