Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Dirrty napisao:Nisu li pizde postavljale fotke na nekoliko minuta, ponekad i do sat, dva?
A ne vidim poentu uklanjanja fotki koje u temi stoje već mesecima i godinama...
Dopada mi se unic0rnov pristup problemu, I like it rough. :opacupa:
bravi trti :D
unic0rn napisao:napisite post u ovoj temi koji sebi sadrzi rec "PIZDA"

Imajte na umu sledece:

1. Koristicu find/replace - znaci svaki autor posta koji sadrzi tu rec (dal zbog citata ili cega god) ce biti na listi za brisanje
2. Svi koji se prijave imaju dozivotnu zabranu postavljanja licnih fotografija na forum. Ukoliko se zabrana prekrsi kazna je ban na 6 meseci. Odrzavacu listu ljudi koji se prijave i verujte mi da ce ovo pravilo biti poshtovano.

Ako neko misli da je meni zabavno da o svakom bogovetnom prajdu sedim i brishem vashe fotke - grdno se vara. Fotografije kao shto pishe u temi kachite na svoju odgovornost i niko nije duzan da vam izlazi u susret za brisanje fotografija.

edit/p.s. tema nece biti sklonjena u celosti jer postoji dobar broj ljudi koji ne zeli da sklanja fotke sa foruma.

p.s.2. ovo je JEDINI nacin da zahtevate brisanje fotografija. u2u, facebook, email, sms - jok.

Toliko o ovoj tematici.
:lol: :klap:
By sncbgd
Dirrty napisao:Nisu li pizde postavljale fotke na nekoliko minuta, ponekad i do sat, dva?
A ne vidim poentu uklanjanja fotki koje u temi stoje već mesecima i godinama...
Dopada mi se unic0rnov pristup problemu, I like it rough. :opacupa:
:odlicno:
Korisnikov avatar
By constantine
cekaj cela tema samo zbog dvoje-troje ljudi??? kladim se da je pola vas slalo uniju pp da obrise vase slike... a sad se nesto tu kurcite... strasno
Korisnikov avatar
By unic0rn
Brishem postove nickova:

sncbgd
nickNS
haemoglobin

sa zabranom postaljanja novih.

Tema pod kljuch.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!