Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
^ znači ti to iz ličnog iskustva :D
Korisnikov avatar
By IriS
@Paris

nemam ja živaca da demantujem iznošenje predrasuda... to nek se anhedonie bakće sa tim :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Blond Brat

Izmamila mi je jedna gospoDZa uzdah danas, grickala je bio sendvic iz Green-a, doslo mi da joj ga otmem. :lol:

ak' nije bilo luka u sen'viĆu dzabe iskoristeni uzdah...:lol:
By loreenche
cekaJte malo... A ona tema slucajni susreti?
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
^ to je valjda kad slucajno sretnes forumasa.

ot: na autobuskoj stanici je bila preprelepa devojka. celava sa strane, alka u nosu, martinke. ne dopada mi se taj fazon, ali sto je bila lepaaaa.
hostesa u pozoristu i dve glumice <3
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja juce opet videla onu butchicu iz smajlija.

Bila sa nekom zenom koja je jako glasno pricala o Ajnstajnu :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Prekjuce sam u KTC na blic videla neku malu...jujuju, ...vau ! Odavno mi se nije desilo da tako zakucam kad vidim nekog....nedostaje mii to...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by IriS

@Paris

nemam ja živaca da demantujem iznošenje predrasuda... to nek se anhedonie bakće sa tim :lol:
cek dok se napijem, tad su mi argumenti uverljiviji :wundy:
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Juce, decko kod Masinskog fakulteta. Cak smo se i gledali, ali sam ja p*ckica skrenuo pogled. Tako mrzim sebe.
Korisnikov avatar
By Azdaja
eeee ovu temu sam trazila...

prosle godine, negde u ovo vreme... isla sam do drugarice iz os(nebitno), svratila do ducana kod nje u ulici (sta sam vec planirala kupiti...) stajem autom ispred radnje i vidim lepu visoku devojku, neka plavojka, prolazi pored auta i smeska se...
ja naravSki nista, kao kip...

prolazi devojka radnju...vraca se i ulazi, ulazim posle par sekundi(dok sam zakljucala brmbrm i pokupila novcanik) i vidim je odma kod kase, stoji i zumira... dok sam ja kupila sta mi treba, ona je vec izasla... oket, mislim se...

izlazim napolje, sela u auto i krecem, tek odjednom ona, opet tu negde pored prelazi put, smeska se i ide vec negde/ svojim putem...

nista od ovogA ne bi bilo zanimljivo, da se mi nikad nismo upoznale - kao sto nismo...poslala mi je poziv za frenda na fb uz objasnjenje... :lol: nisam je jos dodala - razmisljam hahahah
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by Kragi

I jedan od najromanticnijh momenata u mom zivotu ... Nije nepoznat, narocito ne sada, znali smo se ali samo povrsno ... i u jednom momentu se mimoidjosmo na ulici.
- zdravo
- zdravo
i dok nastavljam da koracam kazem sebi: 'okreni se! okreni se! pa nije smak sveta' :smeh:
... i okrecem se ... i vidim njega kako se okrenuo i gleda u mene :D :blush: :love:
od tad mi ne izmamljuju uzdahe drugi :drama:
AWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Korisnikov avatar
By Azdaja
meni se par x desilo to "na prvi pogled" :lol: zato razmisljam da li da je dodam... a tad to, vrtenje oko radnje, auto, pogledi...pa mogu reci da nisam zaboravila... :lol:

ne znam...

edit. htedoh reci kakve su to katastrofe od veza bile :lol:
Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
sta cekas covece? mislim nista lose ne moze da se desi. :) dodaj odmah!

jaoo ima toliko savrsenih zena, ja se svake nedelje zaljubim 10 puta na ulici. zao mi je sto ova tema nije malo posecenija, mene sramota da svaki dan pisem samo ja za neku novu zenu haha:D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ hahaha takav sam i ja bio, a onda sam se zaljubio u jednog :jbg: :wundy:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by javolimsamosebe

sta cekas covece? mislim nista lose ne moze da se desi. :) dodaj odmah!

jaoo ima toliko savrsenih zena, ja se svake nedelje zaljubim 10 puta na ulici. zao mi je sto ova tema nije malo posecenija, mene sramota da svaki dan pisem samo ja za neku novu zenu haha:D

stvarno ne znam, a ovo ne bi mogla nazvati ni zaljubljenost, pre ce biti ona friki/zivotinjska privlacnost :awesome: znas ono, privuce te neko za milisekund u 100god :lol:

a da zbog nekog skrenem pogled na duze od 2sek - tesko, ono je trajalo 5min u vr' glave...cudno, kako nisam zaboravila... :dm:

viĆemo, viĆemo

:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Azdaja

prosle godine, negde u ovo vreme... isla sam do drugarice iz os(nebitno), svratila do ducana kod nje u ulici (sta sam vec planirala kupiti...) stajem autom ispred radnje i vidim lepu visoku devojku, neka plavojka, prolazi pored auta i smeska se...

prolazi devojka radnju...vraca se i ulazi, ulazim posle par sekundi(dok sam zakljucala brmbrm i pokupila novcanik) i vidim je odma kod kase, stoji i zumira... dok sam ja kupila sta mi treba, ona je vec izasla... oket, mislim se...

izlazim napolje, sela u auto i krecem, tek odjednom ona, opet tu negde pored prelazi put, smeska se i ide vec negde/ svojim putem...

nista od ovogA ne bi bilo zanimljivo, da se mi nikad nismo upoznale - kao sto nismo...poslala mi je poziv za frenda na fb uz objasnjenje... :lol: nisam je jos dodala - razmisljam hahahah
Jbt kako te je nasla?!?

meni to skeri :maska:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Hys.
Originally posted by Azdaja

Jbt kako te je nasla?!?

meni to skeri :maska:

sombor je jako mali gradic...svi se znaju :)
Korisnikov avatar
By Kekica
Ali...ja se okrećem za devojkama samo ukoliko imaju neko dobro parče odeće pa sam ljubomorna :neznam: , znači li to da nisam lezbejka :shocked: :awesome:
Korisnikov avatar
By acid drop
Nije mi izbijala iz glave, pa sam morala nešto da učinim. Barim ju. :smug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!