Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By barni
ja volim novogodisnje praznike i docek nove godine
cak se vise obradujem nekom poklonu oko Nove godine i Bozica nego kada mi je rodjendan koji mogu bez problema presedeti sam
ali u te novogodisnje dane volim da sam sa prijateljima obavezno, i sve to traje od Katolickog do Pravoslavnog Bozica.

Bicu u Beogradu sa drustvom(sestoro nas) u stanu, gradu...u toku veceri odlucicemo...kome sta padne na pamet a i uvek neko zove na neku zurku posle ponoci

bitno je da smo zajedno da se napijemo, izludiramo i meni je lepo :lol:
Korisnikov avatar
By Still
ne znam još uvek gde.
bas kada sam mislila da znam gde ću i kada sam skroz srecna i u euforiji predložila srcetu... rece mi da mi sranje ideja. A jedine praznike koje gotivim su Nova Godina i 1.maj. Rodjendan ne volim jer sam matorija i izbedačim se. A nisam fan ni verskih praznika.
I onda se iznerviram ako 2 nedele pre i dalje znam samo gde neću.
:jelka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vele da Pink i ove godine priređuje bogat kulturno-umetnički program sa centralnom manifestacijom - Grandovo narodno veselje u trajanju od čak OSAM časova, tako da ni to nije opcija za bacit'. To nikako. :nono:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma ajte vi kod mene, na orgijanje. :bic:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ta opcija je također vrlo privlačna, o, siiii. :yes: I upola da bude zanimljivo kao za prošli doček, opet će biti upečatljivo i zabavno. :yes:
Korisnikov avatar
By Sunce
deniju kupiti kamere. Da pise monodrame, snima, i prodaje na crnjaka. Mozda je njegova sudbina poput Oriflame kozmetike - lancana reakcija bez pojave u ocekivanim mestima prodaje.
Korisnikov avatar
By Blady
Kod podrumarke, da proslavimo ko bogovi.
Korisnikov avatar
By disaster blue
gde me blondusha povede...
mada kako je krenulo, vodicu ja nju
Korisnikov avatar
By zguba_91
da li to neko stvarno dolazi u suboticu? XD
Korisnikov avatar
By zguba_91
pa da jer sam ja d best. ali mislio sam sem tebe ;) :*
Korisnikov avatar
By gossip
prazna gajba + moja ortakinja & njena devojka + my boyfriend & me = orgijanje
Korisnikov avatar
By Still
evo i ja znam gde cu, pre neki dan rezervisan je najvisi kafe klub u gradu... samo magla da ne bude...
meni bitno da ima sta kvalitetno da se popije, pojede, da me konobari ne nerviraju, da je pogled dobar, da je muzika podnošljiva, da mi društvo odgovara, da ima gde blizu da se parkira, da su ljudi nasmejani, da je pozitivno i da ja nisam nadrkana...

jbt ne znam sta da obucem :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!