Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
i on je pio taj sok. :D
doduse, svako je imao svoju casu! :D
kekekekke!
Korisnikov avatar
By zixons
ispovedaonica?
ja sam trans mtf, iako sam bila svesna da sam u biti zensko,ozenila(o) sam se
napravila dvoje dece (trenutno 4 i 2godine) i nakon 7 godina braka naprosto "pukla",sve je izaslo na videlo,pala sam u depresiju sto fizichki nisam ono sto zapravo jesam (zena).Nemam podrsku ni od supruge ni od roditelja(koji me uslovljavaju izbacivanjem iz kuce).Ako krenem u tranziciju znam da cu biti srecna jer cu biti ono sto jesam,ali cu ujedno biti nesrecna zato sto ce me supruga istaviti (koju volim) a o deci koju ce odvesti ,da ne govorim!
Ako ne krenem u tranziciju ne gine mi kljukanje ksalolom (sto trenutno praktikujem po preporuci psihijatra),mada ni to ne pomaze bas nesto posebno.
Vec sam imala pokushaj samoubistva.Osecam da ludim polako ali sigurno.Zaista ne mogu vishe ovako!:(
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by zixons

ispovedaonica?
ja sam trans mtf, iako sam bila svesna da sam u biti zensko,ozenila(o) sam se
napravila dvoje dece (trenutno 4 i 2godine) i nakon 7 godina braka naprosto "pukla",sve je izaslo na videlo,pala sam u depresiju sto fizichki nisam ono sto zapravo jesam (zena).Nemam podrsku ni od supruge ni od roditelja(koji me uslovljavaju izbacivanjem iz kuce).Ako krenem u tranziciju znam da cu biti srecna jer cu biti ono sto jesam,ali cu ujedno biti nesrecna zato sto ce me supruga istaviti (koju volim) a o deci koju ce odvesti ,da ne govorim!
Ako ne krenem u tranziciju ne gine mi kljukanje ksalolom (sto trenutno praktikujem po preporuci psihijatra),mada ni to ne pomaze bas nesto posebno.
Vec sam imala pokushaj samoubistva.Osecam da ludim polako ali sigurno.Zaista ne mogu vishe ovako! :(
Mora da ti je strašno teško. Žao mi je što moraš to proživljavati ali istina jeste da ne možemo bežati od sebe. Moraš prihvatiti sebe onakvu kakva jesi i dokle god to ne uradiš, sigurno ćeš patiti i biti nesrećna. Retko ko će razumeti kroz šta prolaziš, toga moraš biti svesna. Nema vraćanja unazad, šta je učinjeno je učinjeno. Da izigravaš nešto što nisi ti nikako ne preporučujem, pa čak ni po cenu da možda izgubiš osobe do kojih ti je stalo. Nije lako, ali nema ti druge...
Korisnikov avatar
By zixons
danas idem kod treceg psihijatra na neko testiranje,kladim se da je u pitanju cogiati test.Iskreno zaista ne znam ni zasto idem,jer moji mi ne veruju a taj test sam vec radila kod psihoterapeuta i ispalo je da sam trans. Ipak cu ici, uraditi testiranje i najverovatnije ce opet biti dijagnoza da sam trans. Naravno opet ce ispasti da ni taj (treci) psihijatar "nema pojma" kao sto ni prva dva nisu imali pojma kada su mi dali dijagnozu transeksualnosti. Danas mi je saopsteno da ako nastavim sa svojom namerom da prodjem kroz tranziciju moram da se selim-izbacuju me iz kuce. Tako da sam pocela da trazim stan.Sto se tice posla,moci cu da radim jos neko vreme dok budem bila "prihvatljiva" za okolinu,a nakon toga cu morati da trazim i posao.Javicu vam danas-veceras sta je bilo kod psih.
Ako vam se ne javim nemojte mi slati mailove jer nece imati ko da ih procita.
Sve vas puno voli vasa transica Ivana
Korisnikov avatar
By unic0rn
If I were a lesbian
I would dive the muff
I would munch the muff
I would pet my kitty
and then dive the muff some more.
Oh, if I were a lesbian.

:peva:
:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
u bre.
možda bi ti bilo od pomoći i koristi da nazoveš lgbt sos telefon (011/ 3290-846)?

ako se ne varam, po forumu su se pominjale i neke grupe podrške tg ljudima, ali nešto ne mogu da nađem nikakav svež podatak na tu temu... neko?
Korisnikov avatar
By zixons
hvala bogu pa postoji dial up!
Kao sto sam rekla danas sam bila kod treceg psihijatra,tacnije bila sam kod njegove asistentice i po njenom misljenju sam trans, ali kaze da postoje i neke druge psih.smetnje.Rekla mi je da se POD HITNO javim prof.Marinkovicu u ponedeljak da zakazem razgovor (pregled) da mi prepise lekove za ove druge psih.smetnje,a sto se tice transeksualnosti da ce videti da li ce on ili ce me (verujem najverovatnije) uputiti nekome(mislim da ce biti bg).Na razgovor bih trebala da povedem i nekog od roditelja i suprugu. Kaze da bi moji trebali da me "ostave na miru i da me puste da radim sta hocu" (tranzicija). Kao sto sam rekla (poslato sa mobila) moji su mi iskljucili internet da ne bih isla na chat (kao to je neka sekta,bla,bla,bla).Josuvek prosto ne mogu da verujem da su mi iskljucili net!
(moj burazer i ja koristimo isti prikljucak ali ide preko njegove tel.linije-samo su istekali kabel).Nadam se da ce na sledecem pregledu prof.Marinkovic objasniti mojim najblizim da se transeksualnost ne leci lekovima nego tranzicijom.
BTW:Danas sam bas bila u krizi i pomisljala sam na ono najgore-zato sam ono napisala.
Voli vas vasa transica Ivana
ps:javicu vam kako je prosao razgovor sa psihijatrom.
By dukkehjem
------------------------------------------------------------
Ivana, tek sam sad video poruke. Ne daj se. Mislim da je vazno da budes ono sto jesi, jer dzaba sve ako nisi u skladu sama sa sobom, drzim ti palceve da sve izguras do kraja.
------------------------------------------------------------
sto se ispovesti tice, moja je detinjasta:
Pre neki dan (u nedelju uvece), vracajuci se nekim busom iz Bg-a, a verovatno pod uticajem filma Trick (1998), ladno nisam prestao da zaljubljeno buljim u nekog lika, iako se ovaj u medjuvremenu okrenuo ka meni. I gleda on onako zbunjeno, sta li, a ja buljim i dalje, a ubrzo je uvatio stvari i otisao skoro skroz do vozaca (ja sam bio na zadnjem sedistu).
Sto zivot nije film, ona dvojica iz Trick-a su mi prelepi <3 smrc... u svakom slucaju, da stvari budu crnje, meni cak nije bilo neprijatno, bio sam tuzan (sto je otisao, sto se nismo kresnuli, sto mi nije decko, sto nemam decka, sto sam pre neki dan sanjao da imam nekog...)! detinjarije, ali se potresam oko svega... kad me prodje depresivnost budem nervozan i samo sto ne izujedam ukucane... danas sam uvatio i satima setao, dok mrak nije pao, da istresem tenziju iz sebe. Najcrnje je - i da imam decka, tesko da bismo i za ruke mogli da se u javnosti drzimo (posebno ovde)...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jojojoj vidi teme

neki debeli dečak je bio jako željan kad smo bili mali i uvek nam je pojeo sve slatkiše na odmoru i onda smo drug, njegova sestra i ja kad je trebalo da dođe otišli i kupili dve kutije mančmeloua i nabrali one male crvene đavolske paprike, bile dve biljke u hotelu i tako perfektno otvorili foliju od dole i poređali po jednu papričicu u svaki mančmelo i perfektno zatvorili da se ne primeti i stavili sve te u jednu kutiju, a nama otvorili drugu, a njemu ponudili tu začinjenu i on naravno uzeo..

nije bila moja ideja ozbiljno. :giggle:

..osetio je papriku tek na zadnji mančmelo mamu mu jebem koja ga napravi ko provaliju, mi smo mislili da će već na drugi-treći pa da izvadimo iz ostalih papriku i jedemo mi. uglavnom bilo je efektivno, nadrkao se, pa je počeo da plače i rekao "pa mogli ste da mi kažete da delimo podjednako, ja sam mislio da vi nećete pa da se ne baci" i otišao

ovaj, da.. nije mi to palo na pamet tad.. jbg. :shrug: sorry
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Kada sam imao 9-10 godina, ukrao sam National Geographic magazin sa jedne trafike. Iako nikada nisam imao potrebu ni želju da kradem, nekako sam to uradio. Kada sam već stigao kući, poželeo sam da odem i da ga vratim, ali nisam znao kako. Nisam ga ni otvorio, jednostavno bilo mi je strašno što sam ga ukrao. Godinama ga nisam otvorio, a čuvao sam ga među knjigama koje sam čitao kao klinac jer ga tu sigurno neće naći. Mislim da sam ga tek negde sa 16-17 otvorio i pročitao ...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
dragi roditelji, što se prošlog moba tiče, nije mi niko ukrao, nego sam ja bila previše pijana, saplela se kad sam se vraćala kući, tad me pozvala drugarica, ja se javila, završila razgovor, spustila telefon pored jer mi nije trebao više, ustala i nastavila dalje. jbg, dešava se. sorry na laganju, ne biste me razumeli
Korisnikov avatar
By Neutron
Joj Nataša budalo. <3
Ont: Kada dobijem čokoladu ili je sakrijem pa se krišom sladim, ili je pojedem odmah. :/
Korisnikov avatar
By Blady
Opsednuta sam dodirivanjem.
Ne volim da mi diraju kosu i lice.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Trošim pare ne gledam ni napred ni nazad. Šta će sutra biti briga me.
Nego, oprostio sam sebi grehe, zaboravio da ne kažem, no sad me peče sovjest što sam zaboravio i smatram da ih nema, a po lozici ih mora biti. :neznam:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kad sam bio klinac, svoju nepismenu komšinicu od 83 godine sam kao uzeo da učim da piše. Između ostalog sam je učio i kako da se potpiše. Bila mi je vrlo zahvalna zbog toga, samo što je nisam naučio da piše svoje ime, već ime Vuk Drašković, zato što me je iz nekog razloga podsećala na njega. :puzzle:
Sva sreća pa su joj unuci objasnili da to nije njeno ime kad im se prvi put pohvalila kako zna da piše, i kako jedva čeka da sklopi neki ugovor, pa da se negde i "zvanično potpiše".
Korisnikov avatar
By Macan86
ja sam sa nekih dve godine slučajno ubio mačku...bacao sam je u vis i vikao "vidite ljudi leteća mačka" ...i ona je tako nesrećna kad je uspela da se spasi istrčala na ulicu tako ošamućena da pobegne od mene i zgazio je komšija autom...

godinu dana mlađeg burazera sam ubedio da uđe u fijoku,i zatvorio ga u nju(isto sam imao dve godine)

pobegao sam prvi dan iz zbavišta kući zato što mi se išlo u wc a nisam hteo da idem u školski

isto u zabavištu sam nekim klincima razmazao crteže za vreme odmora zato što mi se nisu sviđali ni oni ni njihovi crteži i posle se pravio lud

isto u zabavištu sam polomio jednoj devočici nekog čovečuljka od plastelina i opet se pravio lud...

imam ja dosta grehova iz zabavišta :kesa:
By alexandermagic
Da li da napisem ? Well, hocu.

Dakle, i kao mali sam se gadio necistih mjesta ili mjesta koje ja nalazim takvim iako objektivno to najvjerojatnije nisu.

U skoli, i regularnoj i muzickoj nikad nisam otisao u toalet, niti sam fizioloske potrebe obavljao vanka.
Posljedicno, dva puta sam silno trpio i pokusavao suspregnut veliku nuzdu i oba puta mi je to uspjelo tocno do trenutka hvatanja za kvaku ulaznih vrata, doma.
Lako je pretpostavit da sam se tako obucen, na par koraka do vlastitog WC-a uneredio u hlace.
By Speculum Columbae
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2705331#p2705331]alexandermagic napisao:[/url]Da li da napisem ? Well, hocu.

Dakle, i kao mali sam se gadio necistih mjesta ili mjesta koje ja nalazim takvim iako objektivno to najvjerojatnije nisu.

U skoli, i regularnoj i muzickoj nikad nisam otisao u toalet, niti sam fizioloske potrebe obavljao vanka.
Posljedicno, dva puta sam silno trpio i pokusavao suspregnut veliku nuzdu i oba puta mi je to uspjelo tocno do trenutka hvatanja za kvaku ulaznih vrata, doma.
Lako je pretpostavit da sam se tako obucen, na par koraka do vlastitog WC-a uneredio u hlace.
za 25 godina života nisam išao da napuderišem nos van sopstvenog toaleta.
By Deni5
Ja bih napisao nešto, ne znam ni sam šta želim i da li želim da budem sa muškom osobom, uvek sam mislio da me više privlače muškarci ali u poslednje vreme, a pogotovo danas nisam siguran, čak šta više. plašim se. Nisam bio ni sa kim i poslednjih mesec dana sam nešto pokušao, juče sam bio prvi put da se vidim sa nekim (ne računam na slučajni susret sa prvim muškarcem sa kojim sam nešto pokušao pre šest meseci i to slučajno jer se on javio na fb, pa me posle dva dana otkačio i to me povredilo). Kada razmišljam da budem sa nekim već tada osećam grižu savesti i strah i ništa lepo ne mogu da osetim, trebao bih da se vidim sa nekim i jedan deo mene bi otišao, a drugi deo bi da sednem u neki ćošak i da ne ustajem.
By Deni5
Mislim da on poprilično laže, mislim da je i stariji i možda oženjen, neće da kaže ni kako se zove. U jednom trenutku bih otišao a u drugom ne bih, ne smem sada ni da odbijem jer sam rekao da hoću, onaj prvi sa kojim sam pokušao nešto, sam shvatio da je oženjen i onda je sam pobegao što je dobro. Mislim da ispoštujem dogovor i da nekako odem i da prošetamo i da se nadam da mu se neću dopasti, pa da ode sam. U poslednje vreme se trudim da ne padam u depresiju, prošli put sam smršao 8 kg, samo sam hteo da spavam i plačem, poslednja dva meseca pokušavam da se ugojim bar jedan kilogram, pre toga sam uspeo dva kada sam se naterao da budem dobro. Ne znam šta mi je trebalo sve to i da pravim profil na onom sajtu kada mislim da nisam sposoban ni da se viđam sa nekim a da se ne plašim toilko svega.
Korisnikov avatar
By Macan86
Slušaj.Trazi od njega da se nađete u nekom kafiću,ako to odbije onda odkaži sastanak.Ako ne odbije idi,vidi se s njim,popite nešto i lepo mu reci da ti se ne sviđa.taj koj nije hteo da ti kaže ni ime ni skoro ništa o sebi sigurno ne očekuje od tebe ništa više od sexa,i nešto ti to ne bih preporučio za prvi put.
By Deni5
Ja sam taj koji treba da izabere kada i gde, rekao je da možemo da odemo negde na piće, u auto ili da prošetamo, rekao sam da prošetamo. Stalno piše da ne smem da budem ni sa kim i da on hoće da bude samo sa nekim ko nije bio nikada ni sa kim, pitam se često šta mi je ovo trebalo. I bio bih sa nekim a i ne bih zbog straha da može da se desi nešto što ne treba, s obzirom da sam, mogao bih reći bolesno osećajan ili emotivan, mislim da bih umro.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!