Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Birthday_girl
Koliko sam gluposti rekla i uradila u pijanom stanju...
A ovo za libido je so god damn true!
Joj i ja!
Ali ne mogu reći da su baš sve bile gluposti, našla se i pokoja pametna stvar :pivce:
By ...Sitnicava...
Originally posted by hlaefdige
ajoooj....kojesta..

inace, mislim da nije istina ta izreka "sto trezan misli, pijan govori"....
:up:

Slabije su mi kočnice kad se napijem, ali to ne ide na stranu otvorenosti za neke sex kombinacije već sam slobodnija u pogledu priče. Vedrija sam... I stalno mi se piški, pa malo-malo pa čučnem odjednom (jer je fatalno u kombinaciji sa smehom, je l'). A nikad mi se nije desilo da uradim/izgovorim nešto što trezna nikada ne bih.
By ...Sitnicava...
Koliko se sećam, kad si pijana, po celom klubu su samo tvoje noge. :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Slabo govorim i trezna,a jos manje pijana...a sto se misljenja tice,ono se ne menja u odnosu na trezvenost tj pijanstvo,mada su se neki ubedjeni u suprotno posteno pomucili da me napiju pa da se predomislim :)
By ...Sitnicava...
Mislim da sam slagala u gornjem postu, pa da se dopunim da me još poznanici ne optuže da lažem. :D

...

Ipak se setih da je bilo ponečeg što ne bih trezna radila, mada je su to bili momenti autodestrukcije. Kako sam samo nečasna. :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Ja (kad popijem puno, a to je sve preko 4 rakije, 8 red bull votki, duvanja, case crnog vina i jednog piva -> do te tacke provereno imam kakvu takvu samokontrolu, probala sad u subotu) izgubim svaku moc samocenzure, i onda em verovatno pricam kajgodizme teshke, em ih se ne secam ali dozivim posle pokoji cudan pogled.

tako sam otisla na neki fashion event prosle jeseni (sa sve zenom) u nekakvom show roomu i bilo neko brdo nekih vanila votki, obicnih votki, jagoda i sta sve ne borovnica votki, najmanje 40 flasa toga i ja sam naravno to krenula da pijem ka vodu, i onda se secam nekog momenta kad me je oladio prvi talas mucnine da sam svim tipovima redom govorila kako su fino gradjeni i grupi od nekih 15 zena sa zavidnim uspehom pogadjala brojeve brushaltera korpa/obim (omasila sam samo neku trojku jer je riba imala neke karnere po sisama), a sve bio neki strejt svet uz par pedera, naravno da sam probavala muske kapute i kikotala se ko debil. naravno da sam izbegavala svaku vrstu modnog desavanja do pre neki dan.

onda imam one momente da umracim strashno, pokulja nafta na sve strane, winter bude malo dete kakav pesimizam i mrzovolja umeju da me strefe (kad umorna pocuclam previse viskija). ljudi ne veruju kakav mr hyde ume da zacuci u meni.

i desava mi se da tako flertujem i komplimentiram i serem i ponekad bas nemam takta, uhvatim da pricam nekom, kome je najduze putovanje na svetu bilo iz njegove varosice do bg-a, o svojim putovanjima i sta sam sve videla.. i tako. mada retko me bude bas blam kad se setim sta sam radila.

jao juce sam se obalila na nekom prom partiju i pricala s nekim likom o kucicima i slicnom dobrih pola sata, mislim da je lik bio ubedjen da ga muvam. i mislim da sam u jednom momentu zaknorila na kaucu ali nisam sigurna. jbg bila sam u minicu. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
cuti boli me glava od rakije i votke juce. sve bi bilo ok da na kraju nisam sasula unuce one baltikuse sa prstom red bulla kao da je sokic. samo me to pivo uvek dokusuri, dal preko 8 zestina dal jedno solo - isti efekat. ozbiljno mislim da sam jos uvek blago pripita od sinoc.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Hys.
As in trepcem, cvrkucem, a ako sam u tom raspolozenju, krenem u neku diskusiju tesku o univerzumu i lepoti zivota :maska: (Orlando The Lady ce ovo skapirati)
Cekaj, bre...stani! Ti mene muvas SVE ovo vreme? :lol:
Sta sam ono htela.....a,da: u poslednje vreme cesto smaram devojke govoreci im kakva ce im biti deca i kako ce meni biti milo kada ih sretnem na ulici. :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ja što trezna mislim, to pijana zaboravim. I obratno.

Šalim se. :D

Znam samo da se obrušavam na ljude i da ih ludo volim.
Korisnikov avatar
By castor
Igrao DJ-u krilu u str8 kafani.
Posle se prebacio na druga.
4 ili 5 piva + sulic votke

Sutra me je bas bilo sramota.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
moj poglavica ima super izjavu: "da se pijanac u sumi probudi, bukvi bi se izvinjavao!"

kako je to istina.
By Orion
Jako retko 'pijem' tako da nemam puno ispada tog tipa i većina mojih blamova je kad sam u potpunosti trezan pa nemam neki izgovor. :nerd:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by hlaefdige
ajoooj....kojesta..

inace, mislim da nije istina ta izreka "sto trezan misli, pijan govori"....
:up:

Slabije su mi kočnice kad se napijem, ali to ne ide na stranu otvorenosti za neke sex kombinacije već sam slobodnija u pogledu priče. Vedrija sam... I stalno mi se piški, pa malo-malo pa čučnem odjednom (jer je fatalno u kombinaciji sa smehom, je l'). A nikad mi se nije desilo da uradim/izgovorim nešto što trezna nikada ne bih.
Jel se secas kad smo bili u Teletu pa smo krenuli u Y.? Ti, N. i ja :) Pa kad smo stigli do Y. da su se tamo odrzavali neki radovi :lol: PA je onaj chichica iz kamp kucice iskochio, ja vrisnula, a ti chuchnula :lol: Dalje necu da pricam sta je bilo, ne brini:pokazuje:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Volim da popijem, ali ne preterano i ne previše :D Treba li da posebno pominjem da sam i tada jako fin? :D :D :D :lol:

Inače, obožavam te što se prokurče kad su "pijani" i mislim da ogroman broj ljudi folira pijanstvo jer misli da im to daje za pravo da se ponašaju svakojako i prave i govore razna sranja da bi sutra kao idealan izgovor naveli to svoje navodno pijanstvo. E, to mi je tek :barf:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Volim da popijem, ali ne do te mere da se napijem i da pravim ko zna kakve gluposti. Naravno, desilo mi se da preteram. Kad sam pijan, obično se smejem, ljubim društvo (u obraz) i djuskam... :blush:
Korisnikov avatar
By Dirrty
U zivotu se nisam napio, i sumnjam da cu ikad.
Mrzim alkohol, skroz mi je odvratan ukus.

Hm, nije li zapravo cesci slucaj da pijan covek povraca, spava, gundja, retardise se... vise nego sto zaista nesto govori, odnosno kaze?
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Dirrty

Hm, nije li zapravo cesci slucaj da pijan covek povraca, spava, gundja, retardise se... vise nego sto zaista nesto govori, odnosno kaze?
Pa to je već reč o obeznanjivanju.
By mythe
kod mene alkohol pospesuje seksualni nagon, jedino je lose sto mi se tada kriteriji spustaju pa je moguce da zavrsim sa nekom rugobom u krevetu a i da imam seks bez kondoma
Korisnikov avatar
By lorna
Ja pevam, odnosno pevushim kada sam pijana, malo se zanosim i to je sve...

ko peva zlo ne misli, a ko misli nije mu do pevanja... tako nekako.
Korisnikov avatar
By Dzi
ne volim kad neko bude pijaniji jelte haha od ja ondaK se sjebem i cujem ono sto ne zelim.:sveca:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Kakvo mi je raspolozenje kada pocinjem sa cirkom takvo ce se i nastaviti stim da ce dobiti na snazi, tako da ako sam bio nesto ljut- ljudi oko mene ce najebati a nedo bog da sam bio napaljen... :D
Najebace u svakom slucaju ili cu ja zesce najebati kada se otreznim :trep:
Tako da u poslednje vreme pokusavam da se kontrolisem sa kolicinom. :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Machkodlak
Kakvo mi je raspolozenje kada pocinjem sa cirkom takvo ce se i nastaviti stim da ce dobiti na snazi, tako da ako sam bio nesto ljut- ljudi oko mene ce najebati a nedo bog da sam bio napaljen... :D
Najebace u svakom slucaju ili cu ja zesce najebati kada se otreznim :trep:
Tako da u poslednje vreme pokusavam da se kontrolisem sa kolicinom. :D
takodje. sve je isto samo sto postanem temperamentnija malo.
samokontrola resava stvar :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
trezna kazem sta mislim :lol: a pijana radim sta gođ mi padne na pamet :kesa:

sva sreca, pa nisam bas BAS extremna...:cookie:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!