Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Jeste li ikad bili u zatvoru?

da
8
23%
ne
27
77%
Korisnikov avatar
By Laerem
Oko 20 puta u posjeti u Remetincu. Nothing special. Cuvari se naravno ponasaju kao mali limeni bogovi.
By Kragi
Ne, premda sam jednom uhapsen zbog nekog sranja koje sam napravio (napao pijanog coveka koji nas smarao u kafani), al prodjoh bez posledica. :D
Korisnikov avatar
By mikeli
Sta li se to praksira u zatvoru ????

Nebih u zatvoru, al jedared zbog tog sto sam bio svedok kradje, odgovarah na sudu, ni kriv ni duzan, i jos dobih krivicnu !
al eto, zavrsi se nagodbom sve ...
Korisnikov avatar
By spliff
zaboravio sam da napomenem da sam nekoliko puta bivao u posetama raznim zatvorima ali sluzbeno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441288#p2441288]overload napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441284#p2441284]lonely boy napisao:[/url]dovoljno je što sam gay, ne moram ici u zatvor, samo im gay fali tamo
Sta je pisac htio reci? :glupan:
Na prošloj stranici sam ispisao ko je sve od mojih bio u zatvoru, a oni su rekli da ja ne smem da prekidam tradiciju, ja kažem da se ne bih lepo proveo u zatvoru kao gay
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam nikada, jednom samo da dobacim nekoga, nisam cak ni ulazila..
Korisnikov avatar
By Vel boy
odbranih se fizichki na fizichki napad p'janog roomate-a, zovnuh preeedivnu pittsburgh policiju :barf: , i zavrshih i ja i on te noci u zatvoru. :lol: eto rust-belt "pravde", vele dva faggots-a se pobili, u zatvor oba. no, poshto nijedan od nas nije pressed the charges against the other, izadjosmo obojica iste noci. dabome, morali platiti bail, ali refunded very soon. :)

naravouchenije (za bilo koga :giggle: )- kad se ja fizichki samoodbranjujem, udaram tako da zavrshim k'o agresor, a nisam. pa, ko ce se samnom kachiti? :rafal:

edit: p.s. je to bilo dakle samo jedaMput, u novembru 1999-e. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kad napisete to "sluzbeno" /recimo spliff/ - ja pomislim na to da panduri i advokati, eventualno novinari mogu sluzbeno da odu, ne?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja sam bio službeno, a nisam ni pandur, ni advokat ni novinar :D
Radili smo neki editorijal u zatvoru, pa zato, ali u našim zatvorima nisam bio.

Takođe, u zatvor idu i radnici koji tamo rade, onda, lekari, socijalni radnici, dostavljači robe, kao i raznorazni majstori, IT stručnjaci, serviseri, Popaj... i svi oni su tamo - službeno.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ jes vala, vis' nisam razmisljala dovoljno.
Korisnikov avatar
By Delete
Pre 5 dana zamalo da zavrsim u turskom zatvoru jer smo se drug i ja suncali potpuno nagi na plazi, na kojoj je bilo dvoje ljudi, iskljucujuci nas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!