Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Nemam rituale. Samo neka je mračno i nemam nikakvih svjetla u sobi kojoj spavam. Nekada mi godi kako čujem na daljini poneko prolaženje tramvaja. I padanje kiše može biti opuštajuće.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639040#p2639040]elizevin napisao:[/url]Neposredno pred spavanje slusam neku opustajucu muziku, pa cesto meditiram deset minuta da se jos vise opustim, pa legnem i citam bar petnaestak minuta, bez knjige ne mogu da zaspim :) Spavam u potpunom mraku i sto vecoj tisini, ne mogu da spavam kada mi je ukljucen racunar ili kad radi klima. Uglavnom ne ostavljam sebi prostor da razmisljam pred san, citam dok se ne onesvestim. U retkim trenucima kada se to ne desi, pokusavam da zamislim neke meni lepe prizore, kao vrstu samohipnoze. Ranije sam imala te tripove da razvlacim sve sto ne valja u mom zivotu kroz tih par minuta pred san, kao da mogu sve istog casa da popravim, ali sad mi se to redje desava. Ne znam da li zato sto imam bolji odnos prema zivotu pa pravim manje gluposti ili zato sto sam prestala da se cimam oko svega :)
:love:

Koji gušt je čitati ovakve postove. : )

OT:
Trudim se kao i E. uključiti knjigu u svakodnevni ritual.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Mrak i tisina mi treba,ako je mesecina jaka onda obavezno posmatram svetlost meseca to me uspava,kada je leto otvorim prozor da pirka onaj blagi vetric,razmisljam o svemu isvacemu mada je sve to nepovezano
Korisnikov avatar
By mikeli
Jos jedna cigareta pred spavanje .... Mada, nebi trebalo ...
Pisanje ...
Ako trebam da ustanem rano, proverim dal sam upalio alarm (a jesam) ...
Mastam, ko i svi ..
By alexandermagic
Koji svi, bolan ? :ozbiljan:

Ako si vec sklon takvim stvarima, za svoje dobro se preusmjeri na kreativnu vizualizaciju. Od mastarenja nema vajde osim netko nije umjetnik, a ti to nisi.
Korisnikov avatar
By mikeli
Kako koji svi ! Pa skoro su svi ispred mene napisali da mastaju ...
Tu tvoju kreativu, pa moraces mi je nacrtat' !!!
A kako znas da nisam umjetnik, majke ti ????
Korisnikov avatar
By Dirrty
Vrtim se k'o budala po krevetu, i vrtim razne misli... dok me jedno i drugo ne iscrpi dovoljno da mogu da padnem u san. Za to je potrebno makar pola sata... :sigh:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Uvek ostavim ukljucen tv. Ne mogu da zaspim bez neke vrste psiholoske stimulacije. I ne mogu da spavam u potpunom mraku i tisini, osecam se neugodno.
Korisnikov avatar
By Markiza
Ništa, vrtim kanale na tv-u dok mi se ne prispava ili žena vikne: pa pusti jedan i gledaj! Ja se onda prepadnem i zaspim. Proverena metoda da brzo zaspite. :happy:
Korisnikov avatar
By Mars
Clarissa Vaughan u poslednjoj sceni the Hours.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da bih ja bila daleko funkcionalnija osoba u svim zivotnim sferama da nemam ozbiljan problem (vremena) spavanja.

Poslednjih mesec-dva je kriminalno, utice na moje raspolozenje, emocionalnu stabilnost, sve. Mu-ce-nje.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
to ide otprilike ovako:

svetlo - on, laptop - on, poželjno šporet - off,
ja - evo samo malo da odmorim ne više od 5, ne 10 minuta.

next scene, sledeće jutro:

svetlo - on, laptop - may have gone to sleep as i did, poželjno šporet - off.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
obavezno upaljen tv, podesim da se sam iskljuci za 30, nekad 60 min.
kad nema tv-a onda razmisljam, a kada razmisljam, onda nema sna.

o mali off
sinoc sam po prvi put otisla u krevet bez posledje cigarete of d dej .. end aj survajvd :kingkong:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne mogu istrajati ni u čemu pa tako nemam ni rituale pred spavanje
Korisnikov avatar
By gossip
obavezno popijem solju caja pred krevet
obicno to bude kamilica ili maticnjak a nekad i mesavina oba
Korisnikov avatar
By Hys.
jedina dobra stvar kod toga sto spavam tek od zle ure je sto sam realno za zivota procitala jako mnogo knjiga. Losa stvar je sto sam par puta sebe probudila tako sto mi je knjiga pala na glavu, u poslednje vreme kindl, al eto on bar nije tezak. Da citam revised the stand stivena kinga od 1200 strana u klasicnom formatu imala bih ove sedmice vec nekoliko cvorugica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!