Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By belch
a, to
ja sam za početak išla kod njih, jurcala bajsom svud po gradu
nema zvanja samo pred kontrolni - radimo tokom cele godine
i ja sam ta koja dobija slatkiše :D

a komp sam teglila svoj, pa pred kraj časa malo gledamo crtaće ili igramo neke igrice koje idu uz udžbenik
Korisnikov avatar
By Mars
Pa fino, eto finese koje omogucuju da sve to lepo radi.

Ma ovo moje bilo za Dzarmušov film-galerija likova. Pa kad se uključe mame, tate, familija, PRIČE koje ih prate...onaj stan ličio na prodavnicu duvana u Smoke, svi voleli da dolaze i sede.
Korisnikov avatar
By V25
Periodično da. Ali na moju veliku žalost više ne, nego da. I malo me je sram sa skoro 26 godina, iskren da budem. Ali očekujem da će se stvari promeniti u narednih 6 meseci.
Korisnikov avatar
By blenta
pa to je Marsu, jer nisi tutor nego tata :)
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim da je pre neka brižnost opšteg tipa-ne verujem da su mi deca koja imaju problem da dobiju dvojku u školi budila roditeljska osećanja.
Korisnikov avatar
By blenta
znaci ne volis maloletne barabe?
kakav si ti to peder?!? :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
da, ekonomski smo samostalni.
nije bilo lako da to postanemo, ali smo svaku krizu uspeli da pregrmimo. nekad brže i lakše, a nekad sporije i teže.
ali smo po prirodi rasipnici i ne štedimo, pa nam to nekad stvori probleme, ali i ti problemi se uspeju rešiti.

moji podstanari :lood: i ja smo se lepo školovali i spremili da odemo odavde.
hvala ti Srbijo što si nas školovala, skoro pa besplatno (pošto si nam to, ipak, naplatila na razne neke druge načine)
Korisnikov avatar
By IriS
a jedini savet, koji bismo dali postavljaču teme, je da pokupiš što pre prnje i odeš odavde. (da ne bi za koju godinu pisao o sebi u množini)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616018#p2616018]timi napisao:[/url]
Vec nekoliko meseci malo sizim, jer mi nije jasna poenta skolovanja, placanja istog ,ako si posle svega toga na nuli,i tretiras se gore nego neko ko ima mnogo nizi stepen (ovde prvenstveno mislim na nadoknade, jer ako je jednom pripravniku beneficija da radi za 200e, ili jos gore da volontira ,a neko sa 4 stepenom da ima 500e platu, meni onda stvarno nije jasno cemu studiranje?!)
Lakše je kleknuti par puta u Ušću za 100 evra, slažem se. :klavir:
By space_oddity
@privatni časovi

Ja sam držala par puta časove, ali isto imam taj problem da kad vidim da je neko u sranje situaciji, sažalim se pa mi se na kraju i ne isplati toliko.
S druge strane, imala sam neku preburžujku (vila na Dedinju fazon), ali nisam znala da je buržujka dok nisam otišla u njenu kuću. I onda je bilo glupo da tek tako podignem cenu. Ali s njom sam ubrzo raskrstila jer se postavila prema meni kao da sam poslednje govno.

Ovo je vrlo isplativo ako nađeš na prave klijente i imaš uslova da ih dovodiš kod sebe, umesto ideš kod njih gde god da su. Ja živim u jednosobnom stanu s dve mačke pa bi to bilo prilično komplikovano.
Korisnikov avatar
By belch
meni je bilo isplativo i dok sam išla kod učenika, pogotovo ako ih ima dvoje recimo
isto kao i u sličnoj temi s varijacijama od naslova "Živite li s roditeljima", "Jeste li samostalni" i tog štofa, u mom slučaju, dakle već više od 16 godina, odgovor je - samostalan ekonomski jesam svo to vreme i ne živim s roditeljima svo to vreme. čak i kada sam živeo s roditeljima pre emigracije, s mojih 18 sam imao posao u groznim ratnim uslovima.

ne gledam s nikakvom nužnom snishodljivošću ni unižavajuće prema ljudima, koliko god da imaju godina, koji nisu ekonomski samostalni i koji i dalje žive s roditeljima. jer, sve i tu ogromno zavisi o ličnim životnim pričama, okolnostima, od slučaja do slučaja, sve jako zavisi....
Korisnikov avatar
By 2kune
samo su bankari ekonomski samostalni... za sve ostale postoje krediti... od vlade i predsjednika do zadnjeg NGO volontera... :sudija:
Jesam najvecim delom mada jos uvek zivim kod mojih. Osnovni razlog je zato sto skupljam novac za auto. Svakako ovde kod mojih imam manje izdatke. Cim kupim auto iznajmicu stan. Da li cu nekada uspeti da kupim svoj stan? Cisto sumnjam.

Samo ljudi situacija je ocajna. Ja sam imao srecu da nakon zavrsteka faksa nadjem posao u struci. Vecina mog drustva je bez posla i ako su prosle godine i godine od zavrsetka studija. Ili rade nesto levo sto nema veze sa strukom.... a vrlo cesto je to konobarisanje ili rad po trgovinama.
Nisam u dvadesetim, već u tridesetim. Ja finansijski pomažem roditelje, a ne oni mene. Poslodavac sam sama sebi. Dugo vremena sam bila zavisna od roditelja i u adolescenciji i kasnije kad sam doživela jedan poslovni i finansijski krah koji je srećom prevaziđen. Ne znam čemu pametovanja u stilu : "ja ne zavisim od roditelja, a drugi zavise". Svako bi želeo da ne zavisi ni od kog, ali život nije bajka.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
nisam ekonomski samostalan i krećem na dijetu od prvog... :lepeza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!