Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by EYApa to je sve bajno ali mnoge bi to povredilo, ne cene svi iskrenost anforčnetli
slazem se sa taurusom, nije postovanje praviti se da slusas, vec znati svoje (trenutne) kapacitete i otvoreno staviti do znanja ako nesto ne mozemo sada, ili ne zelimo uopste da slusamo... tacnije, biti spontan kao macka![]()
Originally posted by hlaefdigeMeni je super sto (mi) to radis. em sto imam potvrdu da si me saslusala, em sto mi bude lakse kad vidim da si prosla kroz tako nesto ili isto, pa se ne osecam vise kao izgubljen slucaj.
cesto mi se desava da neciju pricu nespretno ilustrujem necim sto se desilo meni ili necim sto sam sama osetila...ali to je u cilju da pokazem da razumem sta mi se govori.
Originally posted by IriSIsto i ovde
ne umem. tj. umem, ali ne uvek.
to mi je zadatak kojim se sada bavim i kojim cu se baviti dok ne savladam umetnost slusanja.![]()
znam i u cemu je problem. u egocentricnosti. retki su momenti kad nisam egocentricna i kad zaista vidim u celosti druge ljude. jako dugo sam zivela u svom zasticenom svetu, okruzena zidovima koje sam sama postavila, da bih se zastitila.
e pa, rusim ih jedan po jedan, doduse ponekad kao slon u staklarskoj radnji, ali znam da oni koji zele da me razumeju, uspeju u tome.
Originally posted by elektron84
Ako mi se ne piski, nisam gladna ili preumorna, izuzetno rado cu saslusati.
Originally posted by GalatejaSa ovim se slazem 100%
Nije važno da li neko sluša, važno je da ume da čuje kad je potrebno.
Originally posted by Galateja
Nije važno da li neko sluša, važno je da ume da čuje kad je potrebno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!