Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Summertime
... i bilo bi lepo da mlade homoseksualce obaveste o tim problemima. ili da bar daju neke naznake o tome kako su (ili kako nisu) uspeli da svoje živote spase od šablona koji su im zadati vaspitanjem.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pitanje je koliko su mentalni i emotivni razvoj odvojivi i jesu li uopšte.
Korisnikov avatar
By blenta
ja iskreno mislim da je zapravo jako jako cest slucaj
da mentalni i emotivni uopste nisu sinhronizovani
a jos manje da se medjusobno uslovljavaju
Korisnikov avatar
By blenta
ne znam
ja bas imam taj osecaj snazan

ali moguce je da to vise primecujem
jer bi logicki trebalo da idu zajedno
pa mi vise bode oci kad to nije tako

ne znam ..
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509916#p2509916]blenta napisao:[/url]vel boye propisno me kvotuj molim te
inace cu da te tuzim upravi boarda za povredu moje intelektualne svojine

pa, samo poslushah denijev uopshten savet shta da radi korisnik kad ga jedan drugi stalk-uje i provocira. deni reche, parafraziram, da, umesto shirenja fajta unedogled, prvotno napadnuti korisnik (ja) moze i treba negde drugde i u nekoj drugoj prilici zavuci prvotnom trolu (ti), tako da bude 1:1. :vrcka:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2510149#p2510149]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509916#p2509916]blenta napisao:[/url]vel boye propisno me kvotuj molim te
inace cu da te tuzim upravi boarda za povredu moje intelektualne svojine

pa, samo poslushah denijev uopshten savet shta da radi korisnik kad ga jedan drugi stalk-uje i provocira. deni reche, parafraziram, da, umesto shirenja fajta unedogled, prvotno napadnuti korisnik (ja) moze i treba negde drugde i u nekoj drugoj prilici zavuci prvotnom trolu (ti), tako da bude 1:1. :vrcka:
Ako se ovo odnosi na mene, a ne na mlađeg mi imenjaka Denija85, onda moram da pitam - Gde sam ja dao takav savet ? Nešto se ne sećam.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Laerem
Viktore, previse vremena posvecujes svom fizickom izgledu, a premalo svojim prvoloptaškim filmskim kritikama. A i suviše si pristojan za nekoga tko dolazi iz Srbije. Ja npr. ako cu da uzmem Srbina za decka, hocu da dobijem neku maljavu bezumnu zver na koju mogu da projiciram sav svoj orijentalistički rasizam, a ne zapadnjački nastrojenog clean-cut post-twinka kojemu je higijena na prvom mjestu. Takvih ima na bacanje u zapadnoj Evropi, treba da smisliš nešto novo od sebe. Previše si čist, previše si mainstream, dotakni svoj nutarnji šljam.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2510295#p2510295]Vel boy napisao:[/url]upregni svoju memoriju, ne izmotavaj se..
ja cu nastojati da nadjem tachno gde.
Ma, nema govora da ću da upregnem memoriju oko toga. Ma, nema govora ! :neto:
Ja se nisam ni pozivao na tu svoju navodnu izjavu, pa ako je ti ne nađeš, zaključićemo da nikad nije ni izjavljena, nego da si se ti to nešto prešao opet u računu.
:yes:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ja bih stavila naslov

dvadesete gazim, a nije mi dobro sasvim

al sad ozbiljno

kod mene je nesto slicno, ali drugacije ( :roll: )
mislila sam da je nemoguca misija da odrasla osoba ubije dete u meni.. volela sam to sto se tri puta na dan zaljubim, i sto je sve tako kratko, (a tako jebeno slatko) i sto sam bila ubedjena da ce sve muke sveta nestati necijim osmehom.
sada je zivot nekako pritis'o .. ali trenutno dajem vise prostora toj odrasloj osobi.. nek se dokaze.. samo se nadam da kroz par godina nece biti prekasno da oslobadjam dete iz kandzi same sebe.
Korisnikov avatar
By V25
Ima istine u ovome što i Summertime a i Laerem kažu. Ali eto, kada bi to bio mix njihovih mišljenja-postoji osećaj praznine, za koju sam sam kriv, jer sam par godina koje su bile krucijalne za moj obrazovni pa i emotivni razvoj protraćio ni na šta preterano bitno. I mislim da me je uhvatila panika kako mi je sada "poslednji voz" da zaista nešto i učinim, bitnije, u svom životu. Ali nakon poduže hibernacije, to i nije lak poduhvat.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509524#p2509524]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2509496#p2509496]V25 napisao:[/url]Evo o čemu je reč. Analizirajući svoje veze od 17-e pa na ovamo shvatih da...
A kako funkcionišu ostali segmenti života-jel se uklapaju u ovaj obrazac gore ili ima odstupanja?

Ne mislim da odgovaraš sad o tome, čisto nešto o čemu bi možda trebalo razmisliti.
Misliš, da li sam analizirao i ostale aspekte života od tog perioda pa na ovamo?
Korisnikov avatar
By V25
Mislio sam na dalja usmerenja u životu i na ono što želim. Upisivanje master studija u USA i građenje ostalih aspekata života uporedo sa time, profesionalnog, emotivnog. Em mislim da mi stalno manjka znanja koje god oblasti da se uhvatim, em mislim da sam malo mator da pravim veće kikseve. Da se ne lažemo, do 25. je već uveliko trebalo i da diplomiram i da imam neki posao, ali eto, blame it one me, it didn't happen. I sada imam taj udarni period od manje od godinu i po dana u kom sve treba da se razreši i po prvi put u životu se ozbiljno plašim nečega. Ne nečega, već ishoda.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zasto mislis da je do 25e vec to trebalo da se odradi? Za unapredjivanje nikad nije kasno. Da si mogao ranije ti bi to i uradio ranije tako da pull youself together and move on!
By Summertime
možda je bolje da "buđenje" iz "hibernacije" posmatraš kao promenu predmeta tvoje pažnje a ne kao promenu količine rada... za početak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2510354#p2510354]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2510295#p2510295]Vel boy napisao:[/url]upregni svoju memoriju, ne izmotavaj se..
ja cu nastojati da nadjem tachno gde.
Ma, nema govora da ću da upregnem memoriju oko toga. Ma, nema govora ! :neto:
Ja se nisam ni pozivao na tu svoju navodnu izjavu, pa ako je ti ne nađeš, zaključićemo da nikad nije ni izjavljena, nego da si se ti to nešto prešao opet u računu.
:yes:
ja cu josh uvek nastojati da ju nadjem kad imadnem vremena, I swear video sam nedavno bash onako neshto napisano od strane tebe. nisam osoba koja (svesno ni namerno) laze niti mi se prividjaju stvari! kamo srece da sam sejvao to onda kad sam video .... da sam znao da ce mi trebati iz rukava.
ONT, skromno mislim Viktore da puno robujesh drushtveno-normativnim konvencijama i stereotipima u vezi probitka u zivotu. takav sam i ja bio, to vodi samo u nervoze i frustracije koje mogu narushiti zdravlje. fuck that.
drushtveno-normativnim konvencijama i stereotipima zivotnog probitka, uspeha, bla, bla..... se mogu koristiti samo oni koji startuju s povoljnih startnih pozicija uklj. imucne i uticajne porodichne, klanovske zaledjine, nasledstva bogatstva i moci..... avaj, mi omladina iz zemalja ex-Yu generacije 70-ih, 80-ih pa kasnije smo imali u startu vecinom izrazito nepovoljne okolnosti zivljenja, u Evropi- najgore. shto ne znachi da se trebamo pustiti k'o tikve niz vodu (sigurno NE!), ali nemojmo ni mazohistichki biti prestrogi prema samim sebi.
ne znam da li razumesh shta ti zelim reci, ali ja kamo srece da ne moram ovo reci i da ne razumem.....
Ali, molim te, Vela, pa on upravo sa tih povoljnih životnih pozicija i oseća to nezadovoljstvo. Ima taj keša i pedigre, sam priča na Forumu kako izdaje stanove, putuje i studira po Americi, sa ličnim trenerom goni savršenu definiciju svoga tela... Znači, daleko od toga da se radi o nekom domicilnom slepcu, koji ište platu, socijalno, penziono i zdravstveno, toplu pičku, 'ladno pivo i pasulj, pa da bude srećan i zadovoljan.
Znaš... :hekla:
:cigareta:
Korisnikov avatar
By V25
@Deni

Kamo lepe reće da je tako kao što pričaš. To se zove štekanje svakog dinara na dve, tri konkretne stvari, na uštrb svega ostalog. Ište "taj" i platu i sve ostalo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!