Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
umem...kad me nesto ne zanima kazem odmah,mada se ljudi obichno ljute iako je po meni vece neposhtovanje da klimam glavom a ne slusham.
Korisnikov avatar
By EYA
slazem se sa taurusom, nije postovanje praviti se da slusas, vec znati svoje (trenutne) kapacitete i otvoreno staviti do znanja ako nesto ne mozemo sada, ili ne zelimo uopste da slusamo... tacnije, biti spontan kao macka :maca:
Korisnikov avatar
By Madonna
primećujem i uglavnom smeta. radim :kesa: često primetim pa se sjebem jer onda ne znam šta je ovaj reko pa onda kažem bilo šta npr da/au/užas/strašno/mhm/hehe.
svoj i think. osim ako mi nije detaljno objasniola svoj doživljaj toga o čemu priča.a kad sam besan onda kao smaug.
Originally posted by EYA

slazem se sa taurusom, nije postovanje praviti se da slusas, vec znati svoje (trenutne) kapacitete i otvoreno staviti do znanja ako nesto ne mozemo sada, ili ne zelimo uopste da slusamo... tacnije, biti spontan kao macka :maca:
pa to je sve bajno ali mnoge bi to povredilo, ne cene svi iskrenost anforčnetli
a i neke ljude jednostavno moraš da slušaš, ili makar da se praviš
Korisnikov avatar
By colorado
Umem.. i bas se trudim, jer generalno ne razumem ljude... cak postavljam i potpitanja ne bih li se uverio da ja to dobro povezujem. No, iako slusam i dobijem uverenje da sam dobro povezao, ne mora da znaci da sam razumeo. Generalno sam veoma pragmatican i banalan, sto vecina nije, i tu nastane taj jaz. Zbog toga cesto ne vidim problem u tudjim problemima, tj. ne razumem zasto je nesto problem... kad zvuci tako jednostavno kad ga ja postavim u svojoj glavi. I onda ja to obrazlozim, pa dobijem reakciju tipa: "Ha ha!" Ispadne da se sprdam s njihovim problemima, sto zaista ne radim, pa misle da sam nadmen, drzak, ili "spadalo".
Korisnikov avatar
By hlaefdige
^ ti lepo slusas i postavis stvari na pravo mesto kada se ljudi pogube u mislima.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by hlaefdige

cesto mi se desava da neciju pricu nespretno ilustrujem necim sto se desilo meni ili necim sto sam sama osetila...ali to je u cilju da pokazem da razumem sta mi se govori.
Meni je super sto (mi) to radis. em sto imam potvrdu da si me saslusala, em sto mi bude lakse kad vidim da si prosla kroz tako nesto ili isto, pa se ne osecam vise kao izgubljen slucaj.

A voleo bih te NAJVISE NA SVETU CELOM JACE NEGO SAD kad bi krenula da ucis pa da isto to radimo na nemackom! :*
Korisnikov avatar
By Dirrty
Umem da slušam, volim da slušam.
Ne volim da pričam.
By Glasnik
Volim i da pričam, a volim i da slušam.

Ali ne sa svima... :maca:
By Majra Diuna
Da. Ili - trudim se.
Ali izvršila sam selekciju po tom pitanju. Dakle; samo bliski ljudi.
Razlozi zašto više nemam potrebu da pričam i slušam ostale kreću se od toga da zahtevaju da slušaš istu priču više godina, a da kad ti kažeš jednu rečenicu oni ne registruju , do toga da učitavaju ono što nisam rekla i onda još tumače stvari po nekim svojim šemama ubeđeni u to da "sve znaju".
By alexandermagic
Ukoliko me netko zanima/drag-a/blizak-ska mi je, onda sam pozoran slušalac i ne pratim samo riječi osobe već i najmanji pokret tijela dok priča to što priča. Potpuno je nebitno da li mi je tema interesantna ili ne.

U protivnom, ili se pretvaram da slušam sve, a radi se o selektivnom slušanju (ukoliko mi je to u interesu) ili, što je češće -- kažem da me to baš i ne interesira i da osoba ne gubi dah na priču o nečem što mi je nebitno.

Kad se razbjesnim, što je rijetko, onda je bolje da suprotna strana ne izgovara niti jednu riječ, zbog mogućih posljedica, dok me ne prođe. :D
Korisnikov avatar
By harlequin
Originally posted by IriS

ne umem. tj. umem, ali ne uvek.
to mi je zadatak kojim se sada bavim i kojim cu se baviti dok ne savladam umetnost slusanja. :nerd:

znam i u cemu je problem. u egocentricnosti. retki su momenti kad nisam egocentricna i kad zaista vidim u celosti druge ljude. jako dugo sam zivela u svom zasticenom svetu, okruzena zidovima koje sam sama postavila, da bih se zastitila.
e pa, rusim ih jedan po jedan, doduse ponekad kao slon u staklarskoj radnji, ali znam da oni koji zele da me razumeju, uspeju u tome.
Isto i ovde
Korisnikov avatar
By elektron84
Ako mi se ne piski, nisam gladna ili preumorna, izuzetno rado cu saslusati. I dajem sve od sebe da pomognem. Unesem se koliko god mogu i trazim najbolje resenje.

Obicno mi ne dolaze potpuni stranci da se "ispovede" (mada, bilo je svega :giggle: )

Za prijatelje, crpim energiju i podizem ih i to mi nikad nije tesko padalo. Jedino mi smeta kada se ubijemo da resimo problem i onda oni opet upropaste sve :misli:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Cini mi se kao da konstanto ucim da slusam, sto verovatno i jeste tako. I stalno otkrivam neke nove stvari o ljudima slusajuci ih, prateci im mimiku, nacin na koji izgovaraju odredjene reci i sta to njima znaci, kada se malo udubis mozes da saznas svasta sto oni nisu rekli, a nadaju se da ces ti procitati. Volim to da radim u poslednje vreme, samo da slusam, malo da govorim, zanimljivo mi je vrlo...

E da, i podobna sam skroz za ispovedi raznih ljudi, i ne poznatih, ne znam zasto, ali umeju tako da krenu da mi pricaju o svom zivotu... :neznam:
Korisnikov avatar
By Galateja
Nije važno da li neko sluša, važno je da ume da čuje kad je potrebno.
Korisnikov avatar
By walt333
Ako sam u nečemu dobar u životu - to je umeće slušanja. Kod mene to dođe kao čista umetnost.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Htela sam da napisem da umem da slusam, ali sad kad sam procitala clanak, vise nisam sigurna. :nesiguran:
Uglavnom, trudim se da slusam i da razumem i da ucestvujem u razgovoru, ako se trazi moje misljenje.
U svakom slucaju, vise volim da slusam, gledam i upijam nego ja da pricam.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne bash a i ne uchi mi se to.

uglavnom se desava nesto slicno podvlacenju knjige - neko brblja a ja filtriram i primam k znanju i reagujem samo na bitne stvari.

al desi se cesto i da preskocim par strana; ljudi ipak cesto samo zele da se ispovede a to ne podrazumeva dijalog.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Umem , ali cesto ne zelim.

Voleo bih, kao sto postoje na ocima, da tako postoje i kapci na usima.

:sleep:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ponekad moram pažljivo da slušam i kad me ono što čujem uopšte ne interesuje, ali moranje stvara prisilni interes... sve se da naučiti.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne slusam, moje slusalice ne rade, a nemam pare da kupim baterije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!