Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Inace, ja bas volim ga hvalim ljude i iznosim lepo. Vidim da to na forumu deluje kao tresh jer je u modi cool ponasanje. Boli me leva trideseta trepavica zbog toga! :smeh:

Srecko, imas lepe oci! :sweet:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by hlaefdige
glupo se ponasam kada dobijem kompliment....preskocim u razgovoru obicno...kao da nisam cula...eventualno kazem "hvala"...ali bas ne znam da se ponasam
bas tako :shrug:
Korisnikov avatar
By Tot
Tetka Daliborka je iznela neka vrlo umna zapažanja o mojoj ličnosti i delu te su mi njeni komplimenti na forumu najdraži :snob:

Inače gode mi nesvesno mi upućeni komplimenti. Osoba tada ni ne zna da sam suptilno razdragan.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Tot
Tetka Daliborka je iznela neka vrlo umna zapažanja o mojoj ličnosti i delu te su mi njeni komplimenti na forumu najdraži :snob:
Naše uzajamne analize su nadaleko čuvene.
:)
Korisnikov avatar
By Rei
WTF je obichno prva pomisao, a onda sednem zadovoljan i miran kao mish. Kada bi kompliment bio neshto opipljivo verovatno bi ga kao mish i oglodao. Omg :pokazuje:
Korisnikov avatar
By ns.happy
@rei - roflmao :lol:

inace, opet primer laskanja/komplimentiranja - neko u svom opisu nekog perioda svog zivota, mene navede kao najdominantniju figuru. :nerd: zar neko moze samo o meni da razmislja? mislio sam da je fejkiranje u pocetku, ali ispade da nije. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih znao sta mi je najdraze... ali najsmesniji su mi bili komplimenti kako izmedju ostalog imam lep pupak ili cak i kuk! :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by hlaefdige

glupo se ponasam kada dobijem kompliment....preskocim u razgovoru obicno...kao da nisam cula...eventualno kazem "hvala"...ali bas ne znam da se ponasam
I ja, ali obično kada neko ponovi nekoliko puta isti ili sličan kompliment.

A osetim se i neprijatno pošto stvarno retko delim komplimente.

Čak i kada želim, retko umem... ne mogu da izgovorim.

Možda se plašim da osoba ne zloupotrebi moju iskrenost? :psiholog:
Korisnikov avatar
By Galateja
Laskanje je sublimirani oblik laganja. Nema tu šta da prija sujeti kada ja znam da sam slagana. Jer laskavci isto kao što ničim izazvano nešto hvale, tako isto ničim izazvano i kude.

Iskrene komplimente volim, po tom pitanju sam versatile, i dajem i primam. Cenim kada sam cenjena, a isto tako i kada neko ceni to šta ga/je cenim. :eureka:
Korisnikov avatar
By Mage
Skoro mi je ćale rekao da se jako ponosi samnom i da mi se divi :) Ne znam zašto, ali mi je to jako puno značilo (moj ćale retko deli komplimente :lol: )

Smatram komplimentom i kada mi neki sladak dečko priđe. Self confidence boost :misici:
Korisnikov avatar
By Blady
JU ne znam, ali istina da prija.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Možda je banalno, ali meni je smešno, ako ne čudno. Ne znam šta da mislim o tome...

Danas sam čuo i to ne prvi put - da imam kukove, bokove, struk, butine i guzove kao dobra pička, a pritom nisam bio u ženskom vešu :krezavi:

Ne znam šta da mislim o tome, navodno je udeljeno kao kompliment, ali ja se osećam kao muško :kingkong:
Korisnikov avatar
By Srklet
hm... za mene je kompliment kad mi netko kaže nešto što mu se svidjelo u vezi mene a da to meni nije palo na pamet da bi se nekome moglo svidjeti...

inače, često na standardne komplimente odgovaram sa 'znam' :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
ego se mora nahraniti :sudija: bolje od komplimenata su pogledi :pervert:
ali kako kad, nekad prija, nekad je neprijatno
i ja nekad bukvalno imam potrebu da saopštim nekom da mi je prelep/a ali se onda osetim bezveze, like, šta nju ili njega boli k šta ja mislim. ne volim komplimente od ljudi s kojima se družim, jer mi se javi onaj osećaj kao kad dobijem poklon, tj. da i ja moram nešto lepo onda da kažem :smeh:
a komplimente u vezi takođe ne volim jer osetim to što mi govori na druge načine, kroz pažnju nežnos' i tako daalje
derfor, najčešće mi zaprijaju komplimenti od potpunih strendžera
Korisnikov avatar
By gossip
uglavnom su to isti komplimenti od razlicith ljudi
i prijaju sa vremena na vreme
uzvracam onda kada smatram da trebam
Korisnikov avatar
By bern
kako kad. voim komplimente date sa stilom, a trudim se da i ja radim isto. nemam problem da dam kompliment, ali i da ga uskratim.

npr. drug i ja srećemo drugaricu koja ima novi friz, ali ništa posebno.

razduševljeni drug: jaooooo kako ti je friz super!
oduševljena drugarica: jaooo hvala (gleda u mene i očekuje komentar)
ljubazni ja: (smile and silence)

ne milsim da sam nešto bitchy u takvim trenucima, samo ne vidim zašto bez potrebe lagati. u sličnim situacijama bih rekao "tvoja nova frizura je lijepo osvježenje", ali nije ni to "rješenje" kojim se razmaskira nepotrebno laskanje i podilaženje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Mene danas prodavačica u radnji de stalno kupujem pitala da li se farbam, jer mi boja deluje prirodno - i baš mi bilo drago jer sam se plašila da je mnogo otišlo na riđkasto.

A da - i pitala me koliko imam godina, kad rekoh, obe se iznenadiše i pitale de su mi bore. I da izgledam ko da imam 27 najviše.

Prijalo mi je -

jer su 1. strejt žene koje ama baš ništa ne dobijaju time

2. osećam se poslednjih dana kao istočnoevropska izbeglica, jer idem sa majicom isprskanom domestosom, staroj treši i overol se ne osećam priti ama ič. Već kao naduveni ekcem sa dzugašvili više-nego-primesom malajvosti.

3. pms coming (videti br. 2)
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2645069#p2645069]Hys. napisao:[/url]
2. osećam se poslednjih dana kao istočnoevropska izbeglica, jer idem sa majicom isprskanom domestosom, staroj treši i overol se ne osećam priti ama ič. Već kao naduveni ekcem sa dzugašvili više-nego-primesom malajvosti.
Jesam ja tebi ikad rekao koliko ja volim tvoj, u nedostatku sretnijeg opisa: izbor reči, stil pričanja i generalno pisanje?

Pogotovu kada rentuješ. :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Upravo sam shvatio da je baš odgovarajuća tema gde sam ovo napisao. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
a meni je prvo palo u oci da sam napisala malajvost umesto maljavost :facepalm:

hvala darling :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
generalno mi najviše godi kad mi neko kaže da sam car. :awesome:

inače ne znam da reagujem na komplimente. pogotovo kad idem negde sa roditeljima pa neki njihovi poznanici meni nepoznati krenu da komentarišu kako ličim na mamu ili na tatu kako sam porasla prolepšala se itd. a ja sve onako " :grin: hehe hvala :grin: .. :shrug: " ko retardirana
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
:lol:

ma, ne znam da se ponašam prema nepoznatim osobama koji mi ne udeljuju komplimente da bismo se ljubili nego eto tako random iz neke kurtoazije. nisam navikla na tu pojavu ;(
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ok mi je kompliment i sam laskam nekome,volim da mi daju kompliment na moje crtanje jos bolje mi je kada mi daju pozitivnu kritiku,kada ja dajem komplimente to je kod mene spontano,nemam neku nameru tipa da nekome dizem ego,vec ono sto mi se svidja na nekome to cu mu i reci...
By barni
volim komplimente uni sam u tome
ono sto je srklet rekao, bas to volim
kad neko iskopa nesto u meni sto ja mozda ne vidim
pa mi oni to pokazu, to mi je najlepse

volim i ta tepanja
decko me neki dan poceo zvati zgodnisa :D
a ja njega vrednisa
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!