Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Anhedonie

meni keva ume to tako da pravi.

kod ujaka na slavi i donosi mi ujak tzv podrobicu. pitam ja sta je to i on kaze "ima tu jagnjecih iznutrica. nadam se da se ne gadis creva." a na to ce keva "ne brini, voli on tako ta debela creva" i onako mi se osmehuje a iz ociju joj seva "burn bitch"
ahahhahahhaahhahahahaahhahahaa
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Uh, skoro svakodnevno imam te trenutke :lol: Uvek kazem ono sto mi je na umu, ali kao kroz salu, ne bi li me homofobi kojima sam okruzen 24/7 lincevali (ili lincOvali? :misli: ). Na slavama je najzesce. Prosto uzivam u pogledima cudjenja i prepada baba/tetki/strini dok im ne stavim do znanja da se 'salim'. :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
:lol:

moja sestra i mama gledaju neku tursku seriju, i vec 20 minuta glumica ima jedan od onih :drama: monologa kada stoji ispred ogledala i glasno razmislja o smislu svoje veze i zivota :sleep:

mama: jaoo, kako joj je lepa majcica, i tebi bi ovako nesto stajalo!
sestra: ma ne, ne svidja mi se, previse je dekoltirana..
ja: mogla bi da bude malo otvorenija, sto se mene tice :bale:
mama: ma ne, ovako je taman, da je malo vise, ispale bi joj skroz sise!
ja: I know -.-

mama+sestra: :facepalm:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Originally posted by Anhedonie

meni keva ume to tako da pravi.

kod ujaka na slavi i donosi mi ujak tzv podrobicu. pitam ja sta je to i on kaze "ima tu jagnjecih iznutrica. nadam se da se ne gadis creva." a na to ce keva "ne brini, voli on tako ta debela creva" i onako mi se osmehuje a iz ociju joj seva "burn bitch"
Ahahahahaha, imadoh skoro identicnu situaciju sa svojom kevom. (Porodicno/familijarno okupljanje, za rucak imamo piletinu, ja merkam parcad i pitam 'ko ce trticu?' -A keva mi vraca 'uzmi ti, volis ti tako te trtice i to') :lol: Doduse, ona nije to zlonamerno, nego prosto voli zena te nase interne sale :D
Korisnikov avatar
By Misfit
Originally posted by ZlatnaPtica

Uvek kazem ono sto mi je na umu, ali kao kroz salu, ne bi li me homofobi kojima sam okruzen 24/7 lincevali (ili lincOvali? :misli: ).
too masochistic for me, but whatever floats your boat. :)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Originally posted by The Misfit
Originally posted by ZlatnaPtica

Uvek kazem ono sto mi je na umu, ali kao kroz salu, ne bi li me homofobi kojima sam okruzen 24/7 lincevali (ili lincOvali? :misli: ).
too masochistic for me, but whatever floats your boat. :)
Mozda si i u pravu. Al sta ces, tak'i sam ti ja. :shmi:
I sto si boldovao 'ne bi li me' ? Koliko znam 'ne' se uvek pise odvojeno od glagola (osim nisam, nemam, necu i nemoj)? Jel tako?
:milkacanic:
Korisnikov avatar
By Timothy
Uh pa porodična okupljanja/slave/svadbe/krštenja/(da ne kažem i sahrane XD) su odličan teren za takve ispade, naročito kad stric/ujak/random rođak počne da te ispituje "kakav tip devojke voliš, kad će ženidba and co."
A sad konkretna situacija.......znam da je jednom prilikom drugarica(poznanica više) počela da se žali kako na TV se više ne prikazuje izbor za Mistera Sveta i slične manifestacije, na šta sta ja sav bitan odgovorio "Potpuno razumem tvoje muke", ona me čudno pogledala i zaćutala (il' se zbunila, il' nije čula od muzike šta sam rekao XD), ja samo okrenuo glavu, kao nastavio da pričam sa drugom........
Ništa ekstremno smešno, ali meni je bilo u tom trenutku....
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Popeye

nego, jesi ti mami šta odgovorio? :D nije joj loša fora, ali ostavlja prostor da uzvratis. recimo: takvoga me majka rodila. :giggle:
nisam, bio sam zatecen, s' obzirom da sam joj se autovao dve nedelje pre toga a ona se vec sprda a kao lose prihvata i pada u depresije :lol:
By Kragi
jedino kad sam kasirki u dragstoru, koja me konstantno 'cacka', na pitanje: 'da ti devojka nije slucajno ljubomorna?' odgovorio: 'odakle bre meni devojka? ja sam gay' ....

vristale su od smeha i obe njene koleginice i ljudi u redu iza mene i ispade komicno a ja bio mrtav ozbiljan :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Hys.
Thread bump :D

El se situacija kod nekih forumasa promenila od ovih postova :)?
Korisnikov avatar
By Berserker
Ovih situacija kod mene ima, ali mi ništa ne znače, pa ih zaboravljam...

Ali nažalost imam problem - teču koji je Crnogorac, ima 70 godina i uništava me.
Več 10 godina smara o sexu... i kad će i kad ću... Jebe mi mater.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!