Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2424348#p2424348]Parton napisao: Molim te kazi mi da me zezas. Nije potrebno da poznajes istoriju filma da bi pricao sa mnom, ali je veoma potrebno ako hoces da raspravljas o temi koja je vazna ISKLJUCIVO za ljude koji se bave istorijom filma. Ta tema nije opsta, vec je jedan stav koji je krajnje usmeren, i potrebno je poznavanje istorije filma da bi se o njemu diskutovalo.
Osim sto mi ne raspravljamo o temi koja je vazna iskljucivo za ljude koji se bave istorijom filma.

A da, nisam doslovno mislio to sto sam rekao.

Ovo postaje dosadno, iako sam sâm zapoceo. :zev: Sama pala, sama se ubila.
Korisnikov avatar
By gossip
slatkishi i grickalice definitivno
Korisnikov avatar
By Sunce
masta...zamisljam da popaja neko spreci da pise i da prica, pa da razvije sposobnost da prica dupetom, ankicom.
Korisnikov avatar
By ROYAL
ovaj otvori temu i zasra je vec na prvoj strani lol
Korisnikov avatar
By mirth
Jbt, osuli mi se nesto poroci u zadnje vreme, tek sam sad shvatila. Samo se jos alkohol drzi. :mirth:
By Ulix
Ipak sam se setio jednog koji je uvek aktuelan. Krimi romani. Najčešće su toliko loše napisani da svakom rečenicom pljuju po mom osećaju za estetiku (pošto sam, je li, užasan književni snob), ali ja prosto ne mogu da odolim dobrom ubistvu i gotovo.
:D :drama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Coca cola
Cigarete (ostavljam ih)
Dota :drama:
Lenjost
Hrana da imam vise para :lol:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
WoW, coca cola, filmovi i knjige.
...i jos par stotina stvari, ali medju njima definitvno ne cigarete, alkohol i droga. =)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Coca-cola, Marlboro, Suzuki... :kolo:
diskoteke, gitare, buzuki...
to je život, to nije reklamaa.... :kolo:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nemam ih :awesome:

kocka, alkohol, duvan...?!
By alexandermagic
Priznajem samo cigarete, mada vErujem da bi neki zlobnici značajno dopunili brojnim stavkama tu neku moju listu tamo nekih poroka. Pfff, đubrad. :ozbiljan:
By Simor
(1) Pušenje. I ne znam kako da se rešim tog poroka. I ne znam da li želim da se rešim tog poroka.

(2) Serije za retardirane tinejdžerke*. Uživam u njima. Konzumiram ih u neograničenim količinama.

(3) Triler romani*. Uslov: radnja mora da se dešava u urbanoj sredini, po mogućnosti američkoj, i glavni detektiv, forenzičar ili policajac mora da bude žena.

:vogue:

* da se odmah razumemo: pomenute serije i romane ne smatram umetnički nižerazrednim.

:superheroj:
Korisnikov avatar
By mikeli
- Cigare
- bilo nekad jedenje i pijenje (jbg. kod nas bio obicaj da su svi nezvani isli na ispracaje u vojsku (do pre 5-6 god), to je bio dozivljaj ... Voleo sam i svadbe (koje su danas ceste kao i ispracaji kojih vise nema), a svadba bese ko svadba, parada prava .... sve sam morao da probam, aperitive, meze, pivo (do kraja), uz corbe, pecenja, kolace, torte (sve to zalivao pivom), i potom sedao u auto da vozam ,,, jbg, bio zdrav organizam !!! Danas se doveo u red (napomenuh, nema ni ispracaja ni svadbi, ali i pocelo da mi smeta) !!!!
- danas, uglavnom pijem rakiju !
- nekad se kockao, i jedostavno prestao !
- nekad se je*bavao za jednu noc, skim stigoh, danas = 0.
- e da, ovo je porok, internet !
- drogu ne probah, nikad, ni travu !
Korisnikov avatar
By mega therion
pusim, ali ne cigarete vec imam par lula. Ne pada mi na pamet da prekinem. Obozavam ukus omiljene mi vrste duvana. Pijem, umem da popijem kad sam neraspolozena i to generalno pokusavam da promenim.
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2424311#p2424311]Parton napisao:[/url]
@Korvin od ambera - licno ubedjenje, i teza mnogih ljudi koje se bave filmom. Oni, i ja sa njima, smatraju da se "Film" odnosi iskljucivo na autorske filmove koji za cilj nemaju zaradu na blagajnama vec predstavljaju ideju jednog coveka, a "Movies" su filmovi cija je jedina svrha zarada. Svi filmovi koje izbacuju pet velikih holivudskih studija/korporacija prolaze veliku cenzuru kako bi bili najprofitabilniji, cesto u njima ima product placement-a (firme placaju da se njihov proizvod nadje u filmu), pise ih veliki broj pisaca i zavrsna verzija filma se montira po nalogu studija a ne rezisera sto samim tim cinom od njega pravi proizvod koji se prodaje a koji nije refleksija ideje autora... Takodje, scenariji se prodaju, studiji ih kupuju, angazuju i rezisere i glumce tako da on nije delo jednog coveka (autora)... Sve je to potpuno legitimno, i nije lose uzivati u njima, ali oni nemaju NIKAKVU umetnicku vrednost - i zato se zovu movies. :) (naravno da postoji jos milion razloga, ali ovo su najvazniji)
Decko, ti doista ne znas nista o filmu. :nope:

Postoji hrpa dobrih filmova gdje reziser i scenarist nisu ista osoba; postoji hrpa losih filmova gdje jesu; postoji hrpa losih "art-filmova" samo sto ti ne znas za njih jer nisu komercijalni pa ne dolaze u multiplekse; postoji hrpa odlicnih komercijalno uspjesnih filmova.

Takodjer, teza da film-filmovi nemaju cilj zaraditi je blesava i ignorira cinjenicu da ih netko treba financirati, ma koliko god "art" bili.

I potpuno pretenciozna je ta ideja da su nikakva ogranicenja dobra stvar. Postoji toliko mnogo over-indulgent autorskih djela (smeca poput onih od Nolana, Aronofskog, pa i uglednih imena poput Antonionija (bilo sto) ili Polanskog ("What") ili WKW-a ("2046") etc.) da to vrlo cesto zaista ispadne krajnje nepodnosljivo. Film, kao umjetnost, buja na preprekama - financijskim, moralistickim, pa i samom cenzurom. Ne kazem da su to dobre stvari, ali film mora imati na umu u kakvoj kulturi zivi i postaviti se prema njoj, ne ignorirati okolnosti u kojima on sam nastaje, iu iluziji da egzistira u artistickom vakumu.

I to vrijedi za svu umjetnost, ali film pogotovo, s obzirom da se radi o apsolutno kolektivnoj umjetnosti, gdje konacan rezultat - bez obzira na kvalitetu - gotovo nikada ne ispadne onako kako je zamisljen u glavi "autora", vec kroz posredovanje glumaca, direktora fotografije, kompozitora, etc. - i to nije mana filma, to je njegova najveca vrlina, i tu interakciju treba cijeniti, a ne kastrirati je nekakvim zastarjelim narcisoidnim konceptom "autora". To je obicno impotentno idolopoklonstvo.
Korisnikov avatar
By Hys.
Alkohol
Cigarete
Povremeno ganja

Seks i hranu nikako ne mogu da metnem pod porok - fizioloske potrebe bre :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!