Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Vjerujem u taj neki dualizam u ljudima. Znači dvije krajnosti. Empatije nikad dovoljno na ovom svijetu.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633637#p2633637]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633519#p2633519]antibiotic napisao:[/url]Slika

:awesome:

Šta je tu awesome?
Dabogda joj mozak plivao u tumornom loju. :ciganka:

To joj želim posle ovoga, pre toga sam samo imao želju da joj jebem mamu na twitteru gde se smrdulja pravila pametnom i mislila da je cool i da je nekakav borac za ljudska prava i NEKAKVA dramaturškinja. Govno obično.
Čačnula ti je u srce, razumljivo je što je hejt prenaglašen, ali !
Ovo što je izjavila nije popularno, nije empatično, nije po standardu ni simpatično, no da li je možda iskreno ? Možda jeste. Ako osoba u pitanju nije duševna, milosna, saosećajna, a to ne krije, ne folira se, već iskreno demonstrira šta zaista misli, to je časnije od prakse gomile onih koji su isti takvi, možda i gori, a pretvaraju se da su jako pogođeni, žalosni i humani.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da baš je časno zajebavati se na konto nečije nesreće i smešno u pičku materinu

ot: ne utiču na mene takve vesti toliko emotivno koliko sam jednostavno svesna šta znači biti bespomoćan i šta znači kad ti neko pruži pomoć u takvoj situaciji. ako sam u prilici da pomognem na bilo koji način pomoći ću. sutra prekosutra možda nekome ko mi je drag bude bila potrebna pomoć a da sama ne budem u stanju da pomognem, izuzetno bih cenila bilo čiju pomoć. tako da se vodim onime ne čini drugima ono što ne želiš da drugi čine tebi i suprotno. i čisto sumnjam da bi iko ko skreće pogled od tuđih nesreća odbio tuđu pomoć u svojoj

nedostajanje emotivnosti povodom takvih situacija nije opravdanje za nehumanost

naravno potreban je i smeh u teškim situacijama ali kretenizam nikome ne olakšava.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Deni, slazem se, no tvit cak i ne govori nista o njenom (ne)saosecanju prema ljudima pogodjenim poplavom, to nije nikakav stav na tu temu vec je poziv na promociju romana.
Drugim recima bi se moglo reci "ja se izvinjavam sto cu zvucati nesaosecajno, ali imate jos deset minuta da dodjete na promociju romana (koja se ne otkazuje zbog vanredne situacije )".
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa šta ja znam, ona nije odgovorna za ovu nedaću, nije ju skrivila, nije uvedena ni obaveza učestvovanja u opštenarodnoj odbrani od poplava, pa da joj se nije odazvala, nije uvedena ni obaveza da se o ovome govori samo sa empatijom i svečanim respektom, tako da narodu ostaje samo da moralno osuđuje ovo kao gnusni verbalni delikt, što se, kao što vidimo, dešava naveliko. Psuje je narod uzduž i popreko.
By Ulix
Bude mi žao, ali to ne znači da idem okolo u suzama. Ako imam empatiju, ne znači da izgubim sve granice.

U ovom konkretnom slučaju sam prilično zabrinut pošto je moja porodica u Sremskoj Mitrovici, i onaj deo do kog mi je stalo stanuje na 5 metara od Save.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633505#p2633505]AuroraDark napisao:[/url]e odlična tema, taman. mene je u celoj situaciji iznervirala jedna stvar, a to je što su mnogi osuli paljubu po ljudima koji su se sprdali na račun poplave.
Meni ne smeta zezanje na račun poplave ili bilo čega drugog, ali mi govori koliko mali kapacitet imaš da izdržiš bilo šta, ako moraš da se zezaš da bi ti bilo podnošljivo. I to je pomalo tužno.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633715#p2633715]EnMademoiselle napisao:[/url]da baš je časno zajebavati se na konto nečije nesreće i smešno u pičku materinu

ot: ne utiču na mene takve vesti toliko emotivno koliko sam jednostavno svesna šta znači biti bespomoćan i šta znači kad ti neko pruži pomoć u takvoj situaciji. ako sam u prilici da pomognem na bilo koji način pomoći ću. sutra prekosutra možda nekome ko mi je drag bude bila potrebna pomoć a da sama ne budem u stanju da pomognem, izuzetno bih cenila bilo čiju pomoć. tako da se vodim onime ne čini drugima ono što ne želiš da drugi čine tebi i suprotno. i čisto sumnjam da bi iko ko skreće pogled od tuđih nesreća odbio tuđu pomoć u svojoj

nedostajanje emotivnosti povodom takvih situacija nije opravdanje za nehumanost

naravno potreban je i smeh u teškim situacijama ali kretenizam nikome ne olakšava.
jedini dobar post u ovoj temi do sada.
uz antibiotica.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633717#p2633717]antibiotic napisao:[/url]Deni, slazem se, no tvit cak i ne govori nista o njenom (ne)saosecanju prema ljudima pogodjenim poplavom, to nije nikakav stav na tu temu vec je poziv na promociju romana.
Drugim recima bi se moglo reci "ja se izvinjavam sto cu zvucati nesaosecajno, ali imate jos deset minuta da dodjete na promociju romana (koja se ne otkazuje zbog vanredne situacije )".
To je tek posebna priča.
Ali, ljudi su danas nervozni, ljuti, gnevni, željni da iskale te nagomilane negativne emocije, ali na društveno prihvatljiv način. Žele krv, ali žele istovremeno i da ostanu zaodenuti velom dobrote i pravednosti.
Korisnikov avatar
By Madonna
kod mene to oscilira non-stop. nisam pratio desavanja i tad mi je bilo svejedno, onda sam poceo da pratim i ukljucio se pa sam se osetio uzasno. pa malo nista, pa malo sve i tako u krug. i moja rodbina je direktno ugrozena. zao mi je zbog svih neduznih ljudi, krivo mi je jer su mnogi od njih odvratni ljudi, a deo mene je radostan jer... well, nije toliko bitno. im a disgusting human being. :zvaka:
Korisnikov avatar
By antibiotic
"Žele krv, ali žele istovremeno i da ostanu zaodenuti velom dobrote i pravednosti."

Uu Deni ti stvarno umes da potrefis u tacku :klap: :lepeza:

@ulix
Humor moze biti mehanizam za opstanak u ovakvim situacijama, da pokazuje nesalomivost duha, recimo, a ne slabost, posebno ako ima razloga za neku malu srecu u nesreci.
Eto, sada su, kao da su jedva cekali, napali ziku sarenicu jer je odvalio nesto 'smesno' pred kamerama.

Tvoja porodica bi trebalo da je do sada evakuisana (to znam jer imam i ja nekog u s. mitrovici), jedino ako nisu zeleli da napuste stan. Nadam se da ce sve proci dobro.
Korisnikov avatar
By antibiotic
evo neceg sto je, reklo bi se, sustinski suprotvo tvitu BS:

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/466125/ ... ubovi-rade" target="_blank

Krenuli su da sakupljaju 'poene' za neke tezge buduce na kojima ce ispasti jos veci carevi.
Dokaz da je pokazivanje 'empatije' kroz drustveno-koristan rad u ovoj situaciji vrhunsko licemerstvo.
Korisnikov avatar
By blenta
nego ot: ne mislim da sam empatican,
relativno sam emotivno sakata osoba

obicno u situacijama koje zahtevaju empaticnost dignem dupe i uradim sta mi je u moci
ali to je vise neki automatizam uslovljen onim sto ja licno smaram moralnim/neophodnim nego empatija ...

a glede ove stvari:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633736#p2633736]antibiotic napisao:[/url]evo neceg sto je, reklo bi se, sustinski suprotvo tvitu BS:

Krenuli su da sakupljaju 'poene' za neke tezge buduce na kojima ce ispasti jos veci carevi.
Dokaz da je pokazivanje 'empatije' kroz drustveno-koristan rad u ovoj situaciji vrhunsko licemerstvo.
tu je veliko pitanje, (ne mislim samo na trenutne statuse i fotke nego uopsteno),
koliko su oni proracunati a koliko iskreni.
u 99% slucajeva meni se cini novinari skidaju ove izjave sa njihovih fejsbuk i tviter profila,
malo iscupaju iz koneksta i objave kao neku strasnu vest (bilo da je pozitivno ili negativno)
(primera radi biljana drzi tviter zakljucan - te ako neki selektivno-liberelan ne kopi pejstuje ni ne sazna se)

dakako da kalkulisu i neke stvari objave namerno, ali dosta njih verujem cesto i izlupeta
cisto ljudski ili da da sebi oduska, iskreno verujem da vecina njih nije ni dovoljno inteligentna
da stalno drzi koherentne maske (source: farma)

bilo kako bilo, makar objavljivali zarad poena i pr-a, vise cenim kad jk, i dzej npr dignu dupe,
pokupuju SOPSTVENIM NOVCIMA gomiletinu stvari koja jedva u par kola da moze da se napakuje
i zatim ih licno utovaraju/guraju u kolicima - makar za slikanje

nego npr ovag naseg Kim Jong-un-a koji zabranjuje profesionalcima da rade dok on ne dodje
sa deset kamermana da izvuce prvo dete iz:
  • -snega,
    -leda,
    -poplave,
    -vode,
    -celjusti nilskog konja,
    -problema sa drogom,
    -ralja zivota,
    -loseg drustva,
    -pijanih odluka o sms-ovanju bivsih i slatkih bivsih
    -promaje
    -'ladnog betona
i trosi jebene drzavne pare da se taxira helikopterom kako bi odneo jedno cebe i izljubio se sa random babom
:roll:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633742#p2633742]blenta napisao:[/url]nego ot: ne mislim da sam empatican,
relativno sam emotivno sakata osoba

obicno u situacijama koje zahtevaju empaticnost dignem dupe i uradim sta mi je u moci
ali to je vise neki automatizam uslovljen onim sto ja licno smaram moralnim/neophodnim nego empatija ...

a glede ove stvari:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633736#p2633736]antibiotic napisao:[/url]evo neceg sto je, reklo bi se, sustinski suprotvo tvitu BS:

tu je veliko pitanje, (ne mislim samo na trenutne statuse i fotke nego uopsteno),
koliko su oni proracunati a koliko iskreni.
u 99% slucajeva meni se cini novinari skidaju ove izjave sa njihovih fejsbuk i tviter profila,
malo iscupaju iz koneksta i objave kao neku strasnu vest (bilo da je pozitivno ili negativno)
(primera radi biljana drzi tviter zakljucan - te ako neki selektivno-liberelan ne kopi pejstuje ni ne sazna se)

dakako da kalkulisu i neke stvari objave namerno, ali dosta njih verujem cesto i izlupeta
cisto ljudski ili da da sebi oduska, iskreno verujem da vecina njih nije ni dovoljno inteligentna
da stalno drzi koherentne maske (source: farma)

bilo kako bilo, makar objavljivali zarad poena i pr-a, vise cenim kad jk, i dzej npr dignu dupe,
pokupuju SOPSTVENIM NOVCIMA gomiletinu stvari koja jedva u par kola da moze da se napakuje
i zatim ih licno utovaraju/guraju u kolicima - makar za slikanje

nego npr ovag naseg Kim Jong-un-a koji zabranjuje profesionalcima da rade dok on ne dodje
sa deset kamermana da izvuce prvo dete iz:
  • -snega,
    -leda,
    -poplave,
    -vode,
    -celjusti nilskog konja,
    -problema sa drogom,
    -ralja zivota,
    -loseg drustva,
    -pijanih odluka o sms-ovanju bivsih i slatkih bivsih
    -promaje
    -'ladnog betona
i trosi jebene drzavne pare da se taxira helikopterom kako bi odneo jedno cebe i izljubio se sa random babom
:roll:
KArleusa koja pise da dva dana ne spava (a 24h pre okaci sliku iz aviona putujuci za Lucern). Obavezno se slika dok trpa potrepstine u kola. #bljuc
Korisnikov avatar
By Torry
^

bar nesto radi, nema potrebe za sarkazmom

a i jbg, takav smo narod, ne valja kad pomaze, ne valja kad ne pomaze
By Sixto
Radi kao i hiljade drugih u Srbiji koji ne kace fotke na instagram. Taj samopropagandni aspekt cele price je sranje.

Napise kako dva dana ne spava zbog poplava "Srbija zove", a prethodno se fotkala u avionu skockana u te svoje firmirane krpe. Ma nije nego...
Videla da na prici moze da se profitira, digla dupe iz kreveta, otisla u Tempo, okinula se kod kola i skuplja fejvove po tviteru.

Zlatom pisi, govnom zapecati, pismo smrdi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa nista, trazi da ti se izvini sto nije dovoljno dobra po tvojim moralnim standardima.

koristi to sto dobro cini za marketing, big deal.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633765#p2633765]Anhedonie napisao:[/url]pa nista, trazi da ti se izvini sto nije dovoljno dobra po tvojim moralnim standardima.

A sto to onda ne oprastate vucicu svo ono teatralisanje i dahtanje u mikrofon zato sto je poslao vojsku, specijalce i ostalu tehniku da evakuisu poplavljene? Ne razumem. Za njega ne glasas, nju slusas? Koji je kriterijum po kom nju favorizujes i primenjujes duple standarde?
Korisnikov avatar
By Laerem
Poslao sam Bosni dvije deke. To je sve što si mogu priuštiti.

A empatija je erotska kategorija. Moralni ud puni se krvlju na sasvim arbitrarne erogene zone. U mom slučaju to su ubijeni novinari, Salvador Allende, generalna ljevičarska patetika i politički folklor. Ne susosjećam s žrtvama katastrofe jer je to nekako na nivou masovnog infarkta. Jedna neizbježna sasvim prirodna stvar. Tako da je empatija sasvim beskorisna; autentična etika je kalkulacija, strategija i automatizam, a ne manipulaciji podložna emocija.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633770#p2633770]Sixto napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633765#p2633765]Anhedonie napisao:[/url]pa nista, trazi da ti se izvini sto nije dovoljno dobra po tvojim moralnim standardima.

A sto to onda ne oprastate vucicu svo ono teatralisanje i dahtanje u mikrofon zato sto je poslao vojsku, specijalce i ostalu tehniku da evakuisu poplavljene? Ne razumem. Za njega ne glasas, nju slusas? Koji je kriterijum po kom nju favorizujes i primenjujes duple standarde?
Ni ne glasam za njega nit nju slusam al tu vojsku nije on stvorio I nit je placa i to sto je uradio je njegova duznost, a ne dobra volja ili darezljivost.
By Sixto
Dakle da zakljucimo, dobra volja i darezljivost su alibi za samoreklamerstvo. Mokre babe i dede do struka su u stvari bilbordi. Oooo kkk....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne treba ti alibi za marketing, ne radis nista lose. Isto vazi za bilo kog ko uradi isto. Te mokre babe i dede ce imati koristi od nje, radila to ona samo zbog marketinga ili ne. Moral o kome ti seres ovde je u ovoj prici nebitan.
By Sixto
U tvom sistemu selektivne moralnosti je mozda nebitan. Al ima nas raznih...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da, zamisli, ljudi nemaju zivotne namirnice pa ae da gledamo donacijama u zube.
By Sixto
Niko joj nije spocitao donaciju. Spocitavam joj nacin na koji to radi.

Primera za dvorstruke arsine u 'moralisanju' je gomila oko nas, u medijima, na ovom forumu... samo si se ti za Vucica uvatio. Al tebi srati il govoriti, isto ti je...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!