Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty

Mnogi tvrde da život počinje nakon 30e - samostalnost, zrelost i sve ostalo u paketu najčešće ne dolazi pre (ukoliko uopšte dođe)... ne strahujem od broja godina, strahujem od života koji ih prati.

Iz ličnog iskustva mogu jedino da zaključim sledeće: fascinantni likovi po pravilu nisu mlađi od 30 i kusur.

Nadam se da ću pronaći smisao (sopstvenog) života do kraja 20ih... u suprotnom mislim da ću izgubiti i ovo malo volje za životom, i onda jebeš 30e!
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pre neki dansam sreo druga i koji je izjavio da ako ne nadjem decka pre tridesete onad ga neces nikada naci ili bilo sta ako ne uradis pre triudesete neces nikada uraditi,ja na to kazem onda idi zavuci se pod kamen i crkni,sto se mene tice moj zivot se zavrsava ongo trenutka kada poslednji dah iz mojih usta ode u etar,ako cu u 60 godina obici svet to cu i uraditi tada...
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621740#p2621740]Zvonki napisao:[/url]Pre neki dansam sreo druga i koji je izjavio da ako ne nadjem decka pre tridesete onad ga neces nikada naci ili bilo sta ako ne uradis pre triudesete neces nikada uraditi,ja na to kazem onda idi zavuci se pod kamen i crkni,sto se mene tice moj zivot se zavrsava ongo trenutka kada poslednji dah iz mojih usta ode u etar,ako cu u 60 godina obici svet to cu i uraditi tada...
:up:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Trebalo je da mi ismevas post a ne da dajes thumbs up....hvala
Korisnikov avatar
By *deni*
E, da, sad kad su mi naručili memoare, pa kad sam počeo, iz komercijalnih razloga, da sabiram građu iz prošlosti, mogu da vam kažem sledeće :
Fascinirao sam se dubljim zalaženjem u prošlost. Mnoge događaje sam i zaboravio, ne bih ih se ni setio, da nije ovog posla oko memoara. Dakle, ako ste činili dobro i samo dobro u životu i ako su vas uvek samo dobre i plemenite namere vodile, desiće vam se, kao meni, da mnoga od tih dobrih dela zaboravite, previdite, pa ih se setite tek kad krenete, kao ja, da sabirate građu za memoare.
Jako je moćan, jebeno moćan osećaj kad shvatiš da si prostodušno zaboravio na sve ono dobro što si uradio, pa se toga setiš tek kad te neko drugi na to podstakne da se setiš. :yes:
I onda ti postane jasno i to da nije tačno da se desilo samo ono što je preneo TV Dnevnik i da ti, za svojih 30 i kusur godina, jesi uradio jako dobre i velike stvari. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne, ja ne volim unutrašnji mir, jer je on karakterističan za sve humanolike deficite.
Unutrašnji nemir je taj zamajac, koji čini život vrednim življenja. Kakav crni mir, molim vas ?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Život počinje u tridesetoj. Problem je što se završava u četrdesetoj. :)
By Ханс
Ja mislim da život u tridesetima tek počinje, i to tamo krajem istih, ako si u dvadesetima postavio stvari na svoje mesto.
Mislim i da se prava osoba može sresti kasnije, sada su svi nekako željni tih gay momenata iz američkih blokbastera. Pa neka im, proći će ih, kada im gospodin Realnost zalepi vruć šamar. :)
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622276#p2622276]Ханс napisao:[/url]Ja mislim da život u tridesetima tek počinje, i to tamo krajem istih, ako si u dvadesetima postavio stvari na svoje mesto.
Mislim i da se prava osoba može sresti kasnije, sada su svi nekako željni tih gay momenata iz američkih blokbastera. Pa neka im, proći će ih, kada im gospodin Realnost zalepi vruć šamar. :)
Ne slazme se,svako za sebe stvara svoju relanost a i glupo je uporedjivati zivot svoj ili bilo ciji sa americkim blokbasterima.
I od kada su transformersi ili avatar gay filmovi?????
Korisnikov avatar
By antibiotic
kuno jel' se ti to meni obracas ili samo pises u veliko nepoznato?
Korisnikov avatar
By 2kune
samo odgovaram na pitanja koja kroz tebe postavlja veliko Nepoznato... :hvala:
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa nije bas toliko nepoznato, vise je retoricko, uporedjivanje iskustava itd.
ipak hvala ti na poljubcu, crnoj udovici se ne gleda u zube.
Korisnikov avatar
By 2kune
ko nije bio ne zna... a lažu vama mladima, da znaš... :deda:
to je sasvim drugačije :alien:
Korisnikov avatar
By Srklet
loše sam startao u tridesete, ali sad je sve mnogo bolje. čak se uhvatim i da sam zadovoljan. :)
sve se počelo mijenjati na bolje kad sam odjebao hrpu luzera iz svog života. bio je to proces na koji sam nažalost potrošio previše vremena, ali ne tlačim se zbog toga. važno je da sam postigao što sam želio.

možda je sve najlakše objasniti kroz jednu pričicu.
jedan bivši frend mi je tako pričao kako su se na nekakav turističko-koncertni put u italiju zaputili njegovi frendovi, koje eto poznajem i ja. i onda se ispostavilo kako je jedna osoba iz ekipe zaboravila putovnicu, te nisu mogli preći granicu (priča se odigrava prije ulaska hrvatske u EU, obviously ^^). pa su se onda vratili parstokilometara da dotična skupi svoju putovnicu.
moj bivši frend je to ispričao cerekajući se, kao da je priča duhovita. kao da je fora što je jedna osoba svojom neodgovornošću sjebala provod za još nekoliko ljudi. to sam mu odmah i rekao, da ne kužim što je to smiješno u bezobraznom ponašanju neke glupače čija razmaženost sjebava druge ljude. s takvim ljudima ne želim imati nikakvog posla a kamoli bliske odnose.
eto, to su tridesete. ^^
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619435#p2619435]antibiotic napisao:[/url]Prodje leto trideseto... :peva:

Polako se priblizavam sredini ove decenije zivota i pocinju razna pitanja da se otvaraju tipa: Gde si bio? Sta si uradio? Kuda ides? Sta se to desava sa mojim telom? itd.

Kadav odnos imate prema svojim tridesetim? tj. sta je sada drugacije u odnosu na dvadesete, sta bolje -sta gore? Jeste li sretniji ili pametniji?
Ja za dva meseca treba da napunim tek 20.
A odnos prema tridesetim - euforično ih iščekujem. Tridesete zamišljam kao period bez (većih) frustracija. Završiću sa školovanjem, imaću posao od kog ću, cenim/nadam se, živeti pristojno, neće više biti adolescentskih kompleksa, tinejdžerskih zaljubljivanja, biću potpuno samostalan, i nekako zamišljam da će se sve iskristalisati i doći na svoje mesto.

Jedva čekam tridesete, bre. :discofever:
Korisnikov avatar
By Blady
Jos godinu dana pa cu 30.
Ja sam bila ubedjena da pored istog meseca i istog dana, da smo i isto godiste :)

No, tek sada kontam da si godinu dana stariji.

Ot - Aj ti kazem sledece godine :D
Korisnikov avatar
By Laerem
S 29 mogu reći da mi život evoluira iz egzistencijalnog horrora u socijalnu dramu s natruhom bračne idile. Ne očekujem happy end, ali volio bi probati još poneki žanr prije no što odapnem. Također, s 30 bi želio naučiti kako izgubiti duboki osjećaj gađenja prema svojoj prošlosti i prezira spram svih njenih aktera, od rođenja naovamo, myself included - ne toliko zbog toga da narastem kao osoba, nego prosto zato što mi oduzima previše mentalne energije.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2646096#p2646096]ZlatnaPtica napisao:[/url] Tridesete zamišljam kao period bez (većih) frustracija. Završiću sa školovanjem, imaću posao od kog ću, cenim/nadam se, živeti pristojno, neće više biti adolescentskih kompleksa, tinejdžerskih zaljubljivanja, biću potpuno samostalan, i nekako zamišljam da će se sve iskristalisati i doći na svoje mesto.
:radosnice:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa još pola godine ostalo do 30-te. Baš se radujem.

Ja sad živim te 20-te ili bar onako kako je trebalo živeti ih.
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621879#p2621879]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2621740#p2621740]Zvonki napisao:[/url]Pre neki dansam sreo druga i koji je izjavio da ako ne nadjem decka pre tridesete onad ga neces nikada naci ili bilo sta ako ne uradis pre triudesete neces nikada uraditi,ja na to kazem onda idi zavuci se pod kamen i crkni,sto se mene tice moj zivot se zavrsava ongo trenutka kada poslednji dah iz mojih usta ode u etar,ako cu u 60 godina obici svet to cu i uraditi tada...

Još 5 meseci me deli od tridesete...
Korisnikov avatar
By Blady
Za mesec dana 32 :wow:
Nekako ne mogu da verujem, ali vidim i po sebi da vise ne mogu da popijem koliko sam mogla ranije, niti da lezim u jarku mrtva kao sto sam mogla ranije.
Znaci ovo su godine ciscenja.
Fizicki sam se promenila, smrsala sam dosta, lice mi je ok.
Psihicki mnogo, mnogo sam svesnija, odgovornija,ozbiljnija.
Vise radim na sebi, vise se trudim...
Mogu reci da sam zadovoljna.
Korisnikov avatar
By *deni*
Tek će sad početi da te jure sojke, Blady. :pas: :dude:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!