Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DirrtyZnachi tebi se svidjaju zene s dlakavim nogama, dlakama ispod pazuha i brchicima koji golicaju? Poshto je TO prirodan izgled svake zene.
Dobar ti potpis!![]()
Po meni je zenska lepota jedina prava i istinska jer je neraskidiva sa krhkoscu i neznoscu.
Sto u prevodu znaci, sve je to Bogom dano, bez ikakve dodatne obrade i dorade.
Originally posted by bakalarGrace je oduvek bila zanimljiva pojava, ali zato jer je svoj izgled je kopirala od mushkaraca. Shto se moze protumachiti kao pohvala mushkom rodu. I bez obzira koliko je neko talentovan nikada nece uspeti da nadmashi original.
i onda "moja" Grace da sjebe tvoga Zeb-a i tu je kraj svake price![]()
[size=-2]bilo mi zanimljivo da vidim tako nesto, zato i quote-ovao[/size]
Originally posted by Clockwork OrangeA ja opet nasao da po misljenju plasticnih hirurga idealno lice ima Misel Fajfer (najsimetricnije, visina jagodicnih kostiju, pozicioniranost ociju i sl.)
Doduse, davno sam citao o istrazivanju kojim je utvrdjeno da je idealno zensko lice veoma nalik licu Elizabet Tejlor iz mladjih dana.
Originally posted by ROYALslazem se sa oba misljenjaOriginally posted by Clockwork OrangeA ja opet nasao da po misljenju plasticnih hirurga idealno lice ima Misel Fajfer (najsimetricnije, visina jagodicnih kostiju, pozicioniranost ociju i sl.)
Doduse, davno sam citao o istrazivanju kojim je utvrdjeno da je idealno zensko lice veoma nalik licu Elizabet Tejlor iz mladjih dana.
Originally posted by V I V I S E C TPa da znas da mi je to 10 puta pribliznije idealu lepote no bilo koji muskarac.Originally posted by DirrtyZnachi tebi se svidjaju zene s dlakavim nogama, dlakama ispod pazuha i brchicima koji golicaju? Poshto je TO prirodan izgled svake zene.
Dobar ti potpis!![]()
Po meni je zenska lepota jedina prava i istinska jer je neraskidiva sa krhkoscu i neznoscu.
Sto u prevodu znaci, sve je to Bogom dano, bez ikakve dodatne obrade i dorade.
Originally posted by makaJe li?
ni dinara joj ne bi uzela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!