Ja (kad popijem puno, a to je sve preko 4 rakije, 8 red bull votki, duvanja, case crnog vina i jednog piva -> do te tacke provereno imam kakvu takvu samokontrolu, probala sad u subotu) izgubim svaku moc samocenzure, i onda em verovatno pricam kajgodizme teshke, em ih se ne secam ali dozivim posle pokoji cudan pogled.
tako sam otisla na neki fashion event prosle jeseni (sa sve zenom) u nekakvom show roomu i bilo neko brdo nekih vanila votki, obicnih votki, jagoda i sta sve ne borovnica votki, najmanje 40 flasa toga i ja sam naravno to krenula da pijem ka vodu, i onda se secam nekog momenta kad me je oladio prvi talas mucnine da sam svim tipovima redom govorila kako su fino gradjeni i grupi od nekih 15 zena sa zavidnim uspehom pogadjala brojeve brushaltera korpa/obim (omasila sam samo neku trojku jer je riba imala neke karnere po sisama), a sve bio neki strejt svet uz par pedera, naravno da sam probavala muske kapute i kikotala se ko debil. naravno da sam izbegavala svaku vrstu modnog desavanja do pre neki dan.
onda imam one momente da umracim strashno, pokulja nafta na sve strane, winter bude malo dete kakav pesimizam i mrzovolja umeju da me strefe (kad umorna pocuclam previse viskija). ljudi ne veruju kakav mr hyde ume da zacuci u meni.
i desava mi se da tako flertujem i komplimentiram i serem i ponekad bas nemam takta, uhvatim da pricam nekom, kome je najduze putovanje na svetu bilo iz njegove varosice do bg-a, o svojim putovanjima i sta sam sve videla.. i tako. mada retko me bude bas blam kad se setim sta sam radila.
jao juce sam se obalila na nekom prom partiju i pricala s nekim likom o kucicima i slicnom dobrih pola sata, mislim da je lik bio ubedjen da ga muvam. i mislim da sam u jednom momentu zaknorila na kaucu ali nisam sigurna. jbg bila sam u minicu.