- 03 Feb 2011, 18:29
hteo si rec "Hi I'm Milan, and I'm a sponzorusa. And I have a friend named Sanja, she is a sponzorusa too"
?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Glasnik88E ova godina će da ti bude još gora nego prethodna, a sledeća ista kao prošla
Teško... Ova i prethodna godina su nam u porodici užasne finansijski...![]()
Originally posted by crni90ali penzioneri invalidi imaju veca primanja od "obicnih" penzionera
Originally posted by HARPma lažu bre... narod je pun ko brod, pogotovo pederi
Danas retko ko ima slamaricu, konto u banci jer su troškovi života visoki...![]()
ovo ozbiljno mislim, tj mislim da se u srbiji ne živi loše. ko misli da grešim, neka me ubedi u suprotno.
u srbiji loše žive samo studenti (neki), podstanari, samohrani roditelji sa više dece i penzioneri (invalidski).
Originally posted by constantineGrešiš. Prosečna penzija je nešto malo veća od 20000 din, a invalidska 15000
Originally posted by crni90ali penzioneri invalidi imaju veca primanja od "obicnih" penzionera
Originally posted by HARPma lažu bre... narod je pun ko brod, pogotovo pederi
Danas retko ko ima slamaricu, konto u banci jer su troškovi života visoki...![]()
ovo ozbiljno mislim, tj mislim da se u srbiji ne živi loše. ko misli da grešim, neka me ubedi u suprotno.
u srbiji loše žive samo studenti (neki), podstanari, samohrani roditelji sa više dece i penzioneri (invalidski).
![]()
Originally posted by AzdajaDodatni detalji te se ne tiču.
...mogu sebi priustiti sve sto pozelim, a zelim mnogo.
Originally posted by constantinetotalno si omanuo jer ocito ne poznajes proceduru izracunavanja penzije
ali penzioneri invalidi imaju veca primanja od "obicnih" penzionera![]()
Originally posted by crni90nisi dovoljno generalizovao - zaboravio si milione domacinstava bez ijednog zaposlenog ili penzionera, a koja prezivljavaju od onog sto sami proizvedu ili od povremenih nesigurnih i slabo placenih poslova
Možda sam malo preterao kada sam celu Srbiju generalizovao i rekao da se dobro živi, ali većina naroda živi sasvim solidno. Dakle izuzetak su one rizične grupe koje smo naveli: bolesni, invalidski penzioneri, samohrani roditelji sa više dece, kirijaši, domaćinstva sa jednim zaposlenim i studenti.
Originally posted by crni90milo moje, a koliko ima kirijaša i domaćinstava s jednim zaposlenim? po meni nije to nimalo nesignifikantna skupina ljudi...
Dakle izuzetak su one rizične grupe koje smo naveli: bolesni, invalidski penzioneri, samohrani roditelji sa više dece, kirijaši, domaćinstva sa jednim zaposlenim i studenti.
Originally posted by Ulixovako
Nemam bukvalno ni dinara ušteđevine i (opet bukvalno) živim od danas do sutra.
Originally posted by alexandermagic
Najgore pitanje upućeno jednom Jarcu je kad ga netko ispituje za novac.![]()
Elem:Originally posted by AzdajaDodatni detalji te se ne tiču.
...mogu sebi priustiti sve sto pozelim, a zelim mnogo.
Originally posted by blentaŠta ti nije jasno? Pojasniću ti
jel ovaj crni nenormalan ili ray?
Originally posted by nscMilione? Nije tačno.
nisi dovoljno generalizovao - zaboravio si milione domacinstava bez ijednog zaposlenog ili penzionera, a koja prezivljavaju od onog sto sami proizvedu ili od povremenih nesigurnih i slabo placenih poslova
Originally posted by crni90nije mi jasno di zivis
Originally posted by blentaŠta ti nije jasno? Pojasniću ti
jel ovaj crni nenormalan ili ray?
![]()
Originally posted by crni90A ti dodaj one koji su idiotskim pravilnikom silom prilika skinuti sa evidencije Nacionalne sluzbe za zaposljavanje.
nisi dovoljno generalizovao - zaboravio si milione domacinstava bez ijednog zaposlenog ili penzionera, a koja prezivljavaju od onog sto sami proizvedu ili od povremenih nesigurnih i slabo placenih poslova
U Srbiji je u januaru ove godine bilo oko 730.000 nezaposlenih. Od tog broja oduzmi one koji rade na crno, zatim ugovoru o delu i domaćice.
Originally posted by blenta44°52'6.46"С
nije mi jasno di zivis
![]()
Originally posted by SixtoMargina
A ti dodaj one koji su idiotskim pravilnikom silom prilika skinuti sa evidencije Nacionalne sluzbe za zaposljavanje.
Originally posted by crni90Dinkicu, jesi li to ti?
U Srbiji je u januaru ove godine bilo oko 730.000 nezaposlenih. Od tog broja oduzmi one koji rade na crno, zatim ugovoru o delu i domaćice.
Originally posted by blentaŽivim tamo gde klinci od jedva 18 godina vozi skupa auta, gde su kafanchuge prepune, gde većina ima neku zemljuštinu, gde je sudstvo toliko korumpirano da mafijaši kupuju sudijama kuće, tamo odakle ljudi svake godine OBAVEZNO idu na zimovanje I letovanje, gde se svake subote ždere prase...
nije mi jasno di zivis
![]()
Originally posted by crni90nemam pojma odakle ti podatak, lici mi na ono sto je pre neki dan bilo u nekoj emisiji o monopolskom polozaju Imleka - parafraziracu Slobodana Petrovica, direktora Imleka - u 2006 Imlek je optuzen za monopolsko ponasanje jer je pokrivao 45% trzista (po tvrdnji S.P. manje od 20%), sa svoim preradjivackim kapacitetima, kako je Vlada smanjila premiranje mleka, ispalo je, statisticki, da je Imlek 2009. sa svojim kapacitetima pokrivao 110% trzistaOriginally posted by nscMilione? Nije tačno.
Mislim da se nismo razumeli jer sam se pogrešno izrazio. Nisam mislio da su svi puni kao brod, da svi imaju ušteđevinu. Mislio sam o većini. Tesnoj većini.
Uskoro će većina biti siromašnih, tada ću se složiti sa vama.
Originally posted by crni90ako nisi dobro procitao
Originally posted by blentaŽivim tamo gde klinci od jedva 18 godina vozi skupa auta, gde su kafanchuge prepune, gde većina ima neku zemljuštinu, gde je sudstvo toliko korumpirano da mafijaši kupuju sudijama kuće, tamo odakle ljudi svake godine OBAVEZNO idu na zimovanje I letovanje, gde se svake subote ždere prase...
nije mi jasno di zivis
![]()
Sve se to nakralo moj Blento. Od Tita, preko Slobe pa do ovih sad...
Živim tamo gde ljudi jedva imaju za hleb, gde umiru jer nemaju pare za lekove, ali ovih gore navedenih ima više nego ovih dole...
Najviše ima srednjih![]()
Originally posted by crni90sem stana (40 kvm) u kome zivim, nemam nista, ni zemlje, ni kola, nikada nisam bio na zimovanju, ne idem svake godine ni na letovanje, Ada je moje more, ne secam se kada sam zadnji put bio u kafani, imam mesecni prihod oko 260 evra i uredno placam sve racune, prezivljavam , ne zivim
Živim tamo gde klinci od jedva 18 godina vozi skupa auta, gde su kafanchuge prepune, gde većina ima neku zemljuštinu, gde je sudstvo toliko korumpirano da mafijaši kupuju sudijama kuće, tamo odakle ljudi svake godine OBAVEZNO idu na zimovanje I letovanje, gde se svake subote ždere prase...
Sve se to nakralo moj Blento. Od Tita, preko Slobe pa do ovih sad...
Živim tamo gde ljudi jedva imaju za hleb, gde umiru jer nemaju pare za lekove, ali ovih gore navedenih ima više nego ovih dole...
Najviše ima srednjih![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!