Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by stefan19Originally posted by blentaPa meni se oprashta jer ni ne zivim u Srbiji. A zamisli tek da ti neko kaze umesto 'jel se selis zauvek' - 'Jel se selis za dobro'?Originally posted by stefan19jedanput!
djubre me prevarilo jedamput,![]()
To su lapsusi, a ovo je obican misspelling.
Originally posted by bananicamislim da se kaze ni sa kim
iskreno, kad to cujem od ljudi koji mi nista neznace - nepogadja me. Vise me zabavlja.
A moji prijatelji su svi dovoljno obrazovani da takve glupe greske neprave. Prosto se nedruzim snikim ko nije dovoljno bistar da savlada elenemtarne stvari jezika kojime govori.
![]()
Bez zezanja, mozda ce me neko pogresno shvatiti - ne zelim da tvrdim da sam neki genije (mada sam prokleto blizu!) niti da su svi moji prijatelji genijalci. Niti da biram prijatelje po tome koliko su pismeni. Samo, druzim se sa ljudima koji su bar na mom nivou - a on je svakako iznad "neznam" i "sumljam".
Originally posted by bananicaJa sam njen post pročitala nekoliko puta, sve u nadi da nisam dobro razumela...
hahaha, jos jednom sam procitao, pa se kidam od smijeha!!!
ona je u moru gresaka nasla samo SNIKIM:lol:
Originally posted by KissQueenMisliš, da li je isto reći "Da l' je došao?" i "Je l' došao?"
dal' je JEL' pravilnije
tj.
je l' DA L' pravilnije
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!